Последни есенни лъчи галят ЮНСКИТЕ усмихнати очи.

• 24 246
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро, момичета!

От мен пък тогава закуската, щом Бюти ме е изпреварила с кафето:

Ние също излизаме въпреки студа, но за по час и половина - два. По обед, ходим в Южния парк пак... Иначе повече часове сме на вън, но по магазини... примерно вчера след два часа в парка бяхме и още два часа в мола на Ситняково...

# 526
Добро утро!  Hug
Благодаря за пожеланията на всички!  Hug
Тати мерси за закуската!   bouquet
Бюти мерси за кафето имам нужда и то голяма от двойна доза  Hug

РД мина нормално-семейно.Мисля тези дни да изляза някоя вечер с няколко приятелки да се почерпим по женски  Wink
Колкото до ММ-днес е прословутия "банкет".Не му говорим няколко дни,едно,че му бях набрала доста и друго,че ми дойде и не ми се разправяше с глупостите му.Вчера ми вика,че не ме бил извикал,защото щяло да бъде за час-два да пиели по една-две ракии,салатка и бърза вечеря и на мен нямало да ми е интересно,защото щели да си говорят за работа.Мен щял да ме изведе отделно.Не може да предполага дали ще ми е интересно или не,за мен е важен жеста не той какво предполага.Но както и да е да минава тази вечер и да спирам да се ядосвам с това.

Краси се е научил от два дни да драска по чаршафите и където намери и ми изкарва акъла на моменти.Тази нощ се събуди в 1ч с писъци,плака със сълзи и даже се стигна до истерични крясъци.Смених му памперса,защото мислех,че го дразни,но не беше от него изведнъж от нищото млъкна и заспа  Shocked

Та каквото прочетох набързо,че имам още да дочитам..

Чин надявам се Нико бързо да се оправи   Hug
Ваче радвам се,че се подобрявате с Ралка  Hug
Дарка тук сме всички и ще те подкрепяме  Hug
И мен ме хапе яко Краси от няколко дни и направо ми спира тока,но ще пробвам тези методи.Благодаря Ани2!   bouquet

За годините да 23 са,но ми е по-интересно в месеци,а и нали трябва да има нещо за което да се смеем всеки ден.Та аз вчера си се смеех с месеците.Да кажа само,че Краси за празника не ме дари с послушание.Ходихме да пазаруваме по обед с ММ и него в Лидл и така се закача с една жена.Много и се смя.Оказа се,че е бременна и ММ вика:"Може да усеща бебето и него да закача."  Joy  Може и така да е.

# 527
Добро утро Simple Smile

Мерси за кафенцето и закуската  Grinning
Чин, успех и от мен днес  Peace
МамоАни, какви пюрета даваш на Сиси?
Дарка, как си днес  Hug. Кажи ако трябва да се обадим тук на някого, с удоволствие ще помогна. Мога от личен опит да ти кажа моята тактика - след едно такова "помагане" от моя бивш приятел твърдо реших, че ще се отърва от него, но много ме беше страх. Та приспах му вниманието - бях много мила, съобразявах се с всичките му капризи, аба бях по-ниска от тревата. Но в същото време се свързах със сестра ми, организирах да дойде уж на гости, изчакахме да отиде нощна смяна на работа и... избягах само с дрехите си в едно сакче. Бях казала на баща ми да дойде да ме вземе и той  дойде - от Плевен до Шумен. После изключих телефоните, когато си бях вкъщи намерих сили да го отблъсна, имах подкрепата от всичките си роднини, а и той на моя територия не беше толкова силен... При теб е по-различно, ти си в друга страна, имаш дете  Thinking. Но ако искаш, ще направя каквото мога тук, не е много, но е от сърце  Hug. Много е важно да намериш сили в себе си и да осъзнаеш много ясно, че трябва да се справиш с това  Hug
Ани,  Shocked представям си как се чувстваш. От една страна е хубаво, че са ти спестили тревогите, но аз винаги искам да знам - дори и най-лошото. Пожелавам много скорошно възстановяване на брат ти, дано всичко лошо е отминало  Praynig. Как е той днес?

Да почерпя и аз за порасналото ми момче, днес става на 5 месеца, заедно с Мартинче на ПаО. Честито, миличка, много да е здрав и послушен малкия сладур  Hug Heart Eyes
Заповядайте

Толкова от мен засега, че малки пак иска внимание Simple Smile
Лек ден и приятни разходки днес  Hug

# 528
АНИ, важното е всичко да е наред,в което вярвам!

Честити месечинки на Марти и Алекс!

ДАРЧЕ, как си?

# 529
Честити месечинки на малките сладури на Хеленче и Поли.  bouquet
Ваче,в специалния уред за стерилизиране,който е на ток.Хайде оправяйте се вече с тези сополи.Иначе мерси за предложението за тиквата.Като ходим в Плевен за Коледа ще взема оттам домашна тиква гледана "еко".Пазят ми една -две. Wink
Чин,успех! Peace
Ани,бързо и успешно възтановяване на братчето ти. Praynig
Мерси за кафенцето и палачинките.Сега ми текат лигите. ooooh!
Дарка,сигурно си се надявала да се промени след раждането на детето.Би могло,но както виждаш явно няма.Подготви си документите,медицинските преди да предприемеш крути мерки,за да си сигурна в добрия изход.Иначе жалко е ,че така се получава понякога.Да не би да злоупотребява с алкохола МТ.Не,че за теб има значение,де.Успех! Hug

# 530
Честити месечинки на Марти и Алекс!  Hug

Сега с тези пачилинки реших да правя следобед,но първо ще излезем на разходка Wink

Тикви имам сигурно към 30 ако някой иска да му пратя по пощата  Peace

Отивам да Укротявам зверчето,че се събуди и е киселаж....

# 531
Добро утро.
Аз съм като парцал, добре, че Марти днес (за сега де) си е у дома. Снощи зверчето заспа в 1 часа. Хем след като стана в 16 после не е спала. Заспа в 21, но в 23 вече се беше наспала. Вече не знам кога да я слагам да спи. Оставих я при мен снощи в леглото, но тя спа много неспокойно. Въртя се цяла нощ и в 6 вече се беше наспала. Събудих се от това, че някой ми рови в очите, може и по-рано да е станала.
Другото което е, че цяла нощ не е яла, сутринта в 6 хапна малко и сега в 10 пак 20мл. Ако й дам вода пие, но мляко не. Но пък е много активна, нищо й няма видимо. Сега размятат дрънкалки с баща си. Явно детето има мисия - да побъркаме мама преди изпити. Справя се страхотно с тази си задача.
Чин стискам палци.
Хелън, Пао, честити месечинки на Алекс и Марти. Много да ги нацелувате и нащипете тия сладури.
Дарка, моля те включи се. Давай отчет как си и какво става около теб, че те мисля. Можем ли да помогнем с нещо. Няма от какво да се притесняваш с теб сме.  Hug
Влизам в банята и ще гледам да се разходим днес, че май ще пече слънце.

# 532
Силве, да не забравиш да се обадиш като дойдеш в Плевен  Wink. Знам, че покрай празниците е трудно, но много искам да ви видя и да запознаем децата  Flutter

# 533
Добро утро.
Тати мерси за закуската.
Чин стискам ти палци. Hug
Дарка пиши като можеш. Hug
Бюти мерси за кафето.
Съншайн дано не е било късмет. Praynig Имаш ли люлящ се шезлонг? Ох знам какво е цял ден и цяла нощ да нямаш 5 мин. свободни как се вика кафето да си изпиеш. Whistling Казват че на 6 месеца трябва да спят най малко 14 часа, като 10 през нощта  4 през деня - разделени на 2 сутришно и 2 следобедно. Но почти никое бебе на 6 месеца не спи 10 непробудни часа, съответно дневните се увеличават. Към годинка сутрешния сън се маха и оставя само следобедния, та ако от сега се махне част от дневния на годинка съвсем няма да спи. Мое мнение да не се отказваш и да го пробваш да го приспиваш макар и да не иска, а той веднъж създаде ли си режим всичко ще е по лесно и той по спокоен. Peace Важно и да спазваш и горе долу еднакви часове. Например Софи ляга в 20:30 - 21:00, става в 07:30-08:00, сутрешното спане ни е от 11:00 до 13:00 и после от от 14:00 до към 16:30-17:00. Нощем и да се събуди я приспивам веднага. Mr. Green Няма такива филми да си играем през нощта. Sunglasses

А не оставяте водата от зеленчуците като пасирате? newsm78 Месото поне до годинка мисля да е купешко, но зеленчуците аз си ги готвя и пасирам. Пюре от картофи и правя като за нас, само че на мястото на готв. сметана слагам АМ, без сол, но зехтин си слагам.

Честити месечинки на бебоците на Хеленче и Пао.   bouquet

п.с. Тати всеки ден обикаляте с Катето. Laughing Вземи качи някоя снимка на Катето увита в чувалчето или на разходка в мола. Grinning

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 10:50 от nakri88

# 534
Мерси за честитиките.
Хеленче,честито и на Алекс,много да е здрав и послушен.На теб   bouquet Simple Smile
Ето и почерпка от мен

Елинце,тая торта  Shocked..... лигите ми потекоха.Много ми се яде сладко от 4 дена вече,обаче с тези проблеми с корема не мога. Confused А кафе как ми се пие!Абстинентна съм вече. #Crazy
ТинаТ,честит рожден ден,на патерици. Embarassed Вчера пропуснах,но ти желая много здраве,щастие и любов.  bouquet
Чин,бързо оздравяване на малкото човече. Praynigщ

По-късно ще се включа по-адекватно,малчо заспа и ще бързам да свърша някой неща.
Слънчев ноемврийски ден на всички. Hug

# 535
Момичета, стига с тези вкусотии, моля ви  Crazy Самичка с беб и гладна съм  Grinning Ходя на пръсти, че точно се върнахме от ваксини и успях да го приспя. Вече е 7 600 и 66 см мечето Simple Smile И ние още сме само на кърма, днес педиатърката каза да продължаваме така още 1 месец и някъде по Коледа се пада вече да почнем захранването. И аз нямам цикъл и бях почнала да се притеснявам, хубаво е да прочетеш, че не си сам Simple Smile ( В това число и с лапането на всичко Wink )

За заспиването вчера ме посъветваха да масажирам челцето над нослето по средата, лекичко като галене... нагоре-надолу... моментално заспивали. Баба му така го приспиваше тия дни, при мен ефекта е, че ми гони пръстите да ги лапне  newsm78

Тина, честит Рожден ден на патерици Simple Smile   bouquet

Честити месечинки на сладките мъничета!!!

И  Hug за Малка Ралка вече да се оправя!!!

Дарка, много се настрадах с твоята история Sad За съжаление, точно това ми дойде на ум като каза и се молех да не съм права... Даже споделих с ММ, толкова ме ужасява такова поведение. Момичетата всичко са ти написали наистина. Според мен се свържи с БГ организация за защита на жените, мисля че оттам и за правната страна могат да те посъветват, за да предприемеш възможно най-правилната стъпка. Много сила ти пращам и аз и от каквото имаш нужда пиши, ще помагаме!  Hug Hug  Hug

Ани стискам палци брат ти да се възстанови!

Останалото го забравих, но пак дългичко стана... Ние сега сме в София. Има ли някой, който се разходжа в паркчето в Младост до Патиланци? Усмихнат ден на всички!

