Последни есенни лъчи галят ЮНСКИТЕ усмихнати очи.

• 24 224
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
                                                Добър вечер.

Имаме си зъбче. newsm44Утре ще ходя да купя нещо бяло.

Честити месечинки на бебоците днес-Оги, Супер Крум, Малка Лалка, Дилянка, Вихчето.Живи и здрави.
 Аз от лятото спрях да мажа след баня, че и се беше появил един обрив, док рече да спрем мазилата и само с талк.Иначе във водата за къпане капвам няколко капки бебешко олио.Това ми го показаха в родилния дом-прави се, за да не изсушава водата кожата.

Ваче, кажи какво ти е казал док.И аз трябва да ходя, че ме боли горе вдясно под ребрата.Започна преди десетина дни, на моменти яко ме боли. Confused

Ани2
, може ли от зъбките да намалее апетита?Не и се яде много тия дни, освен покаралия зъб, не виждам друга причина. newsm78Иначе и аз съм чела, че много кърмачки отслабват, обаче много и пълнеят.Една приятелка ме беше хвърлила в оркестъра, като ми каза да се приготвя, освен качените кг. през бременността, да очаквам още 5-6 докато кърмя.На теб честито, и само шестици. Hug

Клавдия, добре завърнали се и честито.Аз си помислих, че си ни отсвирила. Crazy

# 631
Volna peperudka Не не съм ви,аз много ви уважавам  Hug Hug Честито ви зъбче  Hug Hug Hug

# 632
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте и от мен Simple Smile

Благодаря ви,Жорко е по-добре и бубката се успокои вече PartyПоплака малко през ноща,но вече си е моето детенце Heart Eyes

Дарка Hug Hug Hugще се измъкнеш,защото си силна и имаш подкрепата на семейството си  Praynig

Клавдия,честито  bouquet

Ани 2,добре дошла в клуба на Анщайните Mr. Green

Пеперудке,честито зъбче  bouquet

ОФФФФ ама,че съм и аз.Честити месечинки на малките сладурковци и техните мами  bouquet
Честит имен ден и на принцеската Матея.
Да са живи и здрави дечицата Heart Eyes

Ирето,да се оптавяте бързо с Ивко Hug

Пао,ако Марти е готов давай със захранването...голямо мазане пада Mr. Green

Деска,много ти се възхищавам с това денонощно цедене  bouquet

Чин,ама това ваше бабище Mr. Green
Браво ,че Нико е добре Hug
И моя мъж в последно време ме забравя нещо и се ослушва с подаръците,но тези празници искам подарък-изненада Whistling

Ани ,сънувай че печеля от тотото Mr. Green

Моя мъж малък днес си хапна морков на обяд и ябълка следобяд Heart Eyes и сега спи сладко Heart Eyes

Лека вечер от нас Hug

# 633
Добър вечер и от мен Simple Smile
Честити месечинки Ралка, Дилянка, Крум, Оги и Вихрен, да са живи и здрави и много да радват всички около тях Simple Smile
Мушморонко, днес в парка защо не подсети че Крум празнува Simple Smile
Честит имен ден на Матейка!

Ние днес започнахме захранването, като Вова Simple Smile Катето с кеф изяде около четири лъжички пюренце от тиква (купешко)... То на доста повече пъти й го дадохме, ама толкова лъжички бяха като ги пресипвах, за да ги постопля. Не е бутала с езиче, напротив, даже сама отваряше устичка... Ама след няколко ам-кания вече взе по да не иска да отваря уста и дори малко да се цупи. Но дори не покапахме лигавника, омазването беше в изключително разумни граници  hahaha
Ето и новата й придобивка, в която засега само ще обядва:

# 634
Цитат
Ани ,сънувай че печеля от тотото

Туй ако го сънувам, веднага ще те пратя да пускаш фиш!  Mr. Green

Тази вечер и ние с ММ се борихме с пишата на Никола, но не помръдва. Дори вече се вижда че се е събрала малко смегма, но няма как да я изкараме.

Пеперудке, хареса ми идеята за масло във водата. И без това се чудя какво да ги правя всички тези масла. Макар че през лятото точно с масла си мажа краката и ще ги употребя тогава, ако ми хартисат.  Laughing

П.П. Тати, честито ви столче. Много е сладка Кати в него.

# 635
Влизам само да ви пожелая лека вечер. Тез дни не знам дали ще имам време да чета. Утре заминаваме за първия изпит комплект тримцата. Приготвих на Йо багажа, сега остава да видя моите неща. Стискайте палци

Иси, в най-скоро време ще се видим и хем да запознаем децата  Hug

Дарка, все си мислех, че една от задачите на посолствата е да се грижи за българските граждани. Явно съм грешала. А ако се обърнеш към някоя от тези организации за защита дали не биха помогнали?

Честито захранване на Катето.

Хелън, май и ти скоро ще стартираш.

Ани2, ти захрани ли Явор? Чакаме видео   bouquet

Може да има и друго, но за сега не съм в час.

# 636
  • Добрич
Пеперудкеее, честито ви първо зъбче! Озъби се вече и Даниелка! Браво, браво! Утре й купи нещо снежно бяло, да са й такива и зъбетата.  Wink Hug Бягай и ти на лекар, стига сте се плашили. От неизвестното по-голям страх няма.  Peace
Дари, страхотни мерки си има Янис! Браво и на теб, мила! След всичко през, което минаваш - го кърмиш и наддава много добре! Супер си! Ейй, толкоз съм набрала на мъжа ти, че ми иде да организирам цялата юнска дружина и да ви дойдем на гости, за да го смелим от бой тоя твой мъж.  Close Twisted Evil Стискам палци да се свържеш с тамошна организация, която да ти даде адекватен план за действие.  Peace Hug
Клавдия, честито!   bouquet
Ани2, честито и на теб отново!  Hug
Ирето, бързо да се оправяте!  Hug
Чин, баси неблагодарната жена. Аз ако бях, щеше да ме хване срам и супер неудобство да заявя такова нещо, при положение, че сигурно тя е изявила желание за колата.  Whistling ooooh!
Пао, ако Марти е готов - захранвай, ако не - изчакай още малко. Какво от това, че ще удвои кг на 6 месеца евентуално и какво, ако не му достигнат няколко си грама. Стига с тези статистики. Детето ти нали е жизнено, здраво и доволно, не го мисли другото.  Hug Явно е ген. Или ти или мъжа ти сте така: хапвате, ама не ви се лепи дето се вика.  Wink
Бг тати, честито й столче на Катето!  Peace
Хубава вечер!
Отивам да спя.  Mr. Green

# 637
Къдрокоске, да, никак не е приятно. Взехме и я, защото иначе със Слав и пазаруваме два пъти седмично. Сега и майка й и баща й са в Бояна, та къщата е пълна. Тя не може да мъкне постоянно торби, заяви, че ако има малка кола, 4х4 ще кара. Речено сторено. Взехме и малка кола, 4х4, но тя не е карала от много време и е забравила, щом не може да потегли....
Сега седи в гаража и се чудим какво да я правим. Аз няма да я карам, ако ще.... турско да става.

# 638
Здравейте, мами  Искам да попитам знаете ли къде в София има магазини, които продават колички 2-ра употреба? Защото така от продавалника не ми се поръчва, понеже искам да си я видя и да преценя дали да я купя... знам за един такъв магазин до Шейново, ако и вие знаете някъде, кажете   newsm78

# 639
  • София
Благодаря за пожеланията за месечинката на Малка Ралка! Heart Eyes
Понеже аз рядко честитя месечинки, тук е момента да кажа, че искам всички да се чустват поздравени от мен в дните когато дечицата им имат месечинка. Не ща да се оправдавам, но се отнасям винаги нанякъде и ...  Rolling Eyes.. така...

пак ще спомена "любимите" ми роми- те ядат боклуците от кофите, развалена храна, а имат невероятен имунитет........ не знам, не искам да гледам детето си под стъкло, а май така се получава.......

Китенце не е баш така.. боледуват и то много, и от гадни болести, просто не им пука  WinkИначе си права за прекаленото пазене, но био плодовете и зеленчуци се произвеждат на чисти почви. Има изискване 5 г. почвата да не е торена, тогава се дават сертификати био. А купените ябълки например ги пръскат отвън, за да се запазят. В магазина има плодове от цял свят. Те трявба да се запазят свежи до потребителя. Това става с химии. Аз затуй купувам от хората до нас дето си ги берат от техните си дървета в Кюстендил. Поне отвън не са третирани.

