Форумски липси - 4

• 98 368
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ще се появи скоро и Мамасита, тя и други години си е правела коледен пост с отказване от форума и като свършат постите, си се завръща  Grinning

# 451
  • София
За Шантала, освен въпросните гащи, дето никой не ги е виждал, на мен ярък спомен ми е един цветист разказ на тема $как посрещаме любимия на вратата$.
Рядко тук някой заслужава доживот, би трябвало да я помилват вече.

# 452
  • София
За Каси не сте прави. Не пише във форума под нов ник, нито чете. Има си своите причини да не влиза повече тук.

Жармен не ми липса изобщо. Банът й беше напълно заслужен, дори изпросен. Грозна картинка.

# 453
Аз ли нещо не разбирам но, виждам че Жармен си е сменила ника и няма бан newsm78

# 454
  • София
добре, че е тази тема да разбера форумските клюки и реинкарнации. Кой е новият ник?

# 455
добре, че е тази тема да разбера форумските клюки и реинкарнации. Кой е новият ник?

Важно ли ти е да го знаеш?

# 456
Жармен се е замразила, доколкото аз виждам.
На мен ми е симпатична.

# 457
  • София
Защо да не го зная, то е като да ти кажат, че комшията хем се е изнесъл, хем се е върнал, ама под ново име. Няма ли да искаш да знаеш как му е новото име и дали наистина е той?

# 458
За Шантала, освен въпросните гащи, дето никой не ги е виждал, на мен ярък спомен ми е един цветист разказ на тема $как посрещаме любимия на вратата$.
Рядко тук някой заслужава доживот, би трябвало да я помилват вече.

Тя май заради това си тръгна. Беше го споделила в "тайните", но дали е истина или измислица не стана ясно, а години след това и се напомняше във всяка тема. Откъснато от контекст беше гадничко, а иначе в самото споделяне беше просто...ексцентрично.

Касита или  Have a nice day последно, беше като обсебена и вероятно затова е решила отведнъж да спре-

# 459
  • Ямбол
Аз ли нещо не разбирам но, виждам че Жармен си е сменила ника и няма бан newsm78
На мен ми е интересно да разбера, кого имаш предвид, защото мисля, че грешиш.

# 460
И аз мисля, че не пише с друг ник. Доста характерен стил има.

# 461
Аз случайно го открих докато си ровех в личните съобщения. Ако имате такива от нея, а тя често пишеше такива Wink погледнете там.
Дали пише из форума не знам но, определено не е с бан Peace

# 462
Замразена е и не е писала от юни.

# 463
  • Другата България
Последната активност на Жармен е от преди два дни - 24.12.2016.

# 464
Значи има нов акаунт.

Общи условия

Активация на акаунт