Бяла зима наближава, февруарчето нехае - скача, пее и играе! (38)

• 26 854
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • София
ДУ!

Честит рожден ден, Бръм! Да си жива и здрава и много успехи!

Честито и на именниците! Да им се слави името!

Сияна вчета ни написа във ФБ групата, че Танчето си е вече у дома и са в пълно здраве Grinning. Чакаме да се включи скоро. Охх, няма търпение да видя малката душичка Heart Eyes

Рожденни дни и аз не празнувам и ми е сдухано от край време. Мъжът ми празнува грандиозно, в последните години не толкова, но празнува с много приятели. За рождения ден на Яско и на мен ми иде да си посегна като на Мяу но причините са други...Като си помисля за събиране на баба и подобни на едно място и   smile3544 

# 662
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Коте голямо БЛАГОДАРЯ! Ама си уцелила и деня ми ... днес сме на въглехидрати  Joy

Харемче, що така постно? Мине се не мине някой месец и ти само напишеш "Здрасти!" Simple Smile Как е прекрасната Габи? А големия батко?

Аз нещо не съм в кондиция от четене на книжки и вчера забравих да пиша  Embarassed

Бръм ... на патерици ... Да си здрава ти и децата, и да се сбъднат желанията и мечтите ти!!!

Да си носят с гордост имената вчерашните именници! Да са здрави и щастливи!!!

Вчера цял преди обяд се занимавах със счупен ключ и смяна на патрона на външната врата ... Ей, то било гадничко ...
Иначе сме ОК - Катя на у-ще; Ирина на ясла (приключваме 3-та поредна седмица ... да се не надяваш Simple Smile пу-пу все така да върви!); тати ... все в командировки - виждаме се само в събота и неделя, и ... 1 най-много 2 пъти в седмицата ..., но така не си омръзваме  hahaha ..., а аз ... аз скучая  Joy

Лек ден!

# 663
Танчето си е вече у дома и са в пълно здраве
Очакваме включване, значи! newsm44  newsm68 newsm44
Теди, къде си? Да не си гушкаш и ти принцеса вече непредвидено?  bouquet
Павлинче, радвам се да съм от полза! hug

# 664
  • София
ДУ!

Коте, благодарско, така бурно слюноотделям, че ще се наложи спешно да закуся.  Crazy
Вчера, в суматохата, съм пропуснала да честитя на патерички именния ден на Андрей на пеперудката! Да е жив и здрав и много да радва мама   bouquet
Виждам, отворили сте тема за детските рожденни дни. Специални досега на Софи не съм правила, празнуваше си с деца в ДГ. Г-жите правеха по някоя снимка със занесения от мен фотоапарат и така... По подобен начин мисля да процедирам и с Калина на този етап. А тази година, предполагам, че Софи ще иска голямо парти и вероятно ще си го получи - я в МакДоналд'с, я в Кентъки.
При мен желанията за самоотстрел идват от факта, че Софи иска да покани целия свят, включително и не особено близки й дечица, а сами се сещате, че няма как да направим рожден ден от 150 човека. Но тази година ще го мисля!
И аз прочетох във фейса, че Таньорка е добре, Ния също. Танче, ако ни прочетеш тез денОВЕ, искам снимка на Ния  Grinning Мълвата твърди, че приличала на теб много, та .. така де, кат те знам каква си красавица, ставам още по-любопитна  Mr. Green
Да се оплача - вчера цял ден нямахме ток, нали правят някаква естакада да свързва Младост 1 и Младост 2 - та от 14,30 докъмто 20,30 часа нямахме ток - багер скъсал кабела  Crazy#2gunfire #Cussing out И така, като инДЖинер ми напираха някои въпроси от типа - как е възможно да се проектира захранването на 2 квартала (Младост 1 и Дървеница бяха без ток цял ден) през един единствен кабел и да няма резервиране  ooooh! То братче, достатъчно е да ни саботират с разяне на кабелите на ЧЕЗ, ни ни трЕбва тероризъм, ни нищо... цяла София без ток могат да я оставят. И се чудя - нашите мили управленци къде спят... Но да не се разпростирам в излишни приказки!  Laughing
Теди, призовавам да напишеш как си! Аз усилено стискам палци, да знаеш! Много  Hug
Рали, Мери - едно бързо отчетче и от вас няма да откажа, че ви мисля  Hug
Аз поемам по задачки, хубав ви ден!   bouquet

# 665
  • Burgas
Добро утро!За мен не мн добро,рано-рано ми се развали настроението  Tired
Уж с едни приятели щяхме за ножогодишната нощ да се събираме,пък те ми сервират тази сутрин ,не били мн сигурни,можело да пътуват,ама не се знае....дрън-дрън,много се ядосах или да или не,какво е това ама незнам....

# 666
  • София
Дюдю!  Hug

Коте, много вкусна изглежда закуската!  eat

Много се радвам за Танюша и чакам да се включи вече!  smile3539

Ел, разбирам те! Аз отсега съм извоювала отсъствие на всичкото баби и дядовци по РДто на Дидиfiuuuuuu Не ме питайте обаче на каква цена, другия месец ще си тегля теглото.  Mr. Green

Пууу, дай боже всекиму!  Crazy

# 667
  • offshore & overseas
ДУ,

Ех, много се радвам за Таньорчето, аз още не съм прочела нищо във ФБ, може би тя там ще пусне първо снЕмките.