Сега да ви кажа за пусти пюрета и Ралка. В чудо се виждам. Уж само за вкусове го бях дала тоя месец и не се впрягам, че не съм заменила хранене, но Ралка не ще пюрета да яде  Rolling Eyes, освен плодови. И сега се оказва, че май тия блудкочи зеленчуковите ще трявба да се приведат в по-нормален вкусов вид. Днес слагах кърма вътре, не се котира. Взех да се чудя дали да не сложа ябълков сок (видях в някои марки, че слагат в зеленчуковите). Мислех дори да питам Ана2 ако сложа АМ в пюрето това голям грях ли ще да е?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Т.е. има ли вероятност на Ралка да й хареса АМ-то много и да откаже кърмата. Все си мисля, че като не е течно АМ-то мога да я заблудя, че това е вкусуът на пюрето. Дайте ми съвет, моля, защото картоф с морков без мляко е отврат  Sick Иначе аз пак ще си я кърмя после. Става дума в самото пюре да бамна една лъжица Милумил например  Crazy

За стомаха.. днес следобед ми стана по-добре. Аз ще ида на гастоентеролог, ама трябва да намеря време за това. Сега на пролактиките казах на интерниста и той ми обясни да ида на специалист, че можело да имам някакъв рефлукс от механичното повдигане на стомаха...
Хоупфулче, ти нямаш мазнинка по корема и си напипала тия бучки, а аз имам толкова, че не е ясно дали ехографа ще пробие  Joy Joy Joy Embarassed Twisted Evil При мен не са натискали корема. Обаче на деня след раждането знаете ли кое ми беше най-гадното и ходех превита. Не от раждането, а от това, че стомаха ми изведнъж се смъкна. И имах много неприятна болка, като мускулна треска на самия стомах. Много рязко слезе надолу.
Силве, аз също мисля, че при мен е чисто механично от раждането.

Чинчееее, голяма работа е твоето бабище  Wink
А теб си те представям в колата... подаваш ли се изобщо от прозореца  Mr. Green Ще ви спрат някъде двамата с Нико, че ще ви глобят.. две деца карат кола  Mr. Green (нали не се сърдиш, че се шегувам? Аз с любов го правя Heart Eyes)

Хеберлея, айде да се видим.. ще ти донеса тиква  Hug До нас има едно магазинче. На собстениците майката произвежда тиквите. Имаме си приказка, знаят, че съм с малко бебе. Особено жената категорично няма да ми даде да купя за Ралка нещо съмнително. Така че 3 неща в тоя магазин са тяхно производство и аз взимам.. тиквите да едно от тях. Искаш ли да ти взема и после да се видим из квартала?

Ани, има едни с тигър. Трявба да ги видя, че аз почти не купувам... Имат малко сол все пак не са съвзем безвкусни. Струват около 80-90 ст., драстично по-скъпи от Зайо Байо  Laughing
За ваксината тетатнус.. Ани, двете ваксини са различни. Тази дето е на години и тази дето бият при нужда. На мен да ми били така при нужда и ми обясниха, че са различни, но за подробности не питах. Едното било серум, нещо такова ми се върти в главата  Peace
Как така ви е безплатна ДГ? newsm78 Искам и азззз... Grinning

Ире, да оздравявате!!! Бреййй, ама масово натръшка тоя вирус бе  Rolling Eyes

Теди, аз ще слагам и шал и ръкавички. Шала около вратлето, а не през устата, бляк! Sick
Засега шал още не съм сложила. Чакам да уплета шапка и шал на Ралка. Кака е с привилегии, че тя тича сутрин на минусовите Т за училище. Но и Ралка скоро ще си има топли шал и шапка  Heart Eyes

PaO, аз не знам дали е нужно.. педиатърката какво мисли?

Клавдия, честито, че ще ставаш вуйна!  Hug

Хелънче, вече сигурно спинкаш блажено!  Hug Браво на Алекс, голямо момче!  Hug

Ана, сега разбирам защо е това нощно будене... нови умения... трябва много сила, за да се превърнеш в един истински Леонсио  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
За калориите и кърменето.. момичета аз качих 3 кила след като родих  Rolling Eyes При мен хормоните оказват много голямо влияние. Особено като нямам цикъл картинката е страшна  Tired
Ана, честита студентска книжка. Вече си от другата страна на барикадата  Twisted Evil

Пепрудке, честито зъбче! Hug Hug Hug Брейй колко народ се озъби. Нас ни чакайте за Великден да се озъбим с Ралката.  Crazy
Пеперудке, това с болата вдясно под ребрата не е добре. При мен е гастро-ентеритна болката.

