Звездни компромати-117

• 60 079
  • 719
  •   1
Отговори
# 75
Аааа,аз за Ким не мога да отговарям,ама като гледам,как от вси4ко се опитва да направи някой и друг лев,то обяснението само си идва Mr. Green
А ина4е,не може от две жени с по-големи дупета,айде,ако сложим и жената на Айс Ти,три Mr. Green,да си правим изводи за идеалите за красота на цяла една нация!

# 76
# 77
Ааа, Владо Данаилов е невероятен сладур! Heart Eyes Много ми хареса!

Peace  Heart Eyes Много е готин!

# 78
Добре де, аз докато живеех там не срещнах един човек да идеализира Ким и формите и, даже напротив. Според мен оценката на предаването доказва какво публиката мисли в действителност.
 http://www.imdb.com/title/tt1086761/ 3.3 от 10
 Peace

# 79
  • sofia
Относно задниците и красотата, съм забелязала, че те са идеал на латино и афро-американците.
Поне що се отнася до клиповете на подобни по Мтв.
На мен лично, подобни форми са ми отблъскващи и не мога да си представя, как някой умишлено си ги причинява?!? ooooh!

# 80
Много хубаво говори български това момче! При положение, че от три годишен живее в Америка, евала!

И малко снимчици
Кати Пери
http://www.mrpaparazzi.com/image/b71c5c1f-a/Russell-Brands-got-a … or-Katy-Perry.jpg
Лейди Гага
http://www.mrpaparazzi.com//image/b4687dc2-2/Heres-Lady-GaGa-hol … gs-rolls-eyes.jpg
Мерлин Менсън
http://www.mrpaparazzi.com//image/af7dfa78-1/Marilyn-Manson-is-a … imberlake-fan.jpg

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 13:16 от SANDS

# 81
# 82
# 83
И аз винаги съм се чудила как К.Кардашиан и Дж. Лопез винаги на на челни места в класации за красота и за тела, ама явно на някои хора това наистина им харесва.

# 84
Според мен оценката на предаването доказва какво публиката мисли в действителност.
http://www.imdb.com/title/tt1086761/ 3.3 от 10 Peace

Е, това няма общо. Тя си е дразнеща личност без да имам предвид външният й вид. Все едно филмите с Куин Латифа или преди години Дженифър Хъдсън са с висок рейтинг само, защото са със закръглени форми. Просто Кардашиян-ови са си противни и твърде меркантилни, нещо, което не познавам човек, който да не го дразни. Поне лично за мен няма значение дали едната е висока, другата трътлеста или третата глупава, за да не ги харесвам като личности.
Друг въпрос е, че лично аз симпатизирам на външността на Ким. (но определено преди е изглеждала по-добре в тялото)

# 85
  • Tам през Атлантическия океан
И аз винаги съм се чудила как К.Кардашиан и Дж. Лопез винаги на на челни места в класации за красота и за тела, ама явно на някои хора това наистина им харесва.

Имат подържани стегнати тела въпреки че не са в стандартите ви за слабост  Mr. Green Не са отпуснати дебалани .

Е на Кристина Ангилера на много не им харесва вече и тук   Whistling та има разлика от стегнато едричко тяло и форми до мека разпусната дебеланка  Wink

Тю как не съм разбрала за големИте дупита тук  Mr. Green са ще си напълним задницата на дънките с памук  Mr. Green  и ще ви докладвам за резултати Simple Smile

# 86
  • София

Относно Ким Кардашан, писах го в една друга тема, за американците нейното дупе е красиво, за тях това е идеалът за красота, голям, щръкнал задник.....имам приятелка, която живее в Америка, тя ми го обясни. Дженифър Лопес, Ким, са техният идеал за красота.

Тази твоя приятелка излиза ли понякога от латино/черните квартали?

Моята приятелка, е с доста висок стандарт, работи в CNN Mr. Green.Това с черните квартали как го измисли, много филми гледате, ей ooooh! Защо, ако това не им е идеал за крастота, Ким К. ще си слага тези буци, на стройното си по нашите стандарти тяло? Мислете, малко, преди да се изказвате неподготвени Crossing Arms

Ами защото е проста и адски вулгарна и меркантилна Кимката, затова е сложила тези буци. Не знам колко мозък трябва да имаш не само да се загрозиш така / а тя и без това не е голяма хубавица/, но и да рискуваш здравето си.

# 87
  • Балчик
Запис в новата тема.

Дано Катрин е бременна, може да позабравим бремеността на НиЛо.

cool  Peace

# 88
Относно задниците и красотата, съм забелязала, че те са идеал на латино и афро-американците.

В културата на латиносите и карибския басейн е жената да е пищна,защото пълнотата е символ на здраве и фертилност за тях.Въобще не мога да се съглася,че една афроамериканка е идеала жена на цял един народ,при това толкова пъстър откъм раса и нации,следователно - вкусове и култура.

# 89

Относно Ким Кардашан, писах го в една друга тема, за американците нейното дупе е красиво, за тях това е идеалът за красота, голям, щръкнал задник.....имам приятелка, която живее в Америка, тя ми го обясни. Дженифър Лопес, Ким, са техният идеал за красота.

Тази твоя приятелка излиза ли понякога от латино/черните квартали?

Моята приятелка, е с доста висок стандарт, работи в CNN Mr. Green.Това с черните квартали как го измисли, много филми гледате, ей ooooh! Защо, ако това не им е идеал за крастота, Ким К. ще си слага тези буци, на стройното си по нашите стандарти тяло? Мислете, малко, преди да се изказвате неподготвени Crossing Arms

Ами защото е проста и адски вулгарна и меркантилна Кимката, затова е сложила тези буци. Не знам колко мозък трябва да имаш не само да се загрозиш така / а тя и без това не е голяма хубавица/, но и да рискуваш здравето си.
Това същото може да се каже и за притежателките на силиконови гърди, каква е разликата?

Общи условия

Активация на акаунт