Бяла зима наближава, февруарчето нехае - скача, пее и играе! (38)

• 26 842
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Видях аз. Mr. Green Танче, наистина ти е одрала кожата, голяма сладурка, като теб! Леле как ми се иска сега да сте тук да ви нагушкам едно хубаво.. Heart Eyes

# 706
И,аз я видях в албумчето Mr. Green
Прилича на мама,толкова е сладка и мъничка,а кака Аля и тати Нити изглеждат много щастливи GrinningТанче изглеждаш ми изморена,но е нормално,а и след толкова стоене в болницата,бързо възстановяване и много прегръдки и от нас с Марти Hug
Аз държа играчките в два коша от платнените с метални обръчи,но ми се иска един дървен шкаф с широки и по-плитки шарени чекмеджета,мисля че в кауфланд бях гледала подобен на два или три реда бяха по 2 или 3 чекмеджета,но сега не мога да открия такъв Tired

# 707
  • София
Леле, страхотна е НияHeart Eyes Браво, ТанчеHug

# 708
  • Бургас
Танче,добре завърнала се ! Ния е прекрасна !  Hug Hug

# 709
Танче страхотни снимки.Цялото семейство изглеждате толкова щастливи. HugА за Ния просто нямам думи,толкова е мила и невинна. Hug

# 710
Прекрасни стеееееее, Танче! Ния е душица малка, чудесна!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Искрено ви желая много щастие на четиримата!  Hug

# 711
каква прелест, съвършенство и красота!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Heart Eyes влюбих се направо!! представям си какчето Али как й се радва! Бог да пази семейството ви винаги!

# 712
  • Burgas
Ох,докато улуча паролата,чак се притесних,че не мога да видя бебе Ния.
Танче страхотна е,голям сладур  Hug

# 713
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Лелеееееее Ния е божествена!!! Танчееее като я гледам може и да се навия на настояванията на мъжОто за трето  Joy (много ми се гушка и мирише малко бебе ...)

# 714
  • София
Ла видкеее, аз таковата, да приканя ли Юхучева да пуска пчеличка?  Mr. Green
А и ти обещавам - ще имаш 2 т. за многодетно семейство и ще ви приемат на ясла  Laughing

Не ме трепи, плийз! Smile

Ооо, виждам, че сме на 48 страница, хрумна ми заглавие за новата тема:

Февруарчето все повече беснее, и да се запознае с дядо Коледа копнее!

# 715
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Слънчиииииии, недей така молИм те  Joy Знаеш ли колко малко побутване ми трябва? А и миОто все това мели  newsm78 ... Ама ... неееееее ... тъкмо стахАх елегантна  hahaha
Предложението за заглавието е  newsm74

# 716
Мамина червена,смачканичка прелест!Танчеееее,живи и здрави да сте!!!Страшно се развълнувах!Не можеш да си представиш точно колко ви се радвам!!! Hug Hug Hug

# 717
Таничка,миличка страхотни сте,Ния е една душица малка златна,много ви се зарадвах  bouquet,радвам се че вече сте добре и сте си в къщи,чакаме още новини
играчките ги държа в един шкаф,който освободих специално за тях,преди ги слагах в панер за пране /пластмасов/и плетен кош за пране ,но децата ги унищожиха

# 718
  • София
Не мога и аз да не се включа с коментар за малката Ния !  Heart Eyes Страхотна е ,Танче ! Малко ,сладко бебе е тя !  Flutter С нетърпение чакам и разказа ти .   bouquet

# 719
  • Burgas
Предложението за заглавие е супер! Hug

Аз много се кефя на семейства които се навиват за повече от две деца,но не е за мен тази работа.

Общи условия

Активация на акаунт