# 640
Добро утро!Много ме разсмя Теди с тези тапи за уши, Mr. Green на скоро баткото като ме гледаше как се изнервям покрай бебето и ми вика"Ами купи си тапи за уши!" Joy,колко се смях тогава,въпреки че  newsm78,че и това е вариант.Виж на какво попаднах тези дни в търсене на тайната на съня,въпреки че те май са малки още за този метод на някакъв испански  психолог Др. Естивил :
Първо трябва да се въоръжиш с търпение, после е много важно двамата с таткото да сте на едно мнение за прилагане на метода и най-ве4е да не падате духом ако не даде резултат на първата /втората ве4ер. Лошо е когато има трети 4овек с вас (в този слу4ай баба и дядо...) но не бива да се оставяш да ти влияят страни4ни хора. И ако се налага, тропни с карак и кажи 4е
само вие с таткото решавате какво е най-правилно за вашето слън4ице.
Трябва да създадем на детето една рутина- всяка ве4ер, по едно и съЩо време детето се къпе,дава ве4ерята и след една кратка приказка или спокоен момент с мама и тати, детето се
оставя в легълцето, с верен другар (едно плушено животин4е или каквото му е лубимо),
говорим му в продължение на 1 мин, 1,5 мин, целуваме го за лека ноЩ, гасим лампата и
излизаме от стаята.
Запо4не ли да реве детето из4аквате 1 минута и влизате да го видите без да го взимате в ръце
и без да палите лампата (достатъ4но е със светлината от коридораи леко отворена врата), му
говорите , например(мило слън4ице, мама и тате те оби4ат много, но ти от днес ве4е Ще
спиш сами4ко. Тук до теб е твоят верен приятел......той Ще се грижи за теб цяла ноЩ. Не
трябва да се притесняваш за ниЩо. Така 4е до утре, Приятни съниЩа) Много е важно да сте
убедителни и да си вярвате в това което му говорите.
След като му кажете репликата,излизате от стаята. Много е възможно да запла4е оЩе по-
силно, заЩото Ще о4аква да го вземеш на ръце както досега. Но ти в никакъв слу4ай не се
поддавай на пла4еЩото ли4ице което те моли за съжаление. Бъди сигурна 4е в слу4ая, който
се нуждае от съжаление си ти, не забравяй ноЩите с бебето на ръце, то спи а ти........
СледваЩото влизане Ще е на 3 мин от излизането то от стаята първият път -казваш съЩата
реплика, без да го вземаш на ръце, нито го пипаш, най много да го завиеш ако се е отвило.
Ако е хвърлило в яда си игра4ката на земята, му я даваш. Ако пак я хвърли, му я слагаш в
легълцето, но и ако пак я хвърли не му я давай, заЩото така можеш да го правиш до
безкрайност, Щом детето си даде сметка 4е така те държи до леглото си.
Третото влизане е на 5та минута от второто излизане от стаята- при всяко влизане говорим
едно и съЩо много уверени в себе си, 4е което вършим е в името на детето и най ве4е за
негово добро.
Всяко следваЩо влизане е на 5 мин. от предишното (схемата е такава- 1,3,5,5,5,5....мин) ъ
така докато детето заспи. Моята Щерка първата ноЩ плака 2 4аса без спиране, после заспа,
след 3 4аса се събуди (тогава оЩе я кърмех, нахраних я ) после плака оЩе 4ас и половина и
заспа, спа 3 4аса, събуди се и броенето запо4на отна4ало- 1,3,5,5,5,...мин.така до следваЩото
кърмене..След това ве4е беше време за ставане така 4е това беше нашата първа ноЩ по
методът на Др. Естивил.
Много е важно да не си позволяваш слаб момент в който да си кажеш " сега Ще я/го взема за
момент, после Ще продължа пак с броенето ". То4но тук е грешката- те само това 4акат, да ни
видят колебливи...Знам 4е сърцето ти Ще се къса като го гледаш как ти протяга ръ4и4ки....но
ти не се предавай, казвам ти го от опит...
На втората ноЩ запо4вамв с къпането, с ве4ерята , с приказката...и в леглото. Говорим му
съЩото от предната ноЩ и излизаме от стаята.
Ако запо4не да реве из4акваме 3 мин. и влизаме, говорим му репликата, и излизаме.
Второ влизане- на 5та мин. от първото излизане от стаята.
Трето влизане- на 7та мин. от второто излизане от стаята.
4етвърто и всяко следваЩо влизане - на всеки 7 мин.
Независимо от 4аса в който се буди посредноЩ детето, винаги запо4ваме ново броене.
Схема 2ра ноЩ- 3,5,7,7,7....мин.докато заспи.
Схема 3та ноЩ- 5,7,9,9,9,9.....мин.
Схема 4та НоЩ- 7,9,11,11,11....мин
Схема 5та ноЩ- 9,11,13,13,13..мин.
Схема 6та ноЩ- 11,13,15,15,15....мин.
Схема 7ма ноЩ- 13,15,17,17....мин.
За една седмица би трябвало да се е нау4ило да заспива сами4ко (това е целта на този метод).
Ако видите 4е не е свикнало за една седмица, се прилага схемата на 7 мия ден (13,15,17,17...)
докато свикне.
Не се плаши ако повърне- ти спокойно по4истваш, сменяш му 4аршафите, пижамата и т.н..
Не се плаШи ако пла4е много силно, или се дере..това са само трикове с които иска да
привлв4е вниманието ти, не се предавай...
Ако е по-големи4ко и излиза от стаята, ти го връЩаш в леглото , но не до безкрайност..ако
видиш 4е няма на4ин да го задържиш в стаята-купи от бариерите които продават за стълби, и
я слагаш ла вратата, така дори и да не иска да спи в леглото, поне няма да е на неговата и да
излиза от стаята. Ако заспи на земята, няма страшно....после го слагате в леглото. Идеята е да
се нау4и да заспива само и не да го приспиваш ти.
А, много важно ако е по-голямо и може да говори Ще ти иска вода, хляб, да пишка...и какво
ли не, само и само да си с него
Ако е пило вода преди лягане, бъди сигурна 4е не е жадно, ако е ве4еряло добре, не е гладно
(и дори да е, не му давай ниЩо, да е яло когато е било на масата...), ако му се пишка а е
пишкало преди лягане, да стиска (по-вероятно е да не е истина).Много майки Ще ме обвинят
за жестока и безсърде4на, уверявам ви, не съм такава, оби4ам Ребека пове4е от вси4ко на
света, давам живота си за нея, но е много важно да знаете 4е за да е добре детето, първо
родителите трябва да са добре, да са спокойни и най-ве4е да са се наспали.....
Извинете за дългия пост,ама знам ли може и да е полезен някой ден.
 Иначе честити месечинки днес на всички,на болните да оздравяват и спокоен и усмихнат ден  newsm51.

# 641
Добро утро.
Днес и аз ще пия кафе. newsm44

Янита,ще пробваш ли?Аз не бих издържала.
Чин,аз помислих че може в такъв случай ти да я вземеш,ама явно тц.  Grinning
Клавдия,честито лелство : ))))
Иреее,много бързо да е оправяте  Praynig Извикай си ако имаш възможност помощник,за да може ти по-бързо да пребориш болестта.
Честито зъбче на малката пеперудаааа : ))))))) И при вас ли без рев минаааа???

Момичета за готовност за захранване главно имате предвид интерес към нашата храна ли?Бяхте пускали линк с тези признаци,но не съм го запазила.Попаднах на един,но доста малък ми се видя.Сядане,интерес към храната,често сукане и лапане целенасочено на играчки.Марти отговаря на последните две.Абе май не го чувствам много готов.Другата седмица сме при педиатърката да видим какво ще каже.Мерси на всички,които споделихте. Hug

Момичета,помните ли скоро,когато ви писах как Мартин ме изплаши.Е повтори се.Само че този път разбрах,че не съм психарка,която си въобразява.Този път не бях сама и всъщност разбрахме с ММ какво става.Всъщност,както си спи изведнъж без примрънкване или проплакване детето буквално изпищява и започва кански рев.Такъв не съм чувала преди!Цялата му физономия говори за ужас,не страх или друго,а неописуем ужас.Тялото му пак е отпуснато (предния път не съм си въобразила явно),а очите му са затворени.Реве безспирно с най-силния си глас и сълзи около 3-4мин.В това време ние го гушкаме,давам цица-не реагира,биба-не,подавам на баща му аз му говоря-не чува,не вижда.Така си го подаваме няколко пъти и нищо. Shocked Чак тогава ми светна,че той в този момент спи!!!! Не знам как да ви го обясня.Александър започна да му щрака с пръсти пред лицето и Мартин се събуди.Отвори си очите и спря да реве и го гледаше.После естествено проплакваше,но вече искаше цица,засука малко и ми заспа в ръцете.Как може цялото му тяло да спи,а лицето му да напрегне така всяко малко мускулче и да изразява такъв ужас.Този път вече се притесних и не знам какво да си мисля. Confused

