Бяла зима наближава, февруарчето нехае - скача, пее и играе! (38)

• 26 858
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Добро утро Simple Smile

Съни, благодарско за кафенцето!   bouquet
Бръм, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива и дай Боже да успееш да осъществиш всичките си мечти!

Ех, Понякога, благоридно завидях! Дано си изкарате много добре с Анета, да се насладите на екзотиката, според нашите разбирания, а живот и здраве, като се върнеш да покажеш много снимки, та и ние да оплакнем оЧо! Стискам палци всичко да мине леко, че с дете на път си е малко ала с деца на баня  Crazy и да се зарешиш с много хубави емоции и много позитивизъм!  Hug

Вики, както се разбра - и да се криеш, и да не се криеш - все ще те усетят  Mr. Green Стискам палци да стане тогава, когато ти решиш и разбира се, чакам с нетърпение да се похвалиш с балагата вест!  Hug

Аз също се радвам много за Доня Велвиния! Леко раждане й желая и много хубави емоции с двете дечица - батко Дамян и новото попълнение!  Hug

Юху, на теб желая малко повечко ведрина във вижданията за живота, да се поусмихнеш, че си е зор твоята! Стискам палци нещата да се наредят максимално добре  Praynig А Диди е такола слаурче  Heart Eyes

Момичета, някой има ли инфо за Теди? Много я мисля, дано всичко да й е наред и бързо да се похвали с още една прекрасна като Александра къдричка!  Praynig

Рали, Мери - нали знаете  Grinning чакам да прочета, че и вие сте добре!

Специално за Мери - мило сладурче, не се вживявай толкова! И ако можеш не обръщай внимание на твоето миО, ами вземи се възползвай от предложението на Мии за престой под заветния бор!  Laughing А и още нещо - Убавица си ни ти, не се вживявай на тема външен вид. Изглеждаш прекрасно!  Hug

Коте, откъде го изкопа това, много е сладко!   hahaha

Мяуче, те тия успокоения и от лекари съм ги чувала, какво говориш ти  hahaha   chefНа бабите пък съвсем им е простено, щото по тяхно време верно си е било така.  Confused

Снощи мина едната родителска, в училище на каката. Ама пък ме сюрпризираха за Алианса - родителска среща, петък от 6 и 15. Уфф, досадно, ама трЕбе да се ходи, кой знае какво ще ни тормозят пак.  Crazy

Колкото до рождения ми ден - напоследък искам подаръка ми да е тишина. Не искам празници и купони, щот ми излиза яко през носа - нали аз трябва да изчистя, да сготвя и т.н. и цяла вечер да обслужвам гости. Та подаръка ми е - тишина, да не готвя и да не чистя. И много ми идва добре, ще знаете  Mr. Green

Оф, трябва да започвам Коледното пазаруване. Наглед приятна задача, ама преди това организацията за отглеждането на челядта ме натоварва истински. Дано да мине леко и да няма много нагаждане, че направо това е в състояние да ме откаже даже и от Коледен пазар.  Crazy

Дано Никича бързо им стане ПЦ-то, че взе мноУ осезателно да липсва.  Rolling Eyes

Хубав ден ви желая, аз реанимирам след вчерашното целодневно търчане! Хубав ден!   bouquet

Редакция: Танче, честити ти именници! Да са ти живи и здрави и много да те радват!

# 646
  • София
Дюдю!  Crazy

Бръм, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и спокойствие и мноооооого щастливи дни!  Hug

Честит имен ден на празнуващите! Да ви се чува името!  Hug

Съни, благодаря за кафето!  Hug

Вики, аз никога не съм се прехласвала по рождения си ден, не съм се чувствала кой знае колко специална и т.н.  Mr. Green Ако съм имала настроение, съм празнувала, ако не - не.  Stop Crazy Но определено за рождените дни на Диди много се вълнувам, вече ме тресе треска.  Crazy И не съм сама - сутринта мъж ми вече ме пита какво ще ѝ купуваме за рождения ден.  Crazy А това е човек, който доскоро не знаеше рождените дни на родителите си и трябваше да му напомням.  Mr. Green Самите рождени дни егоистично предпочитам да ги прекарвам на спокойствие с колкото се може по-малко хора, даже Диди и мъж ми са ми достатъчни.

