Благодаря за пожеланията за месечинката на Диляна на тези, които са се сетили
Честити да са Крум, Оги, Рали, Вих
И Матея, разбира се. Сутринта видях на календара, че има имен ден и от тогава се каня да вляза във форума 
Цветич, възхищавам се на хранителните навици, които си възпитала у Дани. Надявам се един ден и аз да се справя по подобен начин.
Ваче, и Диляна си върна храненето в 3
Утре ще коментираме с педиатърката захранване, нямам търпение вече 
Диди изобщо не е спокойна вечер. Има нощи, в които хленчи буквално през 15 минути, а баща и не успява да я успокои и карам зверскио нощни смени.. Понякога се буди в рев, вика насън, тежко си е доста. А зъб още не е избил, поне да избие един, че да съм сигурна от какво е това неспокойство. Давам Дормикинд трета седмица, ефект не знам дали има. От две нощи активно спя с восъчни тапи за уши и не чувам хленченето, само като се разплаче - будя се през около час и половина - два, и направо съм се скъсала от сън
Исках да ви попитам мажете ли още с нещо след баня бебетата? Диляна се изрина от лосиона на Мустела, а до сега беше на олио Мустела и шампоан на същата марка. Чудих се дали да минавам на друга козметика или изобщо да не мажа вече.
И друго - ще слагате ли шалчета и ръкавици на децата? Аз още не съм купила, но ме подпитват защо не слагам

Болните бързо да се оправят, за съжаление сезонът е такъв, че навсякъде циркулират вируси.
Днес свекър ми се връща от чужбина и за първи път ще види внучката си
Пратихме му снимки преди 2 месеца, та няма реална представа за ситуацията

Наддаваше много малко от само кърма, та и дадох добавка. Еми разликата беше в 20, 30 грами на месец, тоест нищо. 

. Минавам само да кажа, че бяхме на консултация - Алекс вече е 8700 /+500 гр./ и 69 см. /+1см./

) грама,сега явно наваксва,а и с това ядене през нощта по сто пъти как няма