Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 653
  • 636
  •   1
Отговори
# 255
  • София - Рим и обратно
Еовин , хората отидоха да готвят и ядат, аз застъпвам за малко Simple Smile.
Ти ми звучиш нежна, деликатна, слаба, със светла кожа и коса. Хармонична и "етерна" - може би заради многото гласни. Често изпадаш в меланхолични настроения, но принципно си здравомислеща и с ясни позиции. Хората около теб те обичат и ценят компанията ти. Можеш да бъдеш капризна и изнервяща на моменти, но рядко.

Искам и аз! Никой ли не обича кафе с мед Crossing Arms.

# 256
  • София
И аз,и аз искам!

# 257
Само слаба и със светла коса не съм, другото е вярно  Hug

# 258
  • София
елказелка като тонкабонка  Mr. Green

# 259

Много малко мат'риал си дала. Laughing

Обичаш реда и усещането, че се справяш добре със задълженията си. Но твърде често се налага да се луташ като тази буболечка на аватара ти.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Много добро попадение. Често съм много заблудена. Crazy

Иначе, докато се чудех за нов ник, даваха "Вещи в занаята".  Whistling, а буболечката я изнамерих от един чужд аватар в замундата. Mr. Green

# 260
Кафе с мед - мила, гостоприемна, обичаш уюта и спокойствието. Готова си да се притечеш на помощ на всеки, за да се почувства по-добре. Има нещо артистично и ексцентрично в теб. Може би обичаш да седиш сама на дивана, покрила коленете си с одеяло и да гледаш романтични черно-бели филми, докато гризеш разсеяно домашно приготвени бисквити с мед.

елказелка - няма да пораснеш скоро. Щуро хлапе си била с неповторимо чувство за хумор. Обичаш чепатите изненади, но да ги поднасяш на приятелите си, а не да те изненадват теб. Понякога им става криво от шегите ти, но ти с подкупваща усмивка и невинно изражение успяваш да накараш и тях за се засмеят на щуротията ти, защото тя е била съвсем добронамерена. Дивачка си!

# 261
  • In a surreal moment!
 Flutter  Ах, какви интересни магии бъркате тука! Може ли и на мен, то аз мисля съм ясна, ама ще ми е интересно вашето мнение!  Wink

# 262
Само слаба и със светла коса не съм, другото е вярно  Hug

Не се бях замисляла, но тънката снага и светлата коса са ми били част от представата до сега Simple Smile.

Пия кафето си чисто, но 'Кафе с мед' ми навява мисли за уют и ранни утрини. Организирана, делова, но не педантична и очевидно разбираща от анализ на никове Simple Smile.

Само уюта съвпада. Има ли познали верния отговор?

# 263
  • София - Рим и обратно
Готова си да се притечеш на помощ на всеки, за да се почувства по-добре. Има нещо артистично и ексцентрично в теб.
Ето това е в десятката, Бижу  bouquet! Една от малките ми слабости е удоволствието да виждам признателността в очите на хората, след като са получили ценна помощ  Simple Smile. Колкото и да е егоистично в крайна сметка... Confused
А да седна на дивана покрита с одеало, сред тишина и уют, пред любим филм или с книга е една от мечтите ми, понеже нямам никакво време за това сега.

# 264
Никога не съм се включвала в подобни теми и не ме бива в разгадаването, но днес ми е толкова скапан ден, че ще пробвам поне тук някой да ме разсее  Mr. Green
Е, как ще ме разтълкувате   newsm53

# 265
  • София
Не знам защо,но и приятелите ми,ме определят като дивачка,а аз ,съвсем не съм такава Thinking

# 266
  • София
Не се сърди, човече, за мене си много приятна млада жена.
Постарала си се доста в началото на кариерата. Сега с лекота постигаш успехи в професията.
Разумна си, намерила си близък по характер човек и сте постигнали подреден, спокоен семеен живот. Дъщерята е здраво, живо и весело дете, прилича и на двамата.

# 267
Не се сърди, човече - това, за което те номинират най-често тази година, прозира в новият ти ник. Ти си спокоен и уравновесен, земен човек. Нямаш излишни илюзии, но си знаеш цената. Добронамерена и толерантна си, но ако някой те засегне, ще разбере много ясно, че си приключила отношенията си с него, без да изпадаш в неприятно изясняване на подробностите. Мисля, че ако си тръгнеш от някъде или някого, няма сила на света, която да те върне там. Но това не е от злопаметност. Просто хвърляш камък зад гърба си и това което е минало, завинаги остава такова.

Боли ме главата и гледай какви неща ражда Thinking Чудно ми е, има ли грам истина в "прозренията ми"?

# 268
  • София
Някой ще се пробвали да ме разгадае, моля.

# 269
  • София - Рим и обратно
очевидно разбираща от анализ на никове Simple Smile.

В живия живот никога не съм се подвеждала по отношение на хората. Друг е въпросът дали съм следвала усета си, де Grinning. Във виртуалния е по-трудно, но пък по-интересно и предизвикателно.
Ти специално се възприемаш като сухарка, но всъщност си доста оригинална, за което не си даваш сметка може би. Също така с остър ум, добре преценяваща, ерудирана.

Човечето е ведър човек, трудно някой може да я извади от равновесие, не се сърди човече е Grinning. Обича веселието, купона, приятелите, но  и семейния уют.

Общи условия

Активация на акаунт