Слънч, тия от енергото живи да ги одереш или да им извадиш очите, начиии, мноЛ мразим да съм без ток, вода, отопление ипр., еле па зимъска, когато сняг забръска...

Не ме питайте обаче на каква цена, другия месец ще си тегля теглото.  Mr. Green
Аз пък съм лУбопитна и ще попитам, противно на всякакъв етикет и морал. Laughing

# 668
А Слънчи и Младост 2 нямахме ток до към 19ч та не знам и аз как свързват тези кабели..

Немога да пропусна да се оплача,че Алина ПАК е болна,до вчера само кашляше,но от през ноща е вече с Т тази сутрин и сопол...Има Ужасни спазми на стомаха(това е нещото което най-много ме тормози)само се върти и пъшка милата като голям човек...Втора нощ не спим от тая работа...
Педиатърката вчера ми изписа само Проспан и каза ако вдигне Т или не се подобри д о2 дни да дам Аугментин...обаче Хомеопатката при която почнах да водя Али каза че той хич няма да и помогне в този момент и ми забърка нови капки,сега ме тресе ужасното чувство дали все пак постъпвам правилно и дали не си правя емсперименти с детето...Макар че сега дадох панадол,давам хомеопатията през 30 мин и сякаш една идея живна... Та моля стиснете по 1 палче  Praynig

# 669
Тук съм и сме добре  Heart Eyes Нищо ново около нас. Йони ту слуша безкрайно, ту ми къса нервичките - като всяко дете май  Laughing. Рая се върти постоянно и половината нощ не спах  Tired. Пие ми се кола  Crazy, а съм човек, който по принцип не близва газирано, камо ли кола  Blush. Това накратко  Heart Eyes.

Влизам в банята и изчезваме на разходка  Peace.

Хубав ви ден, милички!

# 670
  • До Балкана
Ох, Радииии, направо ми се свива сърцето като те чета вече! Бързо да и минава на Али, че се измъчи това детенце, бе! Не знам какво да ти кажа за АБ и хомеопатията - ти ще усетиш най-добре кое е добре за детето, а и то ще си покаже, но определено ми е много мъчно, че не спират тези твои тревоги.  Praynig
Когато и да се появи Танчето, пожелавам ѝ бърза адаптация на цялото семейство и много, много здрави и силни Ния и Аля! Hug
Юху, все забравям да ти кажа колко е хубаво спящото Диди. Изглежда много нежна и мекичка, направо да заровиш муцунка в нейната! Heart Eyes
Мяу, как сте вие? Hug

Дописвам: Рали, радвам се, че се отчете. Следя ви изкъсо с Теди (някой нещичко да знае), на която стискам много много силно палци. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover. Целувки на Йони и коремче Рая. А за Колата, единствено като бях бременна ми се пиеше кола, постоянно, а аз също като теб не опитвам нито газирано нито кола, но си пийвах по една чашка от време на време. Целувки!

# 671
Ех, Ради, защо така това дете? Confused
Хомеопатията няма да ѝ навреди, дано помогне. Praynig
Никой нищо не каза по въпроса с пишкането на момчетата, обидена съм и ще видим утре дали ще получите закуска. Crossing Arms

# 672
  • До Балкана
Никой нищо не каза по въпроса с пишкането на момчетата, обидена съм и ще видим утре дали ще получите закуска. Crossing Arms
Еми, като съм куха кратуна, помня колкото да се сетя за къде съм тръгнала! Mr. Green
Бо, вече категорично отказва да си върши работите на гърне и отново сме изцяло с памперс, нооо когато имахме някакъв напредък си пишкаше само прав. Той така желае, защото си гледа струйката и ѝ се радва! Blush Laughing

# 673
Мерси, Далче - гладна няма да те оставя. Laughing

Мен това ме притеснява - да не стане твърде забавно и със съответните поражения. Mr. Green

# 674
  • София

Не ме питайте обаче на каква цена, другия месец ще си тегля теглото.  Mr. Green
Аз пък съм лУбопитна и ще попитам, противно на всякакъв етикет и морал. Laughing
Клюкарка!  smile3534 Ам нищо особено, продадох се за едно по-дълго гостуване у свекърите. То не че е лошо, ама у тях всичко е чисто ново и въобще не е подходящо за малки деца - последен етаж без асансьор, малка баня с някаква космическа душ кабина, безкрайни малки стъклени рафтчета и шкафчета с боклучки (снимки, фигурки, сервизи - хем са малки, хем са от стъкло предимно), високо и необезопасено легло за нас (за мен и Диди, щото мъж ми и да е там пак ще става по нощите да бачка...) . Хиляди опасни неща, които ще са в обсега на докопване на ДидиCrazy А и те обичат да украсяват пищно по всякакви поводи.  Crazy Нашите и те ще цъфнат там по някое време.  ooooh! Настръхвам отся.  Crazy

Ради, стискам палци!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт