Звездни компромати-117

• 60 019
  • 719
  •   1
Отговори
# 120
  • sofia
Липсват ми най-вече уникалните и истински Unplugged- концерти- на Alice In Chains, на Pearl Jam, ехх, какви времена бяха за музиката Crazy

Звуча като някаква въздишаща бабичка, знам Laughing.
Пропусна Нирвана!!!
Оф и на мен ми липсват!

# 121
Джъстин Бийбър ( с тази прическа чак ми стана симпатичен)  Laughing

Селена Гомез

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 01:21 от Анонимен

# 122
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Липсват ми най-вече уникалните и истински Unplugged- концерти- на Alice In Chains, на Pearl Jam, ехх, какви времена бяха за музиката Crazy

Пропусна Нирвана!!!
Оф и на мен ми липсват!
Не съм, просто техният не ми харесва Wink. Но пък добавям Ерик Клептън, него наистина е престъпно, че не го споменах.

# 123
Какво за Адам Ламбърт? Тъкмо да се спомене и не стана ясно награда ли е взел, пял ли е, какво? Той имаше страхотен Unplugged преди известно време. 

# 124
Много ми е неприятна Кейти Пери, толкова е сладникаво-префърцунено-бонбонена Tired...

мислех, че само на мен ми е супер неприятна и музиката й е ужасно безидейна  Crossing Arms

Наистина ли няма награди за Бионсе и Риана  #Crazy

# 125
# 126
Ламбърт пя накрая с Куин.

И аз добавям Нирвана и техния Unplugged, ех младост  hahaha

# 127
  • sofia

Пропусна Нирвана!!!
Оф и на мен ми липсват!
Не съм, просто техният не ми харесва Wink. Но пък добавям Ерик Клептън, него наистина е престъпно, че не го споменах.
И този на R. E. M.!!!  Peace

# 128
# 129

И преди съм я виждала с тази рокля, но тогава ми изглеждаше по-закръглена в нея. Знаете ли на кой трябва да е оригиналът? Simple Smile За роклята питам. Simple Smile

# 130
  • тъгата в мен
Нещо много рехаво у Правец...

# 131

И преди съм я виждала с тази рокля, но тогава ми изглеждаше по-закръглена в нея. Знаете ли на кой трябва да е оригиналът? Simple Smile За роклята питам. Simple Smile

Марката на роклята-бельо е Bordelle.

# 132
  • На земята, която е всъщност звезда.
Денис Ричардс с двете си дъщери /от Чарли Шийн/ и баща си на футболен мач на по- голямата:

# 133
Нещо много рехаво у Правец...
Joy Joy Joy много ме накефи.

# 134
Запис от мен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт