Звездни компромати-117

• 60 014
  • 719
  •   1
Отговори
# 30
 Shocked Не мога да повярвам, че Ким К. е имала толкова хубаво, нежно, перфектно тяло, и го е развалила слагайки тези буци в дупето си.

# 31
# 32
Много ми стана мъчно за Атанаска! Cry

# 33
  • На брега на реката
Този път се записвам в началото  Mr. Green
Аманда Сайфрид и Джъстин на премиерата на In time в Париж 1 2 последно
Един грижовен татко прекрасни още по-прекрасни  пък какъв е пуФкаф малкия

# 34
  • In The Middle Of Nowhere

Колко е сладка и слабичка  Crazy

# 35
  • София

От тази "статия" разбрах тревожната новина, че Великобритания е на ръба на фалита  Shocked...силно съм притеснена  Crazy

# 36
Кели Роуланд се била изпуснала,4е Бионсе наистина 4ака моми4енце Heart Eyes http://autoimg.static-fra.de/autoimg/507033/252x159/image.jpg

Shocked Не мога да повярвам, че Ким К. е имала толкова хубаво, нежно, перфектно тяло, и го е развалила слагайки тези буци в дупето си.
Кои снимки гледаш?

От тази "статия" разбрах тревожната новина, че Великобритания е на ръба на фалита  Shocked...силно съм притеснена  Crazy
Е ти последна ли разбираш? Joy

# 37
Бионсе-то харесва ми бижуто й

# 38
А бременността на Анистън май се оказа поредната мълва, а толкова се надявах да е истина.

# 39
  • Варна
А бременността на Анистън май се оказа поредната мълва, а толкова се надявах да е истина.

Както и сватбата. Rolling Eyes

# 40
  • Пловдив

Семейство Мидълтън не притежаваше ли фирма за организиране на партита? Аз  поне с такова впечатление съм останала. Тогава какво е това възмущение, че Пипа може да се занимава с подобно четиво  newsm78

# 41
На мен прекалено ми дойде това момче:)
Има ли качено предаването в интернет?

ето го предаването с Вл.Данаилов

# 42
# 43
# 44
  • not found
И аз не мога да еазбера Ким К. , но важното е тя да се харесва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт