Форумски липси - 4

• 98 312
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Проверявала съм профила й поне пет пъти. И тя, и aniese до скоро бяха активни последно на 14-ти декември.

# 196
А, не, в грешка си. Simple Smile Аниезе май беше активна на 31 ви, а на 1 ви се преби фатално послучай новата година. Е, очевидно не съвсем фатално.... Laughing

# 197
  • Бургас
Сега се надявам да си добре! Grinning
Нека лошото остане зад гърба ти.

# 198
А, не, в грешка си. Simple Smile Аниезе май беше активна на 31 ви, а на 1 ви се преби фатално послучай новата година. Е, очевидно не съвсем фатално.... Laughing

Всъщност най-интересното беше, че имаше последна публикация от 31 декември, но активността се отчиташе като последна на 14-ти декември. Даже мислех да питам защо се получава така.

Надявам се да си добре.  Simple Smile

# 199

Всъщност най-интересното беше, че имаше последна публикация от 31 декември, но активността се отчиташе като последна на 14-ти декември. Даже мислех да питам защо се получава така.

имаше бъг в системата и доста потребители се 'върнаха' на 14 дек.  Grinning

# 200
Благодаря ви, добре съм вече. Simple Smile Пък аз се уплаших, да не сте си помислили, че с Елора сме един и същи човек, като излиза че сме изчезнали заедно на 14 ти. Laughing

# 201
Исках да питам къде изчезна Вълкът с дългия ник. От доста време не се е мяркал из Клюкарника.

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 23:52 от Mamma

# 202
На мен също ми липсва Вълкът с дългия ник и много трезвата му оценка за много неща.
Явно е загубил интерес към форума.
Липсва ми inna-bubulina.

# 203
A аз днес случайно се замислих, че отдавна не съм попадала на болднато  Laughing мнение от chanel...

# 204
  • Варна
И на мен ми е интересно какво стана с нея newsm78?

A аз днес случайно се замислих, че отдавна не съм попадала на болднато  Laughing мнение от chanel...

Скоро я четох в "Красива мама"

# 205
И на мен ми е интересно какво стана с нея newsm78?
+1! И на мен ми липсва Ина.

И Вълчан и той де се изгуби... Rolling Eyes ...

# 206
  • Варна
Имаше преди време един Фиатаджия. Къде отиде тоз човек, що така се изгуби?

# 207
  • София
Къде зачезна Отилия? Беше супер активна по едно време и след това изведнъж спря да пише.

# 208
Доколкото знам и се спрягаше инфо във форума около Отилия, тя е с бан!

# 209
  • София
Имаше преди време един Фиатаджия. Къде отиде тоз човек, що така се изгуби?

Фиатаджията май е в "оня"форум.

Общи условия

Активация на акаунт