Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 529
  • 636
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Morphea, много ми харесват анализите ви, затова Simple Smile Аз не мисля, че мога да го правя, но ще пробвам за последните две Simple Smile Самоиронията си я имам, браво, но не ме карай да си самотълкувам ника Simple Smile

Morphea ми звучи опияняващо, романтично, приказно, но и е като име на богиня. Според мен жената с такъв ник е нежна, интелигентна, със склонност към отнесени състояния (не се сещам за подходящата дума), мечтаеща и силна. Обича простора, въздуха, фантазиите.

loca, като избегна буквалният превод, ми е морско, купонджийско, бохемско. Интелигентен човек, който обича удоволствията. Според мен обичаш морската храна Simple Smile

ИрПуц , анализ? хаха, като съм започнала...Обичаш сложните ситуации, сериозна, обичаш качествен и интелигентен хумор, което значи, че не си вечно смееща се личност (имам предвид тези нахилени, вечно кикотещи се жени без повод). Трудно намираш събеседници на една вълна с теб- общи теми, общ речник и настроение, което те кара да оценяваш много по-високо хората около теб. Добра душа.

# 541
Мръндарина, толкова хубави неща не съм чувала за себе си откакто съм се родила.  Embarassed Embarassed Прекрасна интуиция. Единствено за определението "силна" съм склонна да поспоря, но като се замисля в живота ми нещата са балансирани - има по-силни хора около мен, които ме подкрепят, но има и по-слаби, които аз подкрепям. Първите са повече, а вторите са достатъчно.  Grinning

Никът "cherna_vd0vica" ми звучи много зловещо. Има в него сексуална отпратка. Паякът черна вдовица убива мъжкия след съвкуплението. Затова такава жена може да се възприема като мъжемелачка - използва мъжете по направление и след употреба ги унищожава.  Mr. Green Търси  да доминира във връзките си.

Lucky.me, не съм ли те анализирала в предишната тема за аватарите?  Wink Никът говори за оптимистично настроен, позитивен човек. Възможно е и да е избран заради онова начално състояние на влюбеност, в което човек не може да повярва, че нещата му се случват и си казва "какъв съм късметлия". Wink

# 542
  • Петрич
Не винаги ги използвам, но за доминирането във връзките е вярно. Mr. Green Twisted Evil

# 543

Lucky.me, не съм ли те анализирала в предишната тема за аватарите?  Wink Никът говори за оптимистично настроен, позитивен човек. Възможно е и да е избран заради онова начално състояние на влюбеност, в което човек не може да повярва, че нещата му се случват и си казва "какъв съм късметлия". Wink

Ако си ме анализирала в онази тема, то е било, защото някой ме е изтипосал там Mr. Green, ще я погледна пак Laughing

Анализа ти е право в десятката: никът ми отразява събитие, което ми достави невероятно щастие.
В същото време беше избран, за да носи позитивно послание и късмет Grinning
Благодаря Heart Eyes

Сега за теб: винаги, като видя никът ти си мисля: мистерия, тайнственост, отвъдното. Това е без да чета какво пишеш, само по интуиция. Simple Smile

# 544

Сега за теб: винаги, като видя никът ти си мисля: мистерия, тайнственост, отвъдното. Това е без да чета какво пишеш, само по интуиция. Simple Smile

Е, то какво да очакваш от един отвеян психолого-философ? Laughing
Тя старата тема, в която съм се включвала, беше от миналото лято, беше за аватарите. Помня имаше много естетски и позитивни аватари. Но ти си нямаш аватар.  Wink

# 545
Лока, радвам се да го чуя.  Grinning

Мръндарина, определено има нещо вярно - не с всеки си позволявам да си отпусна езика, но пък тези, които са на моя вълна са много на нея и общуването с тях е страхотно удоволствие. И с другото съм съгласна, само че и количествено много се смея.  LaughingСега само се чудя дали съм сериозна или не. Благодаря за анализа.   bouquet

# 546
Нали може и аз да понахалствам за анализ.  Crazy Стана ми много любопитно.  Flutter

# 547
  • София
ИрПуц, днес не ми дойде как да го напиша. Имам предвид сериозен, но весел човек, който стои в готовност за хумора.
Да помоля за анализ от теб?  Flutter

Morphea , личи си, че не си аматьор Simple Smile

# 548
Ида да се наредя за тълкувание.
Аз няма да се пробвам, защото съм заядлив и черноглед период.

# 549
Fortune, даваш ли от него?
След това ще те анализирам.

# 550

Morphea , личи си, че не си аматьор Simple Smile

Напротив, един истински психолог никога не би си позволил да прави толкова лесно квалификации на хората. Анализите ми идват от зодията "Аз анализирам" и е девиза.  Laughing

Fortune, много ми напомняш за една друга "фортуна" от друг един форум преди години/по ника/. Свързвам този ник чисто интуитивно с жена на която може да се разчита, силна и някак закрилнически настроена. Просто така го усещам. Онази другата Фортуна използваше голямо количество емотикони, беше забавна и емоционална. Страстно защитаваше мненията си. Беше многословна и мисля, че сферата и на дейност беше свързана с изкуство. Така,че кълбото ми доста се замъглява от натрупани впечатления свързани с този ник.  Wink

# 551
Тая фортуна май и аз я познавам. Не бяха толкова много форумите преди години Heart Eyes Може и да греша де Whistling

# 552
Fortune, даваш ли от него?
След това ще те анализирам.

Снежа, не те разбрах... к`во да ти дам, от заядливият период ли? За к`во ти е , то си е гадно, но му се вижда края. Grinning

Morphea, почти позна, кой е тоз форум? Whistling Не сме едно и също лице, всяка прилика е случайна.

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 13:29 от Fortune

# 553
Мръндарина, ясно, вярно е, винаги съм в готовност.  Simple Smile

Да видим сега... Струва ми се, че си човек, който несъзнателно (пък и съзнателно) умее да внушава спокойствие в околните, трудно губи самообладание, но когато това стане, е много страшно. Умерена личност, надживяла импулсивността, характерна за по-незрели индивиди, изпитваща отвращение към пошлите "форми на изкуство", така да ги нарека.

# 554
  • София
ИрПуц, Много вярно Simple Smile  Peace

Morphea , никът ти много отива на зодията ти... Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт