Безвъхлехидратки, сладки, хапват пиле и доматки! Тема - 16

• 49 929
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Момичета, искам да питам, ползвате ли Дижонска горчица като подправка - в нея няма захар, но се чудя заради синапа? newsm78

# 496
Здравейте, момичета!

Принципно си живея по правилата на ВМ НВД, но реших малко да си раздвижа метаболизма, за да тръгне Кантарев пак надолу Simple Smile

Ще е голямо изпитание, понеже без въздух мога, но без сирене - не. Все пак се надявам, че всичко ще мине гладно и без виене срещу хладилника.

Така, за да не се изкушавам да отлагам за утре и за утре.... обявявам "Начало" на тези дни.

# 497
  • София
Здравейте,
Много се ошишках напоследък и мисля да оптам с тази диета. Искам да попитам дали е ок да се пие кола лайт или подобни безлакохолни? Знам, че са вредни, но съвсем без сладко не мога. И от 63 кг. колко горе долу ще сваля според вас за 2 седмици с диетата?

# 498
Здравейте!
Клер, нямам никаква идея за дижонската горчица как стоят нещата.
Vienna, недей да пиеш газирано, утолявай се глада за сладко с дъвки - диня, пъпеш, ябълка... всякакви има. Според мен за 2 седмици минимум 3 кг ще свалиш.

# 499
  • Бургас
Искам шоколад  на ръба съм

Crossing Arms

# 500
Искам шоколад  на ръба съм

Crossing Arms

Аааааа, без такива, я се стягай   bouquet Представи си после, като си направиш диетата без прегрешения колко ще си доволна и от резултата, и от това, че си се справила!!!!

# 501
От утре съм при вас!

# 502
Аз да попитам, дали мога да заменя виното с уиски? Thinking В него няма въглехидрати и се надявам, че няма да ми обърка диетата Praynig.
Резултата при мен е:12-ти ден -4.300гр.

# 503
Момичета аз съм нова тук днес ми е 6-ти ден,никак не ми е трудна диетата даже много ми харесва.Онзи ден открих един сок от моркови много як :няма никакви захари нито подсладители препоръчвам ви го

# 504
То сокчето хубаво,но по принцип с морковите не трябва да се прекалява,защото имат доста въглехидрати. Ако намериш подобен доматен сок ми драсни на лични марката ( да не се сметне нещо за реклама)  Peace

# 505
Куцо ми е щото нямам кантар,ама тъй маи по-добре тъкмо няма да се разочаровам от себе си че не съм свалила кг. които искам...До сега правих пържени филийки на Мъж ми толкова ми се доядоха че се чудя ''какъв е този мазохизъм които обадих '',това ми показа че ще изкарам до край..Успех на всички днес и много минусчета ви желая !!!

# 506
Ааа до сокчето писах някъде макъде го поснах и аз не знам  Laughing ,доматено сокче за нашата диетка го има в Kaufland поне тук в Германия го има,но мисля че тъй като е верига трябва да го има и в Бг...

# 507
  • Стара Загора
Вече два пъти започвам, но все по някаква причина хапвам от забранените въглехидрати Sad
От утре отново с вас - надявам се да съм стриктна.
Успех и много минусчета   bouquet

# 508
Здравейте!  Hug

Миналият понеделник започнах, така че май де факто е 8-ми ден, но ще си се меря в началото на седмицата за улеснение.

Та за 8 дена - -4кг.

Сега като се навъдиха хубави марули, домати и сие на пазара, въобще не е трудно с диетката. А ако "приритам" за сладко, вземам си по едно парченце от шоколад Елеганг, за който научих от вас и всичко е ок.

Желая ви слънчева почивка и мн минуси! 

# 509

жозефина83 Здравей т.е добро утро,да те попитам на теб ти оставя някъде около седмица още :Колко си свалила още??Много искам да се стимулирам още,защото днес ми е 8-ми ден и вече мисля че няма да сваля килограмите които искам ....

Общи условия

Активация на акаунт