Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 486
  • 636
  •   1
Отговори
# 405
Нали си Бенджи, пощегувах се. Всяко второ рошаво кученце е Бенджи.

# 406
 Виждам, че титулярните врачки са на линия  Simple Smile.  Самочувствието  ми се вдигна от успешните попадения- благодаря ви дами  Hug, затова ще направя още няколко опита.

Първоаприлска шега, избора Ви на ник ми казва, че сте млада, свежа душа, която не се взима много на сериозно. Не се интересувате особено от впечатлението, което оставяте у околните, но обикновено Ви харесват.

rali_smiles, Вие лесно намирате приятели. Интересна сте и обикновено имате какво да кажете.

И накрая ще си позволя да споделя какво мисля за Chanel . Признавам, че съм повлияна от публикациите и не е чисто по ник Simple Smile. Вие сте почти абсолютната провокация. Опасна сте и всеки достатъчно глупав да пренебрегне предупредителните сигнали се превръща във вечеря. Ето, че и аз си играя с огъня newsm43.

# 407
  • 50%:50% В страната на мечтите:В реалността
Сухариня, Снежа63, супер точно!  Hug Време е да се ориентирате към гледането като професионално направление...  fiuuuuuu  Grinning

# 408
Сухариня, много мъчно ми стана затова, че си мислиш такива работи за мен. Аз съм мило същество, пък и не вечерям. Ако става въпрос,  лесно може да ме набие човек. Мъчно, мъчно, но все пак, много ми се иска да ти ритна кристалното кълбо и да ти го счупя.

# 409
 Първоаприлска шега , минавало ми през ума, но не умея да лъжа, а искреността може да коства на непредпазливата врачка я кълбото, я нещо друго  smile3517, ако недоволните не са мили като Chanel Laughing.

# 410
 А какво бихте казали за мен имайки предвид ника ми  Grinning

# 411
... че обичаш алкохола.  Joy   cheers
Но ако трябва да сме съвсем по протокола, не е ли по-правилно "Ivresse?  Wink

# 412
Аз точно същото си помислих, ма ме беше страх да не се обиди, ако го напиша  Joy

# 413

Joy

Не, не е по-правилно. Става въпрос за

Но че обичам алкохола, или по-конкретно казано шампанското, е вярно.

# 414
Предполагам, че и името на парфюма идва от ivresse, но е със сменена първа буква заради марката, да е подчертано парфюм на YSL. Така си мисля, де, може и да не съм права.

# 415
Предполагам, че и името на парфюма идва от ivresse, но е със сменена първа буква заради марката, да е подчертано парфюм на YSL. Така си мисля, де, може и да не съм права.

Това е любимият ми парфюм, чието име първоначално е било Champagne , впоследствие е преименуван на Yvresse.

# 416
  • Варна
Сухариня, сурова жена си ти, щом успя да натъжиш Шанел.

Топката ти още ли работи?

# 417
Подобен род теми ще ги призная за неглезещи ако прочета поне един пост нещо от рода на: "Гледайки ника/аватара/подписа ти ми се струва, че си катил, шмекер, темерут...". Примерно.
Не ми пука за никой, освен за няколко момичета от други теми, но те не пишат тук. Така, че хич и не възприемам темата си като "четкаща". Напротив, доста заядливи и злобни подмятания размениха някои помежду си покрай анализите. Че и аз го отнесох, че темата била тъпа. Confused
За мен, профила, който си създаваме носи информация, забавно е да се опитваме да я разгадаваме. Но съм прекалено заета да се правя на врачка. Тя темата беше за един неделен ден с повече свободно време. Но вие дерзайте. Wink

# 418

Joy

Не, не е по-правилно. Става въпрос за

Но че обичам алкохола, или по-конкретно казано шампанското, е вярно.

Според мен YSL не знае да пише на собствения си език.  hahaha   И съм сигурен, че не съм далеч от истината. Имайки предвид към кой народ принадлежи... Само за протокола - ако франсе ти изпрати един кратък имейл от 7-8 изречения и вътре има по-малко от 20 правописни грешки, директно го номинирай за Нобелова награда.  Joy

# 419
Ти сигурно си ми колега.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт