Прием в СМГ след 4 клас

• 129 105
  • 779
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ние се оказва че ще имаме 25 т. на скоростния тест и верни  подусловия а) на първа и а) на  втора задача. Ей че гадост (за тестовите задачи) Cry дано не го орежат на втория модул.

Не схващам. 25 е максимума при теста.

Да, но сме се изложили тотално на текстовите задачи  Sad

Пак не зацепвам, ама карай да върви. Явно съвсем съм луднала покрай изпита.

Не ми се виждат по-лесни. По-скоро стандартни. А първа задача дори ми се струва по-трудна.

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 20:08 от Elfi

# 286
  • София
Elfi  и аз  не знам какво пиша вече, май съм доста изнервена. Исках да кажа, че на теста сме с максимален брой точки, съгласно публикуваните отговори във форума, но на модул 2 сме много зле. Както и да е....Ще чакаме резултати.

# 287
Elfi  и аз  не знам какво пиша вече, май съм доста изнервена. Исках да кажа, че на теста сме с максимален брой точки, съгласно публикуваните отговори във форума, но на модул 2 сме много зле. Както и да е....Ще чакаме резултати.
Аз съм изкарала 20 на теста .. за 2 модул не се знае .. Sad

# 288
Желая успех на всички деца. Но зная, че това е невъзможно. Задачите не бяха лесни. Като се отчете и напрежението на децата.....
Но искам да кажа за успокоение на родителите, чиито деца няма да се класират тази година, че ако децата не престанат да се занимават с математика и влизането след седми клас е добър вариант. Да, да, говоря съвсем сериозно. Някои деца, които са влезнали след седми клас, настигат другите и даже ги задминават. Въпрос на индивидуалност. Родителите да не предават отчаянието си на децата. Напротив трябва да ги успокоите и да им дадете стимул да продължат. Сигурна съм, че след седми клас ще успеят.

# 289
Според вас колко ще бъдат минималните точки от изпита?

# 290
  • Sofia
http://smg-bg.info/index.php?option=com_content&view=section … 13&Itemid=181
 Вече е качен графикът на курсовете за новата учебна година  Laughing. Най-новото е , че ще има група и за 2 клас, на печелившите - честито  Hug.

# 291
  • Sofia
 Влизам да побутна темата и да пожелая успех на всички дечица , които участваха във вчерашното състезание  Hug.

# 292
според мен отговорите са:
1а) 503 
1б) 1737

И моят син толкова е получил, но на 2-рата задача, която ми са струва доста лесна, като е броил станите е написал 10 вместо 20 (за обиколката), а на б)-общия брой части, ама който не чете внимателно...
Сега го е яд, че заради глупости ще отпадне. Явно не успя да се справи с напрежението.

Не бързай да се ядосваш. Въпреки, че е сбъркал на втората задача, има шанс да влезне. На този изпит се оценява и начина на решение. Това също носи точки.

# 293
Според мен задачите бяха по трудни от миналата година, защото на теста от миналата като го решавах имах 38 т. и то за 2 часа, а на теста от по предишната година имах 41 т. той беше много лесен. Ама тази година с първата задача не можах да се оправя с  в и г., а втората съм я пообъркал. вие как мислите с колко най-малко точки ще може да се влиза newsm78

# 294
  • Sofia
 Искам да пожелая успех на всички форумски деца , които са били на вчерашният изпит  Hug.
 Също така искам да ви помоля  /с цялото си уважение към треската , която ви тресе/, да споделяте мненията си относно приема в специалната за това тема:
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=621968.0
 Скоро тук ще започне обсъждане  на учителите  и курсовете от есента , и ще се получи едно малко мазало  Peace.
 Хубав ден на всички   bouquet.

# 295
Желая успех на всички деца. Но зная, че това е невъзможно. Задачите не бяха лесни. Като се отчете и напрежението на децата.....
Но искам да кажа за успокоение на родителите, чиито деца няма да се класират тази година, че ако децата не престанат да се занимават с математика и влизането след седми клас е добър вариант. Да, да, говоря съвсем сериозно. Някои деца, които са влезнали след седми клас, настигат другите и даже ги задминават. Въпрос на индивидуалност. Родителите да не предават отчаянието си на децата. Не правете драми. Напротив трябва да  успокоите децата и да им дадете стимул да продължат. Сигурна съм, че след седми клас ще успеят.
Да не забравяме, че децата могат да си поддържат нивото в съботните курсове в СМГ. Ако им идва много да ходят на курсове могат и да си поддържат сами нивото. Това никога няма да им е излишно

# 296
Според мен 28-29 точки на изпита и рейтинг в първите 60 би трябвало да стигне за прием, но да видим...

# 297
Според мен 28-29 точки на изпита и рейтинг в първите 60 би трябвало да стигне за прием, но да видим...
Абсолютно нереално според скромното ми мнение.
Моята прогноза е, че тази година ще влязат всички деца с рейтинг в диапазона 230-380.
Всяко сериозно отклонение от тези цифри би означавало, че този набор е нереално по-добър от миналите.
Много бих се радвал на по-високо ниво и долна граница 260 според предвижданията ти, но е нереално за съжаление.

# 298
Може ли някой да даде описание на решението на подточка в) на втора задача?

# 299
Някой може ли да ми каже най-ниските резултати от състезанията ЧХ,СМТ и ЕК?Не сме си изчислили рейтинга все още!

Общи условия

Активация на акаунт