Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 479
  • 636
  •   1
Отговори
# 420

Това не е мило. Много ми е тъжно, че го прочетох Cry.

Приятно ми е - Богиня! , не съм. Аз съм само проводник, те духовете ми говорят, а и съм по заместване...

# 421
Ти сигурно си ми колега.  Laughing

... и някога се обяснявахме, че сме завършили една и съща гимназия...  Whistling  Wink

# 422
  • Варна

Приятно ми е - Богиня! , не съм. Аз съм само проводник, те духовете ми говорят, а и съм по заместване...
Чакам, чакам...

# 423

Не знам, кое точно те е натъжило.  Wink Нищо лично. Hug А твоят ник много ми харесва. Звучи ми супер интелектуално, защото "сухари" обикновено са твърде рационалните хора, които не се ръководят от чувствата. И аз обичам да се правя на врачка.  Simple Smile

# 424
 Morphea, сърцето ми беше разбито, но аз не съм злопаметна Simple Smile. Ласкателния анализ веднага ме накара да забравя  Peace. Да споделя и аз- много артистичен ник сте си избрали. Смятам , че сте образована и информирана- предполагам ерудирана, а не разсеяна артистичност Simple Smile.

Приятно ми е - Богиня!- Вашият ник е интересна провокация. На първо четене изглежда, че смятате останалите за по- нисши. Духовете предполагат различно обяснение, според тях предизвиквате събеседниците си да докажат обратното. Много стимулиращо Simple Smile!

# 425
  • някъде ... тук ...
Сухариня, за мен може ли?

# 426
Лесно ви е да си гледате на никове, като сте се чели толкова години в темите. Ами я врачувайте на мен!
(Чета от 2007ма, но пишех рядко и през друг профил.)

# 427
  • Варна
Лесно ви е да си гледате на никове, като сте се чели толкова години в темите. Ами я врачувайте на мен!
(Чета от 2007ма, но пишех рядко и през друг профил.)

Смяташ ли, че сме ги чели? Thinking
Дори не разглеждам публикациите, преди да получа "факсовете".

Хм, значи си стар новак. И ако сега си Лаурел, преди си била Харди. Laughing
Т.е. написала си някои тромави и дебелашки поста, за които си била сдъвкана и изплюта от форумските "черни злата". Не ти се е занимавало да им носиш негативите и си се възродила, като малкия симпатичен партньор на Харди - Лаурел. И не искаш да  взимаш дейно участие във форумските битки, предпочиташ да замълчиш. И правилно, сега си по-уравновесена отколкото с първия си профил.

# 428
  • Варна
Сухариня, интересна топка имаш, много интересна...

# 429
Мила Вещичке, цялото ти разсъждение е тръгнало в грешната посока още от самото начало, поради само едно грешно предположение.
Възродена съм не защото съм носила негативи, а защото предишния ми ник дотолкова се е слял с личността ми (email, skype, различни социални мрежи), че бях станала прекалено уязвима. Гони ме параноята, откакто някой се набута във ФБ профила ми и започна да разпраща съобщения от мое име.

Да използвам момента да кажа и за твоя ник - Поражда в мен алюзия за красива и нежна жена (и душа), знаеща точно какво иска и как да го постигне с финес и замах - един вид с магия.

# 430
Хексе ми е гледала вече, ама да видим Сухариня какво ще каже за мен?

# 431
Цитат на: krasimilo в Четв., 24 Ноем. 2011, 16:02
От доста време се каня да сменя моя. Какво мислите за него?

ПП После ще разкажа историята му.

Хех, ти пък си съвсем "постна".   
Мило Краси, да не си сменила партньора? 

А-а-а! Милото си не го сменям все още Simple Smile
Когато се регистрирах в бг-мамма, ми трябваше ник и мейл, и понеже моят е с двете ми имена, все пак исках да запазя анонимност и се сетих за един, който ми е подарък от времената, когато влизах в сайтове за запознанства. Та, един младеж, с който бях разменила 2-3 мейла, ме информира, че ми направил подарък имейл в all.bg и ми го предостави заедно с паролата. Като бонус - имало и кореспонденция от "мое" име с някакви други младежи, в които съм обяснявала, че си падам по тройки и много съм искала да пробвам с някой от тях и постоянния ми партньор (демек, с първия младеж). Допълнителна примамка бил и никът ми- според него, асоциацията щяла да бъде за повърхностно, лекомислено, непретенциозно, любвеобилно същество, не особено умно ... И ... ето по тоя начин се сдобих с ника си тук  coolcool

# 432
Може ли и мен да ме психо-разкострите?  Crazy  Flutter

# 433
 ЕлиТ, двусмислен ник. Не се притеснявате, какво впечатление оставяте. Харесва Ви всяка възможна интерпретация и оставяте събеседника да си избере.

Laurel, форумски набор се оказвате  Simple Smile. Предпазлива се сред непознати. Харесвате ясни, чисти отношения, но не сте убедена, че отсрещната страна предлага такива. Избирате да изчакате, докато разполагате с достатъчно информация, доколко заслужава доверие.

Еовин, избрала сте да се представите като принцеса- войн сред обкръжение от мами. Общувате с удоволствие с различни хора. Може да се случи, сред тях да има "под нивото" Ви, но Вие сте достатъчно интелигентна, да не боравите с подобни категории.

# 434
Сухариня, като гледам как с лекота ви се отдава врачуването, вероятно ще натрупате добро състояние, ако започнете да пишете дневни хороскопи  newsm20

Общи условия

Активация на акаунт