поне при Сара много отдавна го няма това, което аз си мисля, че бяха колики - определено си свиваше много сериозно крачетата и се гърчеше много нещастно /и силен рев, разбира се/;
дори в един момент, продължавах с някаквите капки за колики, които има тук, но забелязах, че те едва ли не, я дразнят допълнително и просто спрях;
и все си мисля, че всичко е ок вече.
аз давам БиоГайя - вече второ шишенце привършвам - все ми се иска да вярвам, че това ни се е отразило благотворно и ще продължавам да давам

ние миналата седмица започахме деня си в 4 а.м. - звучен смях, усмивки широки и голям кеф от нейна страна, и аз сутрин към 10-11 бях значително уморена вече, а да не ви казвам късния следобед и вечерта какво ми беше...
а тези дни в 4 а.м. като по часовник си яде /дори не я чакам да се събуди, ми в просъница давам/ и поне поспива после 3-4 часа, което си е просто идеално

аз съм много щастлива, че вече повече от 10 дни кърмя без протектори! много съм доволна, наистина! то се получи просто от мързел, че един ден просто нямах сила да ходя да взимам протектора от другата стая и реших да пробвам...
на мен проблема ми е, че имам плоски зърна; те грам не са се променили, но явно Сара вече е много опитно 'сукалче' и е заякнала и си суче без проблеми

аз не искам много да се вглеждам в наддаване и подобни, но онзи ден се претеглихме на моя електронен кантар - закова на 5 кг и това е /3,260 при изписването/. преди месец беше 4,440. реших да я измеря на височина - 62 см /роди се 53/.
като слушам при вас как върви наддаването, някак това ми се вижда незадоволително малко. но в същото време, виждам, че има наддаване, кърмя на поискване и не мисля, че детето ми е нещастно и гладно, дори напротив...
днес пихме кафе с една дама, чието момиченце е 6 дни по-голямо от Сара - вече е 6,5 кг - ми то като ги държахме да се гледат и да си се хилят, моето изглежда като бубулечка пред другото бебе...
пък и нали се преместихме в друг апартамент и нещо тяхната комуникация се обърка, та не са ни викали на консултация за 2рия месец. но те тук няма да се впечатлят колко е наддала, стига да е в позитивна посока.