Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 519
  • 636
  •   1
Отговори
# 555
Fortune, даваш ли от него?
След това ще те анализирам.

Снежа, не те разбрах... к`во да ти дам, от заядливият период ли?
Fortune  - богатство, щастие!
Пожелавам ти да не са само мечти. Ако ги притежаваш не е коректно да не споделиш нещо дори и виртуално.

# 556

Morphea, почти позна, кой е тоз форум? Whistling Не сме едно и също лице, всяка прилика е случайна.[/i]

Абсолутно съм сигурна, че не сте едно и също лице. Mr. Green А и другия ник беше не Fortune, a Fortuna.  Wink Форумът беше за Биг Брадър. Но и в двата варианта звучи като силен ник. Според древните гърци дори боговете се подчинявали на съдбата.

# 557
ИрПуц, Много вярно Simple Smile  Peace

Morphea , никът ти много отива на зодията ти... Simple Smile)

bowuu Хвърлях леща сутринта.

Девите ли бяха с "Аз анализирам"?  newsm78

# 558
Fortune, даваш ли от него?
След това ще те анализирам.

Снежа, не те разбрах... к`во да ти дам, от заядливият период ли?
Fortune  - богатство, щастие!
Пожелавам ти да не са само мечти. Ако ги притежаваш не е коректно да не споделиш нещо дори и виртуално.

Обърнахме го на чат, но наистина не разбирам. Thinking
Нещо ми намекваш, но защо и как- ще ми поясниш ли? Ако е възможно в прав текст , за да разбера макс. ясно. Мерси.
Оооо боже... наистина съм в дупка. Свързваш своите желания с ника ми ли -/богинята на Съдбата/- давам на всички от всичко и по много. Ако имах тази сила бих орисала много хора да отворят положителният заряд на своята карма. Peace

# 559
Fortune, споко не сме го обърнали на чат. Целият ви разговор е свързан с никовете. Hug И за да ти подобря настроението, искам да отбележа, че аватарът ти е велик. Laughing Обаче него не се наемам да го коментирам. Wink

# 560
Fortune, споко не сме го обърнали на чат. Целият ви разговор е свързан с никовете. Hug И за да ти подобря настроението, искам да отбележа, че аватарът ти е велик. Laughing Обаче него не се наемам да го коментирам. Wink

Нали...благодарение на Шанел е. Grinning Peace

Снежа Hug

# 561
Florrentina, вие сте весела, жизнена натура и обичате закачки от всякакъв род. Артистична, с елементи на ексцентрична, обожавате да творите с ръце и душа. Във вас в рядко срещана и пълна хармония съжителстват палаво дете и зрял ценител на изкуството.

Summer Wine
, вие сте уверена, завършена личност, жена, която умее да се чувства жена в пълния смисъл на думата във всяка секунда от денонощието. Обичате удоволствията и умеете да им се наслаждавате изцяло. Еднакво бихте се зарадвали на вечеря в изискан ресторант и сбирка край огън на плажа по залез под акомпанимента на китари. За вас е типична една доза безгрижие, която обаче се трансформира в делова сериозност веднага, щом случаят го наложи.

# 562
Може ли да се включа и аз   bouquet

# 563
  • пустинен пъпеш
и аз се редя за анализ.

# 564
Искам и аззззз !  Crossing Arms Hug

# 565
Хоп и аз на опашшшшката.

# 566
  • където ми харесва
Аз като чуя Бяла птица и ми изниква само лудост в главата Crazy

# 567
 newsm10  Joy Crazy  вярно

# 568
И аз се записвам на опашката за анализи Simple Smile

# 569
BlueLove

Вие сте обичлив, закачлив човек. Обичате природата и малките радости. Имате голямо въображение, към което прибягвате и за справяне с трудни ситуации, и за оцветяване на всеки един (не)обикновен ден.

Никовете на Dreaming, katilincho  и Angarta ми харесват много, но рандеманът ми е доста нисък напоследък, а гледам, че и титулярът на темата Morphea не пише, та призовавам за още доброволци-анализатори. Имаме вече един нов - Winter Kat.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт