Прием в СМГ след 4 клас

• 129 098
  • 779
  •   1
Отговори
# 135
Имам въпрос, защо в списъка на доста от децата не е нанесен резултата, а има 0 ?

1. Защото съответното дете се е явило само на едното от двете състезания.
2. Защото детето е изкарало много нисък резултат, който не е отразен в базата. В нея са включени всички резултати от явилите се в 107-мо училище, както и всички останали резултати на деца с повече от 30 точки.

# 136
Имам въпрос, защо в списъка на доста от децата не е нанесен резултата, а има 0 ?

1. Защото съответното дете се е явило само на едното от двете състезания.
2. Защото детето е изкарало много нисък резултат, който не е отразен в базата. В нея са включени всички резултати от явилите се в 107-мо училище, както и всички останали резултати на деца с повече от 30 точки.
И освен всичко изложено по-горе- имайте предвид,че има доста деца,за които СМГ не представлява интерес и те се явяват само на конкретни състезания ей така от любопитство!

# 137
  • нейде там, където ....
Имам един въпрос към посещаващите курсове в СМГ.

На сайта на СМГ има обявен тест за деца от 3, 4 и 7 клас - това пробен изпит ли е и ако да, то само за децата, посещаващи курсовете ли е? Има даден телефон за връзка, но от него ме препратиха на друг, който втори ден никой не вдига.  Confused

# 138
  • София

На сайта на СМГ има обявен тест за деца от 3, 4 и 7 клас - това пробен изпит ли е и ако да, то само за децата, посещаващи курсовете ли е? Има даден телефон за връзка, но от него ме препратиха на друг, който втори ден никой не вдига.  Confused
На пробния изпит може да се яви всяко дете, независимо дали посещава курсовете в СМГ - таксата е 10 лв.

# 139
Само да добавя, от днес вече може да се запишете за пробния изпит. Имайте пред вид, че работното време е до 15ч! Има и обедна почивка.

# 140

И аз се чудех за този изпит.
Защо за 3 класници?
Решават задачи за кой клас? за 3 или за 4-ти?

# 141
И аз се чудех за този изпит.
Защо за 3 класници?
Решават задачи за кой клас? за 3 или за 4-ти?
Форматът на тренировъчния тест е подобен на състезанието "Откриване на млади таланти".
Задачите са съобразени с възрастта на децата от трети клас.
Препоръчвам децата да ходят на всички пробни изпити, които в момента са преименувани на тренировъчни тестове, още от началото на трети клас за да свикнат с времето и формата на изпита през юни.

# 142
И аз подкрепям - трябва да се ходи на тестовете. И не се отчайвайте от направеното, а изчаквайте търпеливо резултатите. Миналата година след първия такъв тест ходих при госпожата, която му водеше курса, за да я питам какви мерки да взимам за детето, защото нищо не е направило на проверочния тест. Тя само ме изгледа и каза - "Спокойно! Изчакайте резултатите. Нарочно дадохме по-трудни задачи." И наистина резултата на детето беше много зле (от порядъка на двайсе и няколко точки), но беше между първите мисля, че 120 резултата.
Така, че ... успех и търпение!  Hug

ПП. Забравих да добавя, че аз очаквах да има ПОНЕ 200-300 деца пред него...

# 143
  • София
Ето линк с резултатите на децата изкарали под 30 т. на СМТ - явили се в СМГ, 107 ОУ и 119 СОУ. http://dox.bg/files/dw?a=af3f32393c

В табличката на kodbg дете № 318 има 19 т. на СМТ, а не 34 т., а дете № 519 има 34 т.

# 144
Т.е. трябва да заложим 9т. като Тмин, или греша?

# 145
Само да добавя, от днес вече може да се запишете за пробния изпит. Имайте пред вид, че работното време е до 15ч! Има и обедна почивка.

Това линк ли е на страницата на СМГ по никакъв начин не ми го отваря. Може ли някакъв телефон за записване

# 146
  • София

Това линк ли е на страницата на СМГ по никакъв начин не ми го отваря. Може ли някакъв телефон за записване
Записването става само на място. При плащането се дава бележка, на която пише стаята. Сутрин отварят от 9,00 ч., обедната почивка е от 12,40 до 13,10 ч.
Линкът с контактите от страницата на СМГ е:
http://smg-bg.info/index.php?option=com_content&view=section … 12&Itemid=177

За връзка със Софийска математическа гимназия:

Телефони:

Зам. директор:02/9839463

Курсове:          02/9839214

Мед. кабинет: 02/9833185

e-mail: smg0@abv.bg

ул. "Искър" No 61
София 1000

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 20:28 от Master

# 147

Записването става само на място. При плащането се дава бележка, на която пише стаята. Сутрин отварят от 9,00 ч., обедната почивка е от 12,10 до 13,10 ч.
Линкът с контактите от страницата на СМГ е:
http://smg-bg.info/index.php?option=com_content&view=section … 12&Itemid=177

За връзка със Софийска математическа гимназия:

Телефони:

Зам. директор:02/9839463

Курсове:          02/9839214

Мед. кабинет: 02/9833185

e-mail: smg0@abv.bg

ул. "Искър" No 61
София 1000
  bouquet

# 148
Момичета, какво е времетраенето на тренировъчния тест за 3 клас? Никъде не можах да открия такава информация.

# 149
  • София
Момичета, какво е времетраенето на тренировъчния тест за 3 клас? Никъде не можах да открия такава информация.
Общото времетраене е 3 ч., като се решава тест от 25 зад. за 1 ч. и 2 задачи с по 2-3 подусловия за още 2 ч.

Общи условия

Активация на акаунт