Бяла зима наближава, февруарчето нехае - скача, пее и играе! (38)

• 26 852
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • York
Няма се плашиш, Ю! Ще се справиш, знаем си те ние. Знаем, че и търпение не ти липсва  Hug

Ла Вида, кой ден ти е диетата? Аз днес съм на протеини. Трябва да се слабее, няма как  Rolling Eyes

Пак болни. Край няма, а е едва 1-ви Декември  Stop

# 676
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ponqkoga, въглехидрати от 3-та 4-ка  Joy Амиииииии, трябвало ... Аз стигнах кг. в които се чувствам супер (62), но Катя е 63, а преди 3 месеца завърши първото завъртане на 61 и иска да си ги върне ..., та заради нея и аз в кюпа  hahaha

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 12:19 от la vida loca

# 677
  • York
ponqkoga, въглехидрати от 3-та 4-ка  Joy Амиииииии, трябвало ... Аз стигнах кг. в които се чувствам супер (62), но Катя е 63, а преди 3 месеца завърши първото завъртане на 61 и иска да си ги върне ..., та заради нея и аз в кюпа  hahaha

Laughing
Аз съм на протеини от 7-ма 4-ка  Rolling Eyes
На мен от предното завъртане ми останаха 2 кг за сваляне и за 8 месеца качих още 4. Сега с тях се боря Simple Smile
Трябва да съм финна и слаба, няма как    sun

# 678
Вече сме си у домааааа!  Hug От вчерааа! Прегръщаме ви и безкрайно ви благодарим, че бяхте с нас през тези дни!  Hug Когато мога ще чета и пиша! Имам доста за разказване... Обичам ви, лелчета на Ния!  Hug

# 679
Танче много се радвам за вас HugЧакаме да разкажеш по-подробно как сте?Как е малката Ния и разбирасе как се чувства Аля като кака? Laughing

# 680
  • София
Вече сме си у домааааа!  Hug От вчерааа! Прегръщаме ви и безкрайно ви благодарим, че бяхте с нас през тези дни!  Hug Когато мога ще чета и пиша! Имам доста за разказване... Обичам ви, лелчета на Ния!  Hug

Чакаме да пишеш! Flutter

Ла вида, Понякога, успех с диетуването. Много е гадно през зимата да се ограничаваш.  Rolling Eyes

# 681
  • София
Ей, Танче, да нацелуваш Ния и кака Аля от мен! Heart Eyes

# 682
  • Плевен
Здравейте.
Танюшке, добре дошла. "Звучиш" енергично, та явно сте добре. Дано скоро намериш малко време за писане.
Ходих днес на доктор - всичко е наред. Расте детето, майка му също..и така. И кво, вие на диета всичките, аз - рекламно лице на Хиполенд...
Ради, ще се оправи детето. Недей да се притесняваш толкова много, че това съвсем я скапва. Нека мине сега лошото, че после нито в градината, нито в училище ще имате здравословни проблеми. Направи така, както смяташ за добре. Аз също разчитам на хомеопатията. Пиши, ако има промяна в състоянието й. Дано успее да се наспи детето, че сънят е най-доброто лекарство. Стискам ви палци.

# 683
  • offshore & overseas
Рали, добре разписала се!

Теди малко ми се губи, но то ѝ е време вече да влиза в болницата (днес-утре беше писала, че трябва). Някой има ли инфо от нея?

Танюшка, нямам търпение да те прочета, както и да ви видя цялото разкошно пораснало семейство. Много целувки ти пращаме всички!! Heart Eyes

# 684
Танчето, уелкъм, вилкомен и добре си ни дошла! welcome
Чакам мнооого подробен (ама до най-малките подробности) разказ как се стекоха нещата, как сте - що сте и въобще. И да не забравиш снимкииииииииииииииии! Hug Heart Eyes Hug

И кво, вие на диета всичките, аз - рекламно лице на Хиполенд...
Сладурана! hahaha
Временно е, бе, душа! Hug

# 685
  • York
ТаничкаHug Всичко лошо остана зад гърба ви. От тук до края на света само здраве и любов!  Heart Eyes
И аз се нареждам на опашката за снимки  Mr. Green

Мери
, някои от нас си мечтаят да са в твоето положение "дебели".  Peace
Ю, за мен зимата е идеалния момент да се ограничавам, не че го правя де Crazy Иначе ще се отдам на разврат с храна  ooooh!

# 686
  • София
Таньоркееее  Hug
Добре си дошла  Hug
Искаме снимкиииии  Hug

# 687
здрваеййййййййййййййтееееееееееее  Hug
аз ей ся, ни в клин, ни в ръкав се разписвам, ама вече сме в Кипърско. не знам дали помните, бях ви занимавала с моите вълнения, да си ходя ли в БГ или не, предвид мъжовите неволи, та отидохме, че вече се и върнахме  Mr. Green. изкарахме си супер с малката. че и шофьорска книжка взех  bowuu, то и заради последната останахме цял месец в Ямбол, за радост на баби, дядовци, лели и прочие. най-бях доволна, че Амели не се разболя /което ми напомня да пратя целувки за болните слънчица и изтормозените им майки  Hug/ и успяхме пак да попътуваме из красива есенна България. много ми липсваше есента и място не можех да си намеря от радост по хубавото време цял ноември и черешката на тортата беше, че успях и рождения си ден да изпразнувам с нашите, което от 2 години не се беше случвало. липсваше ми възлюбения, ама и не мога да си изкривя душата и да кажа, че не си изкарах прекрасно  Blush та, няма да ви занимавам повече с мен, само да кажа, че се радвам, че ви намирам същите сладурани  Hug
специални поздрави за Танчето и бебе Ния и аз искам да я зърна. извинете, не съм чела назад.... ще гледам да се реванширам с друг пост.
хубав следобед  Hug

# 688
  • Burgas
Танче добра дошла  Hug и аз чакам снимки и разкази  Peace

Коте за пишкането при момчетата,на мойта приятелка момченцето с 2месеца по голямо от нас пишка седнал или клекнал,не искал прав.

Ради мн гадно,дано бързо се оправя малката,аз бих пробвала с хомеопатия поне 2-3 дни,дори да не помогне,няма да навреди.

Амели добре дошла отново в темата  Hug

# 689
Танче, добре дошла!  Hug Hug Hug Радвам се много, че неприятностите свършиха и сте си вкъщи! Чакаме разказ и снимки!!! Heart Eyes

Мери, не ги мисли толкова килограмите! Знаеш, че се свалят  Wink. Аз съм +11 кг в момента. Имам още 2 месеца да си дебелея и се надявам да не мина 16те кг, които качих с Йони  Peace.

Надявам се всичко около Теди да е ок и да мине по вода операцията възможно най-скоро! Hug

Коте, не съм учила Йони да пишка прав. Радвам се, че от 2 седмици ми казва на 90% като му се пишка и ака без да го карам и питам постоянно. Да затвърдим това умение и ще го запозная аз или татко му с пишкането прав  Grinning. Трябва да му купя и степенка някаква, че иначе няма да има шанс да го свърши, където трябва  Mr. Green.

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 14:52 от Ralipo

Общи условия

Активация на акаунт