# 536
От кога съм се заканила...  ooooh! та от добро утро стана на добър ден Hug

Хелън и Пао, честити месечинки на порасналите красавци  bouquet

Бюти и Тати, благодарско за кафенцето и закуската Hug
Аз ги минах тях и сега съм на чай, усещам първоначални признаци на настинка/грип  Tired
 Praynig да не е вирус, но е много вероятно. Нашият тати е болен от няколко дни, а не се лекува гадината  Imp Свикнал е да чака да му мине и колкото и да му чета, че трябва заради бебо, нищо не прихваща #Cussing out Ама разболее ли се малчото ще му го изкарам не през носа, а от една друга посока #Cussing out

Ани Hug Аз мисля, че е хубаво че са ти го спестили. Заради Нико, за да не е със стресирана мама Hug

Чин, стиснати палчета за изпита fingerscrossed

Мамо Ани, тъкмо в събота гледах пюретата с промоцията в Карфур, че са основно месно-зеленчукови и на едното четох, че е заешко със зеленчуци. Другите не ги помня, но май почти всички бяха с месо.

Дарка Hug

Рексдалиа, браво на голямото момче, дано няма реакции след ваксинките Hug
Цитат
За заспиването вчера ме посъветваха да масахирам челцето над нослето по средата, лекичко като галене... нагоре-надолу...

ММ едно време ми го прилагаше този номер на мен, действително много успокоява и отпуска. Сега го прави и на Иво, а той притваря очи от удоволствие, но аз май не го умея, от мен не действа.

# 537
Силве, да не забравиш да се обадиш като дойдеш в Плевен  Wink. Знам, че покрай празниците е трудно, но много искам да ви видя и да запознаем децата  Flutter

Задължително! Peace

Както съм казвала и Матея си спи когато и колкото иска.Не знам дали това зависи от мен и мога ли да направя нещо по въпроса.Не смея да се похваля,но вече спинка малко повече през деня.И съм забелязала,че колкото повече спи през деня,толкова повече и по-спокойно и през ноща.Че ще въвеждам режим то е ясно ,но сега и яденето е на поискване ,така че ми се струва логично и съня ни да е на поискване! #Crazy

# 538
  • софия
Здравейте,
Честити месечинки на всички бебоци  bouquet. Почерпките днес са страхотни Simple Smile
Мамо Ани, има страхотно зайче с картоф на Хип, а телешкото е червено месо затова не се препоръчва, казвала съм ви теорията за червените зеленчуци меса и тнт.
Ани, Hugдано наистина всико лошо е зад гърба му , ама и вие една година имате, майкати брат ти Rolling Eyes
Сиси дак, ех  че не ви подмина нищо, бързо оздравяване
Симона стана 6.20 после я приспивах 30 мин, а тя спа 15 Shocked
Хубав ден

# 539
                                                   Добър ден.                                               

Но почти никое бебе на 6 месеца не спи 10 непробудни часа

Ааа, моето спи. Mr. GreenКато я катурна в 20 ч. та до 7-8 сабахлян. PartyПоне до сега е така.Но през деня не спи много.Мен ме устройва този вариант.

Честити месечинки на малките големи мъже на Пао и Хелънче.
 Тина, честити ти 276 месеца и на теб, с малко закъснение.  bouquet

Ваче, и моята кокона е така с храненето.Правих домашни пюрета-тц.Пасирах до хомогенна консистенция-тц.С вилица пасирах-тц.Сега и давам едно купешко морков с картоф, хапва, ама съвсем малко, и то аз пея песнички, зея с устата...Луда работа.Следобед пък, давам по малко плодово.Ябълка не ще, круша не ще, купих едно ябълка с праскова, и явно щото е по-сладко хапва по малко.Не знам какво ще ги правим.А вие се оправяйте вече, че аман. ooooh!

Крещи по цял ден с пълно гърло.Долната и устна е сцепена.Ходих в аптеката, жената казва от студа и сухия въздух се  е получило.Даде ми едно мазило, нула полза.Днес ще ходя да търся друго, че чак кърви.

Успех на Чин днес, и да каже като се върне как е Нико.

Още имаше, ама отивам да хапна.

Общи условия

Активация на акаунт