Амиииииии, трябвало ... Аз стигнах кг. в които се чувствам супер (62), но Катя е 63, а преди 3 месеца завърши първото завъртане на 61 и иска да си ги върне ..., та заради нея и аз в кюпа
От вчерааа! Прегръщаме ви и безкрайно ви благодарим, че бяхте с нас през тези дни!
Когато мога ще чета и пиша! Имам доста за разказване... Обичам ви, лелчета на Ния! 

Всичко лошо остана зад гърба ви. От тук до края на света само здраве и любов! 
Иначе ще се отдам на разврат с храна 

, то и заради последната останахме цял месец в Ямбол, за радост на баби, дядовци, лели и прочие. най-бях доволна, че Амели не се разболя /което ми напомня да пратя целувки за болните слънчица и изтормозените им майки
/ и успяхме пак да попътуваме из красива есенна България. много ми липсваше есента и място не можех да си намеря от радост по хубавото време цял ноември и черешката на тортата беше, че успях и рождения си ден да изпразнувам с нашите, което от 2 години не се беше случвало. липсваше ми възлюбения, ама и не мога да си изкривя душата и да кажа, че не си изкарах прекрасно
та, няма да ви занимавам повече с мен, само да кажа, че се радвам, че ви намирам същите сладурани 
и аз чакам снимки и разкази 
Радвам се много, че неприятностите свършиха и сте си вкъщи! Чакаме разказ и снимки!!! 
. Аз съм +11 кг в момента. Имам още 2 месеца да си дебелея и се надявам да не мина 16те кг, които качих с Йони
.
. Трябва да му купя и степенка някаква, че иначе няма да има шанс да го свърши, където трябва Препоръчани теми