Последни есенни лъчи галят ЮНСКИТЕ усмихнати очи.

• 24 237
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Къдрокоске, нашата обща приятелка Биляна е бременна с трето.  Wink И тя все с операция ги ражда. До три пъти може да се отваря корема.  Simple Smile

Дарка, писах си със сестра ти. Толкова си изтърпяла, ще изтърпиш още мъничко, но е важно добре да си опечеш нещата. Много присърце взех проблема ти, защото преминах през ада заедно с най-добрата ми приятелка. Готова съм да помогна с каквото е нужно, но в случая най-голяма подкрепа ще получиш от сестра си и мъжа й! Вярвам в добрия край. По добре бавно, но сигурно. Всички сме с теб и те подкрепяме.

# 571
Чин, честита годишнина!
 newsm76
Pao, дано се нормализират нещата със съня ти, представям си колко е мъчително, особено като организмът е изтощен и от някаква простуда! Не се натъжавай Simple Smile моментно е, ще мине.
Ана2, исках да те питам, сигурно вече си споменавала, но нямам спомен, извинявам се - на колко месеца спря кърменето с Румен? Аз започнах вече да чета за отбиването след годинка, ако всичко е ок с кърмата бих се опитала до годинка да изкараме ...(смисъл, после вече ще има сериозен натиск да спираме "с това кърмене").  Twisted Evil Ако стане физиологично някак си предполагам, че ще е най-добре и за моя организъм. Не ми се мисли какво е да пращят гърдите и да стискаш..ох ох.
За забременяване след секцио съм чувала , че препоръчват 2 години лекарите (сигурно се вижда страшно много време за който иска вече следващо).

# 572
  • софия
Чин браво, за изпита и многооооо дълги години любов  bouquet Heart Eyes.Утре Никончето да е здрав вече Praynig
Иси их много гадно това с пишлето, спокойна нощ Praynig
Деска по колко пъти цедиш и колко хапва Йо като е в настроение.
На мен ми намаля съвсем кърмата от като цедя Sad
Днес белка хапна домашно пюре от тиква с ябълка, хареса го , но на кашата се мръщи нещо NeWS78
Много съм изнервена покрай неспокойствието на Симона, от утре съм пак самичка вашите мъже поне в чуЖбината ходят а моя с този Плевен да ....ге Mr. Green
Отивам да лягам.
Спокойна нощ.

# 573
Дарка, стискам палци и аз да се наредят нещата... Направо не мога да повярвам, че в 21-ви век, и то в Европа, може да има още такива мъже... пардон нищожества.
Само имай все пак едно наум и за кореспонденцията... Той хубаво не знае български, ама сме 21-ви век и с Google Translate може за секунди да го обърне в нещо доста разбираемо... По добре да не вижда въобще къде пишеш и да няма достъп до пощата ти...

# 574
Дарка стискаме палци всичко да е наред. Hug

Пеперудке и ти същите думи като на мъжа ми. Laughing Ми да имам и пасатор и това на пара, но нали уж туй чудо хомогенизира. newsm78 Нали има и книжка и съответно точни порции и  т.н. Знам ли струва ми се че ще си опростя нещата с това нещо, но за това и питам, че не съм много сигурна пък и ММ не иска (но това няма значение   Mr. Green). Знам ли и аз... Thinking

За бременност след секцио - и аз не чаках 2 години. Забременях като Крис беше на 1 год. и 8 месеца, но пробвах вече от 6 месеца. Никой доки не ми е казвал да чакам  години. Цитирам ги ''желателно е да се чака 2 години за пълно възстановяване, но и след 6 месеца след секциото не е проблем, тъй че ваше е решението.'' Peace
Имам малко работа после ще довърша... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 22:47 от nakri88

# 575
Здравейте момичета,
имам въпрос към тези които давате бисквити Плазмон (Накри,Чин,ако има и други мами).Не се ли притеснявате от това че имат захар,масло,оризово брашно, а гранулираните имат и мая?Вие всъщност от кои давате-бишкоти биберон или гранулирани?Моето момиче не го засища млякото вечер,затова търся вариант.Няколко вечери слагах с една лъжица повече от АМ във водата,но не зная дали не е нещо вредно,нали на всяка кутия пише точно да се спазват съотношенията.
Моля за съвет.
Дарка,вярвам че всичко ще свърши в твоя полза.

# 576
Здравейте,

Ирето, благодаря за инфото! Ясно, значи, какво да търся докато ни дойде домашното зайче   bouquet

Цвети, и на теб благодаря, но аз мисля засега да не смесвам много, много въглехидрати с месо. И без това, според мен рано почнахме всичко (но факт е че Сиана по-добре наддаде този месец). То е ясно, че по-нататък няма да се устиска на това правило, но поне в началото мисля да давам 2-3 дни месо със зеленчуци, после 2-3 дни картоф със зеленчуци, поне засега да не й се натоварва толкова стомахчето. Не знам колко съм права, ама така го измислих.  newsm78

Хелън, взела съм пюрета на Хипп засега и, за разлика от зеленчуковите, месните са доста вкусни.

Аз обаче друго установих. Оказва се, че Сиана иска храната й да е възможно най-топла, без да е гореща де, естествено. Стоплям й пюрето - тя започва да яде, след като малко истине започва да мрънкоти и да не иска, стоплям й го пак - тя продължава да яде.  Shocked

Пеперудке, Накри, малко останахте тия със спящите бебета. Аз както все повтарях, че моето е от спящите, последните три нощи едвам се търпи положението и затова вече ужасно ми се спи и не ми е много адекватен поста. Ще си лягам вече. От 2 часа спи, но приплаква доста.  Cry

Чинче, браво мила! 200гр са си перфектни.

На всички с неразположения - да се оправят бързо.

# 577
Цвети, аз цедя по 7 пъти. Т.е. пропускам цеденето в 3 часа посреднощ. Просто вече нямам сили да се цедя по това време. Йоана хапва и тя 7 пъти като сутрешното й ядене е малко. Абе за деня сигурно пак й се събират около 700-800мл, защото сутрин пие малко, вечер повече. Общо взето захранването в никакъв случай не й намаля млякото.
Като количество и аз цедя вече различно, но за моя радост достатъчно, че дори и в повече. Сега даже съм се хванала да подменям запасите във фризера. Йоана 2 пъти през деня хапва старото мляко, а аз замествам с ново.

Дарка, дано успееш много бързо да се измъкнеш от този кошмар. БГ посолството защо не могат да ти помогнат? Какво ти отговориха?

Ани2, така ти се пада като не му даваш на Явор да яде от твоята чиния. На Йоана също й е по-интересно да хапва с нас. Аз до сега я хранех първо нея, после ние, но вече ще сменям тактиката.

Иси, дано успеете да се справите с пишката на Жожо и да не стане някоя беля.

МамаАни, може би иска да й е като кърмата топло яденето.

# 578
Добър вечер.

ПаО, тениската му хареса, но му е голяма. Щял да спи с нея Simple Smile Виж, аз... нищо не получих. Какво му стана на това добиче, преди не беше такъв, аз ли го научих да е толкова дървен, не знам.

Паломакс, маслото е растително, а захарта е в минимални количества. Аз давам макс 2-3 бишкоти, а и той е почти на 6 месеца вече. Захар неизменно има и в зеленчуците и в плодовете.
Спазвай указанията за приготвянето на млякото. Не е хубаво да слагаш повече АМ.
Ако имаш притеснения, по-добре давай повече мляко без бишкоти.

Дарка, вярвам, че скоро ще се измъкнеш. Само търпение и малко повече хитрост.

Цвети, пак ли в дъ..ге? Милата, стискам палци този път никакви премеждия да не те сполетяват, ако има нещо, звънкай Simple Smile Ще пратя "комшията" - съкварталния Simple Smile

Иси, сигурно много си се стреснала.  Crazy

Накри, аз не бих си купила тази джаджа, само място би ми заемала на мен. Simple Smile

Зверче, знаят си имената, и Нико се обръща... те половин година почти ги чуват, как няма да си ги знаят..  Hug

Aни2, дано не сте яли супа.. Wink

Мама Ани, и Нико не яде студена храна. Мисля да го науча да си я топли сам обаче Wink
Дано тази нощ поспиш.

Деси, ти си герой, издържа толкова много време...

За прането- пера на 40 градуса, 1100 оборота.

Лека вечер.   bouquet

# 579
  • София
Чин-че много съм зле, честита годишнина, да сте живи и здрави и много щастливи Hug
Ние нямаме вода и ми е много гадно...мразя като не мога да се изкъпя преди лягане..и детето не можах да изкъпя, а бяхме до мола днес  ooooh!
Между другото, в петък от 10 часа в мола (на цариградско) ще има лекция за захранването, който не е захранил, и на който му е интересно, аз ще съм там. А след лекцията, тоест към 12:30, може да пием кафе. С Бюти и Мушмуронко сме се разбрали, Чин-чето също знае, който друг иска да заповяда в мола Heart Eyes Hug
Иси, а защо така се наложи да ходите на лекар за да забелят пишката, ние малко по малко и вече мисля, че сме към края newsm78
Дарка, някой ти беше предложил да помолиш приятелка (може и някоя от нас) да ти прати фиктивна покана за сватба, това няма ли да мине, за да те пусне мъжа ти в БГ?
Чин-че, бях чела някъде че чак към годинка си запомнят имената бебета, за това се учудвам... Laughing
Лека от мен Hug

# 580
  • гр.В.Търново при моя любим
Иси, сигурно много си се стреснала.

Ммммдааааа,много и си поплаках доста след това и не само аз.Малкото ми мъжле вече 3-4 пъти се опитва да пишка и все едно ток го удря.Много му щипе и плаче.Преди малко плака,но по-кратичко.Ще му мине ,ама е много гадно.Сега спи Heart Eyes

Иси, а защо така се наложи да ходите на лекар за да забелят пишката, ние малко по малко и вече мисля, че сме към края newsm78

Ами ,Жорко имаше частична фимоза и колкото и да опитвах всяка вечер да забелвам,не ставаше.В един момент ми се беше сторило,че има напредък,но явно съм се заблудила.Отворчето в началото на миналия месец беше 2-3мм,но после започна да се стеснява кожичката и при опитите си да забелвам имаше опастност да се сцепи накриво и да направя беля и затова отидох на хирург с нагласата ,че може и да го срежат,но се размина само с отлепване.Сега обаче трябва да поддържам забелването ,за да не започне да зараства. ooooh!