Слънчи, мерси за пожеланията!  Hug То проблемът е, че вижданията ми за живота са прекалено ведри и дори наивни на фона на действителността. Ама няма да се отказваме!  smile3540 Че се усмихвам иначе - усмихвам се, не бери грижа за това. То всичко си се нарежда засега чудно, макар и малко бавно, ама тъпото е, че съм в един такъв преходен период, дето малко неща зависят от мен. Не съм свикнала така да чакам добро стечение на обстоятелствата. Предпочитам да се каже: "Давай да вършим работа!bowuu

# 647
  • Плевен
Бръм, честит рожден ден! Желая ти да си вечно здрава, по-често щастлива и никога безразлична!!! Животът ти да е винаги пълен и усмивката да не слиза от лицето ти. Весело изкарване на празника! Дано получиш готини подаръци.
Честито на имениците! Да са ни живи и здрави и само положителни емоции да ни носят Simple Smile
Благодаря за хубавите думи за мен и Тино-Глезотино Simple Smile...Аз съм дизайнера на стаята му. Яд ме е за фототапета, който не стана съвсем идеален, защото е направен от фолио и с такъв зор сме го лепили, че..тук-таме си има неравности, а и докато разбера дали се застъпват листите или не..поокъках положението, но...от самолет не са вижда, а и на Августин не му дреме особено...Да не говорим, че оня ден разля цяло шише риванол на килима си..., та получих лек инфаркт, но...и това се преживява.
Ponqkoga, супер звучи. Хем отиваш на почивка, хем вашите ще ти гледат детето, защото вероятно много им липсва. Да се насладиш на обстановката, на времето, на семейството си..и въобще да си изкараш незабравима ваканция.
Утре съм на доктор и ще споделя мерки и теглилки, че..от 1 седмица изобщо май не съм усещала бебето, та...дано всичко е наред с малката фръцла. Оооо, да се похваля и аз..събота и неделя отиваме с колегите на Търново да празнуваме празник на банкера, та ще избягам малко от обсебващите мъже у нас.
Колкото до рождените дни...откакто сме женени с деца, сякаш не се вълнувам особено от моя рожден ден, а по-скоро от празниците на детето...Той като изкарва добре, значи..всичко е супер.
Добре, че ви знам децата, че да разбера кой кой е във фейса Simple Smile Е, Мяуска си я знам от снимките, ама с другите ми отне време. Целувам ви и лек ден от мен Simple Smile

# 648
  • Burgas
Добро утро!Мерси за кафенцето.

Бръм честит рожден ден,здраве най вече,щастие и много любов от любимите хора!

На всички именници,да им е честит имения ден и с гордост да носят името си години наред!

На мен седенето вкъщи май не ми се отразява добре,вчера загорих яденето(не ставаше за нищо,че готвих на ново),а днес за малко да наводня кухнята,добре че се усеих бързо и само млко се понамокри пода ooooh! да идва февруари,че не се знае какво ще направя до тогава.

# 649
здравейте
Бръм ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,много здраве и късмет!  bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ  bouquet
Понякога,супер да си изкарате
ох това малкото ще ме подлуди,само скимти,какво иска и тя не знае

# 650
  • София
Privet , Flutter

Vlizam naburzo da chestitq rojdeniq den na  brum -  jiva I zdrava I mnogo shtastliva !

Chestit men na imenicite ,specialno na andrea na tancheto I moq sin andrei !
Jelaq I'm vsichko nai- hubavo I prekrasno shtastlivo detstvo !
Blagodarq za pozdravite I pojelaniqta za andi

P.s. izvinqvam se za latinicata I malkite bukvi na imenata,no pisha ot telefon.

# 651
  • До Балкана
Здравейте!
Янче, направооо страхотно! Приятно прекарване ви пожелавам на цялото семейство и после ще съм много щастлива ако покажеш снимков мат'риал от екскурзията!  Party
Бръмби, честит рожден ден! Пожелавам ти да си здрава, хармония и щастливи обстоятелства, които да направят живота ти по-лесен и такъв какъвто го мечтаеш!

Танче, Пепреудке, да са ви живи и здрави именниците, да им се слави името!

Мери, пратих ти покана във фейса, да не се чудиш коя е Василена Илиева! Laughing

# 652
Добър ден и от мен.
Бръмби честит рожден ден.Да си жива и здрава и много сбъднати мечти ти желая. newsm59
Честит да е именния ден и на всички именници.Бъдете живи и здрави.  bouquet
Юху страхотна е малката Диди,изглежда толкова уморена,както сладко се е гушнала.
Понякога весело изкарване ви желая(и ти завиждам ама съвсем благородно де) и ще си чакаме снимките.
Момичета има ли новини от Танчето.Как е малкат Ния?
Ние вече втори ден пием АБ,ама засега не виждам подобрение,даже мисля че почна да кашли повече,незнам дали не отхрачва така newsm78.
Лек ден и приятни разходки Hug

