. Чакаме да се включи скоро. Охх, няма търпение да видя малката душичка 

Как е прекрасната Габи? А големия батко?
пу-пу все така да върви!); тати ... все в командировки - виждаме се само в събота и неделя, и ... 1 най-много 2 пъти в седмицата ..., но така не си омръзваме
..., а аз ... аз скучая 

Мълвата твърди, че приличала на теб много, та .. така де, кат те знам каква си красавица, ставам още по-любопитна
.
И така, като инДЖинер ми напираха някои въпроси от типа - как е възможно да се проектира захранването на 2 квартала (Младост 1 и Дървеница бяха без ток цял ден) през един единствен кабел и да няма резервиране
То братче, достатъчно е да ни саботират с разяне на кабелите на ЧЕЗ, ни ни трЕбва тероризъм, ни нищо... цяла София без ток могат да я оставят. И се чудя - нашите мили управленци къде спят... Но да не се разпростирам в излишни приказки! 

Не ме питайте обаче на каква цена, другия месец ще си тегля теглото. 
Нищо ново около нас. Йони ту слуша безкрайно, ту ми къса нервичките - като всяко дете май
. Пие ми се кола
, а съм човек, който по принцип не близва газирано, камо ли кола
. Това накратко
.
. 

. Целувки на Йони и коремче Рая. А за Колата, единствено като бях бременна ми се пиеше кола, постоянно, а аз също като теб не опитвам нито газирано нито кола, но си пийвах по една чашка от време на време. Целувки! 
Ам нищо особено, продадох се за едно по-дълго гостуване у свекърите. То не че е лошо, ама у тях всичко е чисто ново и въобще не е подходящо за малки деца - последен етаж без асансьор, малка баня с някаква космическа душ кабина, безкрайни малки стъклени рафтчета и шкафчета с боклучки (снимки, фигурки, сервизи - хем са малки, хем са от стъкло предимно), високо и необезопасено легло за нас (за мен и Диди, щото мъж ми и да е там пак ще става по нощите да бачка...) . Хиляди опасни неща, които ще са в обсега на докопване на Диди.
А и те обичат да украсяват пищно по всякакви поводи.
Нашите и те ще цъфнат там по някое време.
Настръхвам отся.
Препоръчани теми