# 581
  • София
Ваче някъде бях чела,че пасираните зеленчуци може да се сложат във формички за лед и после като замръзнат се преместват в пликчета и се използва според нужното количество след това, за картофа специално пишеше,че трябва след като се размрази - да се стопли хубаво след това-почти до кипване за да не стане глетав.
Da, Магнетче и аз го знам за формичките за лед. Лошо е, че нямам аз толкова големи. Май ще трявба да ида да си купя. Бебето като порастне ще ги ползвам за коктейли  Twisted Evil. Картоф няма да замразявам. Става отвратен  Sick Аз като съм замразявала манджа с картоф после я хвърлих. И да кипваш и да не кипваш е отврат. Аз картофа ще го правя и на бурканчета по малко. Пък като я захраня вече ще си слагам в бурканчета купени от пазара. Сега въпроса е докато прояде разни неща, а и тия скъпи био моркови не ща да идат зян.
Пеперудке, Ралка лапа и ябълка и круша. Всъщност аз преди обяд й давам пюре, а не сок  Wink

Момичета със секцио и скорошно забременяване след това... не е шега работа това, така че Пепепрудка е казала добре.. или се пазете както трябва и не разчитайте на прекъснат акт, или бъдете наясно с последствията  Rolling Eyes

Ана2, акто каза за цикъла... на мен още ми го няма след първото дето си изглеждаше като цикъл, ама беше 3 дни. Беше като маркиране нещо. Ама сега вече над 40 дни го няма, а аз имам цикъл най-много 26-27 дни. Не съм бременна със сигурност. Може ли да е от кърменето. Ралка посгъсти нощните кърмения. Аз и за това щях да питам... Уж кърма имам, гладна не плаче, ама нощем мина пак на около 3-4 часа. Това от растежа ли е? Кърмата ми ли намалява?  newsm78 Иначе си суче тя, не недоволства да не й стига...

МамоАни, идеално си го измислила с разделното хранене  Wink Добра идея е това за картофа и месото.

Ана, на теб чинията.. на мен момата граби чашата с кафенцето. Аз пия в големи чаши. Види ли я, граби за секунди  Crazy Crazy Crazy

Ох! Вижте тази статия
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4677
Много мило ми стана какви неща наближават да правят бебоците ни  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 01:06 от Vache

# 582
Добро утро! HugЧестити месечинки на всички  Heart Eyes,браво на излекувалите се,честита годишнина на Чин и петицата.Ани благодаря ти, че си сетила за нас,дано скоро оздравее баткото ,че много съм се притеснила имаме нещо проблем с ухото,за брат ти -  Praynig искрено се моля всичко да е наред,все се каня да те питам за диетата какво стана - продължаваш ли я?На всички пожелавам страхотен, пълен с хубави емоции ден.Дарка дано скоро се подредят нещата при теб, когато достигнат дъното проблемите,започво издигането от тях  Hug.

# 583
  • софия
Добро утро,
Кафееее
Моето дете се събуди от 20ч чак в 5 да папка и после до 7.30 Simple Smile да не сте ме чули да се оплаквам Naughty
Ваче аз замразих карфиол и броколи но така без да бланширам червена и зелена чушка, защото тези сега са сезонни, както и домати нарендани и замразени в кубчета, пак домашни. Сега чакам по 10 кг круши и ябълки мисля да увия всяка във вестник и на тавана дано нямаме мишки.
Деска мерси наистина си герой, аз цедя по 60 гр на около 3-4 часа но трудно се справям бебка си папка по150 мл, дори и като яде пюре пак.Искам да те питам ако не изяде цялата кърма на веднъж мога ли да и я дам пак май не ама защо newsm78.
Чин мерси дано не се налага да викаме комшията  bouquet
Моето дете вчера се люлее а батко и закусва като ревна това бебе, давам мляко неееееее, реве погледнах на масата едно бурканче с лютеница тя си мисли че е нейното и не и го даваме, милата ми сладокусница hahaha. Та скоро ще мажем филии Simple Smile
Вкъщи е 20 гр студено ми се струва
Да ви се похваля на бебка секрета от нослето е чист, убили сме гадините newsm44
Хубав ден

# 584
Ехо!

ЧИН, и ММ е станал ужасно дърво- за РД, нищо, сега наближава ИД, напомних му, като натъртих, че за 8 години за първи път пропуска...

СИЛВЕ, честит имен ден на малката Матейка-Змейка- да расте умна, красива и добра!

АНИ2, много се смях с малкия калпазан...

ЦВЕТИ, браво на Симонка!

ДЕСКА, чети, не се помайвай Hug

ДАРКА, ТАТИ е прав за превода- аз изпитах подобно нещо на гърба си, хем ММ не е много наясно с всички възможност на ПС-то.... Целувки, мила!

Хубав ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт