Янита, в събота ми е последния ден от диетата и после влизам в почивка. А почивката се оказа още по готина от диетата и мисля да изляза във вечна почивка. Един вид почивката на диетата да ми стане като начин на хранене. Аз имам склонност към напълняване, а сега с тая диета така яко преяждам понякога а кантара не мърда нагоре.
Мисля че Сиси също я започна. Ако не се лъжа, кажи как върви диетата?
Ето покрай тази диета се сетих и за Селави. Тя пък къде изчезна?!
Тази сутрин ММ гледа Никола до като тръгне на работа и аз се понаспах. Не ми се беше случвало много отдавна, защото често излиза за работа към 5-6ч или бърза или не се сеща. Но с напомняне от моя страна се получиха нещата.
Като тръгваше само ми го бутна в леглото. Аз го накърмих и Нико заспа, а моята почивка продължава. Ех, да беше всеки ден така!

Малките събират около 30 грама.Замразяваш в малките, и после прехвърляш в найлонови пликчета.Знаеш колко ти е дозичката, слагаш колкото ти е необходимо.Те в началото хапват по малко, няма нужда от големи форми. 

дано успеем да предпазим нашите 
Колко хубаво е наддала, добре й се отразява захранването
Да хапва сладко, да е спокойна мама!
. Браво на Йо, расте детето
То ще са пуканки, чипсове, шоколади. 
Не трябва да оставяш така нещата.. да не се измъква! 
Ако не бяха изкуствените зърна нямаше да използвам останалите джаджи и щях да мина на естествено природно good old кърмене.