# 642
  • София
Добро утро!

янита, това е Shocked  Освен, че на тази възраст ми се вижда безсмислена такава дресировка, намирам я за жестока и ужасна по принцип.  И към детето, и към мен.  Нито то ще спи добре, нито аз.  Освен това ми направи впечатление едно противоречие в текста: първо казва "Но ти в никакъв слу4ай не се поддавай на пла4еЩото ли4ице което те моли за съжаление. Бъди сигурна 4е в слу4ая, който се нуждае от съжаление си ти, не забравяй ноЩите с бебето на ръце, то спи а ти...", а после "... - при всяко влизане говорим едно и съЩо много уверени в себе си, 4е което вършим е в името на детето и най ве4е за негово добро." newsm78 Та за чие добро е всищност не ми става ясно...
Както и да е, това май е тема, по която винаги има 2 много противоположни мнения..
Горното не е насочено по някакъв начин към теб, нали знаеш Wink Hug

ПаО, аз много пъти съм писала вече, че такива стряскания са често явление при нас.  Според мен сънува, не виждам защо да се психираш на тази тема Hug

# 643
Рао големия ми син беше така,може би емоциите взимат вече някакъв връх,знам ли.Дали ще пробвам схемата  Thinking,надявам се докато започне да разбира вече да сме го преодоляли,но ако се наложи и това ще пробвам,аз и сега правя какви ли не комбинации.Но като чета какви случаи има,май не трябва много да се оплаквам  Twisted Evil.Забравих да кажа за изненадите от половинките - моя и той спря нещо да ги практикува и много се ядосвам, искам да го промяня но.....
О да, знам че не е насочено към мен, аз просто каквото намеря гледам да го споделя, пък знам ли за някой може да се окаже решение  Peace.

# 644
Добро утро и от мен!
Реших да драсна някой ред,че все ви дочитам,дочитам и не ми остава време да пиша.От вчера съм окончателно добре и си пийвам кафенце(Пао,така добре те разбирам  Mr. Green)докато ви чета днес. Grinning Малкия,обаче,май караше последните дни вируса само,че с разстройство(ака по незнам колко пъти на ден,основно по време на хранене)Другият вариант е да му става нещо от това,че му давам добавка АМ нормално(не ХА). newsm78 Кърмих го докато боледувах,но по1-2пъти на ден му давах,защото заради неяденето нямах мн.кърма. ConfusedЗахранването го спрях докато се оправи.София също е вкъщи с червено гърло. Confused

Дарка,в ужасна ситуация си изпаднала,но стига да искаш ще успееш да се избавиш. HugБъди мн.внимателна само да не ти чете нещата в нета. Rolling EyesХелън ти е написала чудни съвети.Ти вероятно си имаш и своя тактика.Някой беше писал да се свържеш с асоциациите за защита на жени претърпели насилие-със сигурност ще могат да ти кажат как да действаш и на тяхна територия,ако не успееш скоро да измислиш повод за прибиране в БГ.И не забравяй,че вече сме граждани на ЕС,което не е за пренебрегване в случая,знаеш колко са им сериозни законите за подобни неща! PeaceАко няма как да им звъннеш без той да разбере-ние ще го направим(сестра ми дълго време работеше като доброволка в една от тях).Анимус и център Надя(поне това бяха преди няколко години).Може би ги има и в фейсбук или скайп.И последно-опитай се да си вземеш някакви документи от болницата където са те прегледали.Имаш ли някой близък,на когото да разчиташ там?Близките ти в БГ знаят ли за това,което се случва с теб?Можеш ли да разчиташ на подкрепата им?Не се срамувай да им разкажеш(сигурно не ти е удобно,но те са най-близките ти хора).И най-важното е да вярваш в себе си и да не се оставяш на течението!Тук всички те подкрепяме и те мислим,и ако можем с нещо да помогнем-ще го направим!Сили и кураж! Hug Hug Hug

Ани,аз сигурно щях мн.да се ядосам,че не ми е казал. ConfusedДано бързо се възстанови! Praynig

Ани2,все забраям да те поздравя за магистратурата!  bouquetЩе се справиш,сигурна съм! Hug

Тати,и ние излизаме всеки ден навън.По моловете не ги водя(засега).

Общи условия

Активация на акаунт