Освен това, Syn4o, аз не коментирам някой конкретно, а изразявам позицията си по въпроса две последователни бременности. И аз не следя много какво се случва във фейсбук, нито знам каква е конкретната история. Което не означава, че не мога да имам принципна позиция

Мишчица, гласувах и аз за вас, макар че гледам така или иначе убедително водите

Валери, жената, която ми подари моя слинг ми каза, че е имала и такъв с халки, но че е изключително неудобен. Натоварването е само на едната страна на тялото, а и не е толкова комфортно и за бебето. Аз си поръчах и един от нета, за да имам за смяна, но се оказа, че е съвсем различен от първият ми: от неразтеглива материя е, съответно ми е по-неудобен. Но за вкъщи става, че е по-тънък. Този, който ми подариха, е доста по-дебел, според мен има и малко вълничка в него... Пусто не разбирам от платове и шивашки истории, за да определя какъв е. Та мисълта ми беше, че със слинговете е като с мъжете: трудно е да намериш този дето ти пасва идеално, ама намериш ли го няма по-удобно и приятно нещо

Дана, наближават празници, нормално е да ти е носталгично и да ти се свива под лъжичката... На мен така ми е за София: уикенда ходихме, като се хвърлих да се разхождам в парка до нас, като ми стана едно мъчно... Ама така ще е... Пък докога времето ще си покаже.
Дианче, много ме разсмя за кърмата и при нас го има този момент, но едни приятели услужливо ни бяха предупредили за тези ефекти

Нинче, Ипократис мисля беше диетолога, за другите подробности ще чакаме Евита да се появи и да разкаже

ения, да ти е много щастлив и весел бебока