ПаО - и на нас ни се е случвало. То затова и си спинка при нас - гушнат до мама е по спокоен...
Янита - да ти кажа когато прочетох за метода не бях родила, и ми се стори приложим (макар въпросния психолог едва ли лично го е опитал)...но след раждането на бебка напълно споделям мнението на Бюти
Обичам бебо и сърцето ми се къса винаги когато плаче...не вярвам че ме манипулира на тази възраст. Още повече (по предложение на една съфорумка преди време) като си представя ситуацията аз и любимия и някой така го съветва как да ме научи да съм кротка... Ваче - жива да си! Какво ще кажеш за утре? Или когато ти е удобно - аз съм си в Люлина...а за пюретата - ние ви предупредихме
- много от кърмените бебета реагират така...ах какво още исках да пиша...
поне да не забравя да благодаря за милите поздрави! 

(май-много съм нахална)
- овиках го къде е блял, звъня в магазина-жената учудена. ММ се връща- 

. И аз съм чуденка като теб за АМ, защото нямам замразена кърма, а не ми се вади пак помпата - тъкмо се регулира кърмата, не искам пак течове

Абе казах ти аз, че четох кофти отзиви за количките на Чико...явно не е било съвсем случайно
Не е за първи път, но наистина е много стряскащо. По-стряскащо обаче ми беше когато една вечер го направи с широко отворени очи, лежи по гръбче, хлипа и с крачета се опитва да се избута в най-далчения ъгъл на леглото, като в същото време се опитваше да се завие презглава, дърпаше "отчаяно" одеалото с ръчички. Отдавна се каня да ви питам такова нещо случвало ли ви се е? И точно в периода като писахме за ангели и аури как виждат... ММ ми каза, че съм се психирала и да се успокоя, но знам ,че детето ми беше много уплашено
не се обиждам, младолика съм си.. и дребна, няма какво да се сърдя