Имаме си зъбче.
Утре ще ходя да купя нещо бяло.Честити месечинки на бебоците днес-Оги, Супер Крум, Малка Лалка, Дилянка, Вихчето.Живи и здрави.
Аз от лятото спрях да мажа след баня, че и се беше появил един обрив, док рече да спрем мазилата и само с талк.Иначе във водата за къпане капвам няколко капки бебешко олио.Това ми го показаха в родилния дом-прави се, за да не изсушава водата кожата.
Ваче, кажи какво ти е казал док.И аз трябва да ходя, че ме боли горе вдясно под ребрата.Започна преди десетина дни, на моменти яко ме боли.
Ани2, може ли от зъбките да намалее апетита?Не и се яде много тия дни, освен покаралия зъб, не виждам друга причина.
Иначе и аз съм чела, че много кърмачки отслабват, обаче много и пълнеят.Една приятелка ме беше хвърлила в оркестъра, като ми каза да се приготвя, освен качените кг. през бременността, да очаквам още 5-6 докато кърмя.На теб честито, и само шестици. 
Клавдия, добре завърнали се и честито.Аз си помислих, че си ни отсвирила.
Поплака малко през ноща,но вече си е моето детенце 

Иначе аз пак ще си я кърмя после. Става дума в самото пюре да бамна една лъжица Милумил например

.
,надявам се докато започне да разбира вече да сме го преодоляли,но ако се наложи и това ще пробвам,аз и сега правя какви ли не комбинации.Но като чета какви случаи има,май не трябва много да се оплаквам