По принцип доколкото знам менюто за определен празник си го избираш ти и в ДЦ, съответно ако искаш плодова салата, сокчета и т.н не че ще ти сложат зрънчо.
За 1 РД аз не виждам и много смисъл от кой знае каква храна, тъй като ако децата са на по годинка едва ли ще ядът нещо, само за родителите евентуално. За децата мисля повече са подаръците, украшенията, тортата,заради свещичката и т.н. Напълно съгласна съм със Силвето, че зрънчото и тем подобни са излишни, но като казах, че няма РД със зеленчуци и плодове, в смисъл че един ден в годината може да се поотпуснем малко, но от РД, на които съм била аз никога не съм виждала децата да ядат кой знае какво. За тях е повече веселбата, играта и подаръците. Между другото зрънчо тук никога не съм виждала.
Криси за първи път опита в БГ, но чипса е горе долу същата категория. 
Стана ми интересно за ДГ. Какво е менюто? Не е ли здравословно? На Крис е 41 евро на месец, по близо 1,5 евро на ден, включва 1,2 и 3. Първо е паста със зеленчуци или супа (крем,зеленчукова,пилешка), второ 2 седмично риба, 2 пъти седмично бяло месо и един път червено, гарнитура зеленчук най обикновен варен картоф, морков, зелен боб под формата на салатка, десерт винаги плод, никога нещо сладко.
Пастите са им много вкусни. Та за мен си е супер здравословно хранене това, за туй и го записах до 16:00, не до 13:00, че и вкъщи не следя толкова здравословна програма. Ние се върнахме от ваксината. За сега е всичко наред. Спинка си така блажено. Не рева.
Само че сега нови 10. Имало нова ваксина от тази година, доколкото разбра за менинкоко (менингит), която Криси е правел, но тази сега е нова по силна и Крис следователно трябва да повтори.

За уреда - ако имаш място и пари - купувай го.
Той например яде много коприва спанак броколи , плодове по килограм. Затова е важно мъниците да свикнат с тези храни от малки.
, плодовете и зеленчуците не са най добри също, но пак като чели има подобрение, дават им плод в 10 ч и черен хляб за обяд, храната е разнообразна.
Много и се карах тук, но и много свикнах с нея... Сигурно и на нея ще и е мъчно за нас.