Прием в СМГ след 4 клас

• 130 528
  • 779
  •   1
Отговори
# 465
Аз бих увеличил бройката до 116.

# 466
В 107-мо са приети 25 деца. От тях 18 са приети и в СМГ . От тия 18 ,2-ма със сигурност ще се запишат в СМГ. Стискайте палци от останалите 16,някой да предпочете 107-мо.

Истината е ,че децата "прегряха" Датата на изпита беше доста късно, почти 1 месец откакто децата бяха във ваканция,топки, колелета, игри в мрежа- това му беше в главата на моя, изобщо не му беше до математика. Човека си почиваше заслужено. Може би от СМГ ще вземат това в предвид и догодина ще издърпат изпита по-напред, тогава когато децата са все още под пара и на максимални обороти.

# 467
Палците може и да свършат работа... Hug Казаха, че ще му преразгледат работата и утре, като изкарат класирането, ще разберем какво са решили. Впечатлиха се (според мен) от рейтинга и от резултата на 1-вия модул, които са в противовес с резултата от 2-рия модул. Иван Симоенов му каза "Какво си направил бе, приятелю???".
Не съм допускала, че ще изпаднем в такова положение... Но... всичко се случва.
Стискаме Ви палци! Успех!

И ние!
Сами пък разбрал, че Крис е вътре със сигурност и вчера бях като попарена като прочетох терзанията ти!
Сина ти е страхотен!
Пожелавам му да учи там където желае и да се чуства прекрасно!

# 468
Няма ли вече официално класиране, че треска ни тресе (нищо че моите не са на подходяща възраст), но сме нетърпеливи да видим. Стискаме палци на Крис (maggypan) newsm10.

# 469
Сутринта около 10 часа нямаше нищо. И ние стискаме палци на Крис и на Алек Делев /ако не бъркам името/. Това чакане край няма. Praynig

# 470
От СМГ казаха след 14.00 часа.

# 471
Сутринта около 10 часа нямаше нищо. И ние стискаме палци на Крис и на Алек Делев /ако не бъркам името/. Това чакане край няма. Praynig

На таблото с резултатите пише, че крайно класиране ще има на 04.07 след 14:00.
Молбата ми е който отиде да проверява да направи снимки и да ги сложи някъде за да го видим.

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 11:52 от mamamia77

# 472
За съжаление сме аут... Cry Cry Cry
Очакваме 2-рото класиране. Praynig

# 473
  • София
Не се отчайвай има голям шанс - със сигурност няма всички деца да се запишат. Колко деца има преди Крис?

# 474
Не се отчайвай има голям шанс - със сигурност няма всички деца да се запишат. Колко деца има преди Крис?
Нямам идея. Списъците с рейтинга били по азбучен ред, а не по рейтинг. Някой като качи снимки, ще ги разгледам. Аз не бях там.

# 475
# 476
Не се шашкайте. До 2010г. се записваха всички приети, а моят образ миналата година (2011г.) беше четвърта резерва. И аз го бях записал вече в ПЧМГ, когато нещеш ли се разбра, че 4 деца не са се записали и ни приеха последни на второто класиране. Тази година сигурно също ще е така.  Hug

# 477
Виждам, че много силният математик от ЕСПА, който беше първенец от мат. съст., не е в този списък. Вероятно и те не са кандидатствали. Така че, Маги, съдейки по списъка на kod, сигурно сте съвсем близко. Стискам ви силно палци!

# 478
# 479
Така че, Маги, съдейки по списъка на kod, сигурно сте съвсем близко. Стискам ви силно палци!
Имало 2 деца пред Крис. Така каза моя близка, която е там.

Дали наистина викат поред следващите, ако останат незаети места? Надявам се... Странно е защо не изкарват списък с рейтингите по низходящ ред... newsm78
Цитат
Тази година сигурно също ще е така.  
Дано да си прав. Само да не стане като 2010 г.

Общи условия

Активация на акаунт