# 653
Бръм,честит рожден ден!Желая ти здраве,щастие и дано всичко в живота ти се нареди по най-добрия за теб начин!
Танче да са ти живи и здрави именниците!Целувки на сладката Андреа!
Пеперудке честит ти именник!Да е здраво и много щастливо дете!
Понякога хубаво да си изкараш!Ще чакаме снимки!
Вики за нашите рожденни дни не помня от кога не сме правили големи сбирки.Особено откак сме тук вечер си ги празнуваме двамцата,а денем съм почерпила в някое кафе приятели.Но иначе за рождения ден на Сиси е голямо вълнение.И аз като мъжа на Юхуу вече мисля какво ще и купуваме ние,какво от бабите,каква ще е тортата Crazy
Много се зарадвах за Доня Велвина!Леко раждане и желая!Ако чете,да драсне ред-два,да я видим как е HugДругите ни бременелки как сте?
Вчера и днес тая Сияна ме побърка.За всяко нещо църка,мърка-какво и има не знам!
Определено вече си избира какво да яде-не иска нищо приготвено с броколи,тиквички,карфиол,зелен боб-май всичко различно от картофи,ориз и месо не и харесва.Трябва да е запечено и да няма сос Crazy

# 654
  • Burgas
Добре,че Ивето все още яде всичко с изключение на мл.с ориз и грис от кухнята,а събота и неделя й готвя и й харесва и яде.
За рождените дни ние празнуваме,не винаги де,когато има възможност с нашите най-близки приятели,те са две семейства и те с по две деца и лудницата е голяма.А за децата организирам по големи събирания с деца.Тази година мисля за Ивето да организирам детско парти вкъщи,досега никога не сме празнували на Моника вкъщи(тя е родена август и винаги някъде навън)и за това имам мерак вкъщи.Кой знае каква лудница ще е.И аз мисля вече за подаръци освен за Коледа,ами и за рождения ден.Вече набелязах някои неща.

# 655
Влизам да почерпя набързо и да ви благодаря безкрайно много за пожеланията! Всичките да ви се връщат! Hug

И честит имен ден на всичките ни именници!

А на Митко зъбите почти вече са му пораснали както си бяха преди. Още една идея само малко надолу трябва да слязат.

# 656
Брей, човек не може да вземе думата от вас! smile3505
Бръм, много се радвам, че зъбките на Митко почти са се оправили! Peace
Предположих, де, щом не коментираш...
И да задам едни тъп въпрос на мъжките мами -  Stupid - момченцата ви седнали ли пишкат?  Flushed
Ако не - как се справят, а ако да - кога смятате да въвеждате хомо еректус, така да се каже? Rolling Eyes
Извинете за въпроса, но вчера нещо се замислих по темата...луд умора нема... perko

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 18:40 от Xcat

# 657
  • offshore & overseas
ДВ, мацки!

Влизам най-вече за да честитя на Бръм и да ѝ пожелая разведряване на обстановката у дома и/или пък друг вид положителна промяна, а тя сама ще си реши какво най-вече я устройва. Много хармония, много любов, много здраве и... един голям вързоп късмет, че без него сме заникъде!! Хайде, наздраве!!

Супер за Митето!! Grinning

Честито на Андреа на Танчето Г. и на Андро на Пеперудката. Нека да бъдат здрави най-вече и да носят с гордост имената си (засега гордостта е за мамите най-вече)!

Относно рождените дни, отдавна не празнувам, да не кажа, че никога не съм правила джамборета големи (най-вече щот не си падам по тия неща). От край време денят ми е кофтейшън и почти никога не успявам да го докарам празнично, но... поне получавам поздравления, някои от които трогателни (от вас тук например). Heart Eyes

Откак се родиха дяцата дори не мога и тишинка да си осигуря, но мисля, че малко по малко ще стане (след около 18-20 години). Нали сме вече „пенсии”, та се радваме на малките нещица, хубаво филмче, хубаво питийце, хубаво хапванЦе... тайм аут... Mr. Green

Че остарявам говори и фактът, дето не ми се празнуват и р.д.-тата на децата, а при мисълта за подаръци ми излизат пришки на г*за, при мисълта за борба с лъв ми относно бюджет за празнуване, начин на празнуване, гости и пр., припадам, метам се през балконя и въобще прилагам секакви техники за ефективно самоунищожение, без око ми да трепне. ooooh!

# 658
И тук да честитя РД на Бръм newsm59 и на всички именници,които празнуват днес   bigdance2

Таньорчето да не се скатава,а да пусне снимчица на малката маймунка   ylinfant

Целувки на всички и  Hug

# 659
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БРЪМ-да си много здрава и щастлива,обичана мама и жена   bouquet
Честито и на именниците-с гордрост да носят имената си  bouquet
Аз ще си лягам момичета  Tired

Общи условия

Активация на акаунт