Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 704
  • 636
  •   1
Отговори
# 75
Е, спокойно де, и да те е питал друг, не може останалите да носим вина за тая работа.

Днеска всички сте много натаралежени струва ми се. Накрая ще взема и аз да се натаралежа, за да съм в тон. Rolling Eyes

# 76
Nickkie нещо не сте се разбрали със Стефи. Съкращението не идва от Сейнт, макар че може да е търсен ефект. Ако отвориш профила ще видиш име и фамилия на потребителя, а до преди година се подвизаваше с първото си име. Така че анализът е напълно погрешен.  Peace

Хексе, разбрах още преди да напиша поста си  Mr. Green Споделям собствената си интерпретация, а психоанализ дори не съм опитвала да правя.

St.,  Peace

# 77
В статията избраният метод е също твърде аматьорски.

# 78
  • София
  A моят какво ви говори? Питам, защото аз, само на който не ме е питал нещо лично, само на него не съм отговорила  Joy, всичко си казвам.

# 79
  A моят какво ви говори?

Че имаш любовник, за който семейството ти не знае  Laughing

# 80
  • Варна
  A моят какво ви говори? Питам, защото аз, само на който не ме е питал нещо лично, само на него не съм отговорила  Joy, всичко си казвам.

Изпитваш желание да споделяш и с ника си предизвикваш останалите да те разгадаят. Laughing

# 81
  • София

Изпитваш желание да споделяш и с ника си предизвикваш останалите да те разгадаят. Laughing

Ааа  Joy, разсмяхте ме, благодаря ви! Просто ми харесва как изглежда думичката, написана.

# 82
Чудно ми е как ще анализирате моя ник.... Laughing Wink

На мен ми звучи като джаста - праста. Човек, който не изпитва необходимост да се изживява насериозно във виртуала, защото в реала му е достатъчно. Заявка за шумни, иронични, лежерни включвания, повече за собствено удоволствие, отколкото за утвърждаване на егото и добиване на виртуална популярност.

# 83
и аз първо за любител на тулумбички си мисля като ти видя ника, Тумбе Simple Smile

# 84
Mного сте ми сладки с тия толумбички и наистина не сте далеч от истината, че много тача това сладко изкушение, макар като се кръщавах по форумски да нямах изобщо предвид толумбичките, но пък щом ви напомням за нещо сладичко и сочно, което радва окото, небцето и душата, какво по хубаво от това Heart Eyes Hug Wink!

Като цяло обаче Усмихни ми се   Hug е много прав/а и е нацелил/а доста точно нещата и анализа много ми допада, както и тоя на Марчева Heart Eyes!

# 85
  • София
Тумбе, според мен никът ти и най-вече аватарът всъщност са признак, че умееш и обичаш да превръщаш дефекта в ефект  Peace (ей, ама много кьопави взеха да ги правят вече тия закопчалки бееее) Харесваш двойнствената природа на нещата и те забавлява да погледнеш откъм нестандартен ъгъл.

# 86
  • София
Имам сложно-символичен ник; вписвам се в минимум 3 категории, без да е взета предвид имплицитността, която естествено в статията липсва.  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 20:21 от Red

# 87
Пак поредната глупава тема,за повдигане на комплексарски самочувствия Whistling

Простете, не съм и очаквала, че ще разгневя някой член на Менса.  Whistling Ако си бяхте направили труда да видите иконката на темата, щяхте да забележите, че е опит за забавление в неделен ден, а не повод да извадим ятаганите.

# 88
  • В Космоса

Простете, не съм и очаквала, че ще разгневя някой член на Менса.  Whistling Ако си бяхте направили труда да видите иконката на темата, щяхте да забележите, че е опит за забавление в неделен ден, а не повод да извадим ятаганите.
Споко, бе! Не се засягай от тази - виж и ника. Laughing

# 89

А, тя Мараа така си влиза да се изока. Само дето не разбирам какъв й е зорът на жената. Не знам има ли задоволителна тема за нея.

Общи условия

Активация на акаунт