Безвъхлехидратки, сладки, хапват пиле и доматки! Тема - 16

• 49 903
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Добро и слънчево утро мили дами  bouquet  bouquet  bouquet.Е при мен вали но все пак.Хайде на кафенце.Как върви при вас?Лек и пълзотворен ден и мнооооооооого минусчета. Hug

# 631
  • Пловдив
Добър ден момичета   bouquet

Рени , ще липсваш мила чакаме те скоро пак при нас и все пак си пиши , какво като не си режимна Hug
Ники , къде е това при мен където вали .....иначе за кафето никога не отказвам въпреки , че от този подсладител вече ми се повръща ... е не мога да свикна с него и това е .Похвали се с минусче де ....или ти май се теглеше на седмица newsm78 , както и да е давай смело напред  Hug
При мен тази сутрин минусчето е -0,600 и съм  ей така newsm44  newsm68  добре , че няма кой да ми гледа сеирите вкъщи.
Имам една чуденка напоследък и ще замоля ако някои има инфо да сподели мога ли да ям майонеза , страшно много са ми са се прияли печени патладжани и пасирани с майонезка .... по принцип съдържанието й е яица и мазнина  newsm78 
Хайде лек и по-хладен ден от мен   love001

# 632
здравейте,и аз започвам диетката от днес,
сега съм 64кг.

# 633
Здравейте и от мен   bouquet

вчерашният ден беше без прегрешения, значи дотук - два режимни  Wink днес - рибка за обяд  Peace ще се претегля утре сутринта и ще се отчета  Simple Smile

# 634
Добър ден момичета   bouquet

Рени , ще липсваш мила чакаме те скоро пак при нас и все пак си пиши , какво като не си режимна Hug
Ники , къде е това при мен където вали .....иначе за кафето никога не отказвам въпреки , че от този подсладител вече ми се повръща ... е не мога да свикна с него и това е .Похвали се с минусче де ....или ти май се теглеше на седмица newsm78 , както и да е давай смело напред  Hug
При мен тази сутрин минусчето е -0,600 и съм  ей така newsm44  newsm68  добре , че няма кой да ми гледа сеирите вкъщи.
Имам една чуденка напоследък и ще замоля ако някои има инфо да сподели мога ли да ям майонеза , страшно много са ми са се прияли печени патладжани и пасирани с майонезка .... по принцип съдържанието й е яица и мазнина  newsm78 
Хайде лек и по-хладен ден от мен   love001

Ами аз съм в Munchen в момента. А за минусче от два дни кантара не се движи на никъде Rolling Eyes,но предполагам,че утре ще отчете нещо Simple Smile.Вчера се сетих,да се измеря и в сантиметри и другата седмица ще кажа резултати. bowuu

Василева добре дошла при нас.  bouquet

# 635
Здравейте и от мен   bouquet

вчерашният ден беше без прегрешения, значи дотук - два режимни  Wink днес - рибка за обяд  Peace ще се претегля утре сутринта и ще се отчета  Simple Smile

Дани здравей.Страхотно продължавай така.Смело напред. Hug

# 636
  • Пловдив
vasileva welcome  много минусчета и никакви изкушения от тук нататък .Колко кг. искаш да свалиш?

Дани  newsm10 супер , само така  Hug

Ники , не го мисли норнално е според мен , да има момент в които започва да се сваля по по-малко....ще видиш как следващите дни пак ще започнеш да сваляш Hug

Никой нищо не ми каза за майонезата и май-май ще се прежаля , пък да видим newsm78

# 637
Ами аз мисля,че може,но не съм сигурна.Аз лично я избягвам.

# 638
  • Пловдив
Ами аз мисля,че може,но не съм сигурна.Аз лично я избягвам.

Мерсаж за реакцията Ники  Hug ..... и аз мисля , да се въздържа за момента пък по-нататък ще видим.Я кажете вие правите ли някакви упражнения или фитнес .....забелязвам , че нещо започвам да се отпускам и сериозно започвам да се замислям за нещо такова , че слаба и увиснала нещо ми е  newsm25

# 639
  • Пловдив
  Thinking   ехоооооо , къде сте всички , да не отслабнахте  newsm78

Да се похваля:вчера - режимна ....тази сутрин - 0,700 кг.
днес  з.  закъснявах за работа
         о. пил. пържолка с салата зеле и моркови
         в. пак пържолка с гъбки в масло
И като един виден Марко Тотевец (няма как всичко да ми е наред) мога и да се оплача, такъв запек имам чак ми се реве.....добре , че вече нищо не ме изкушава и свалените килограми ме зареждат с много воля и инат.
Моля ви мацки , пишете повече за да се подкрепяме , че така се чувствам като едно куку което си пише само и си води монолози. Praynig  Hug

# 640
  Thinking   ехоооооо , къде сте всички , да не отслабнахте  newsm78

Да се похваля:вчера - режимна ....тази сутрин - 0,700 кг.
днес  з.  закъснявах за работа
         о. пил. пържолка с салата зеле и моркови
         в. пак пържолка с гъбки в масло
И като един виден Марко Тотевец (няма как всичко да ми е наред) мога и да се оплача, такъв запек имам чак ми се реве.....добре , че вече нищо не ме изкушава и свалените килограми ме зареждат с много воля и инат.
Моля ви мацки , пишете повече за да се подкрепяме , че така се чувствам като едно куку което си пише само и си води монолози. Praynig  Hug

Аз съм тук Нелииииииии!Днес мога да се похваля с -1кг newsm44 newsm44 newsm44.Прегрешения нямам никакви.Целувки от мен. newsm51

# 641
И браво за минусчето.  bouquet

# 642
  • Пловдив
 Hug Браво Ники само така няма на едни килограми да се даваме я...... страхотен минус си изкарала , явно вече си влязла в фазата когато се сваля по килце на ден.Всъщност колко дни вече си режимна?

За всички много  Hug  Hug  Hug

# 643
Hug Браво Ники само така няма на едни килограми да се даваме я...... страхотен минус си изкарала , явно вече си влязла в фазата когато се сваля по килце на ден.Всъщност колко дни вече си режимна?

За всички много  Hug  Hug  Hug

Ами 10 дни вече.Аз мисля,като свърша тези 25 дни,да направя седмица пауза и още един път за 25 докато стигна моите килограми и спирам,и след това един два пъти в годината профилактично,въобще не мисля да се отпускам пак така.

# 644
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт