КИВИ + КОМ = КИС - 17

• 33 632
  • 734
  •   1
Отговори
# 435

Другите не писали да се явят на спявка кой им е влезнал в къщи днес???? Hug Hug

Ей мЪ бе......Жива съм още......

Днес моят полазник беше Половинчо......Пристигна с една микровълнова фурна и направо ми изкара акъла.....Гледах и не вярвах на ушите си..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Много хубава де.....Направо си глътнах езика от изненада....Той умря от смях.....Не ми се беше случвало такова нещо досега..... Mr. Green

# 436
  • Пловдив
еее разгеле ,че се пУяви Hug Hug Hug
Да ти е честита фурничката и да поздравиш половинчо ,че се грижи така за тебе Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сега да ви пусна едно -бързо ,лесно, вкусно на Ути и гост е МАМА ЦОЦОЛАНА от БГ Мамма ...всички я познавате  Peace Дечицата и те са там големи сладури Hug Hug

http://bnt.bg/bg/productions/93/edition/18777/byrzo_lesno_vkusno … ashkaval_na_furna

# 437
Мастерче, да ти е честита фурната - със здраве да си я ползвате. Аз лично много обичам микровелето - голямо удобство е.

# 438
Добро утро, сладурки! Хайде да пием кафе

Сега гледам по новините за оня северно-корейския гад дето е мъртъв. И хората как реват на площада за него, масово оплакване на вожда Mr. Green Mr. Green Mr. Green  И толкова млади има там, и те реват та се тръшкат, ще кажеш че най-близкият им човек е починал .... Промити мозъци, горките хора. А този младия дето го стягат за вожд е направо отвратителен - много лисича физиономия има, и някак сбъркан ми се вижда на мен - нямат пак късмет. Сещам за нашите отдавна отминали подобни събития, уф.......

Аз днес вече съм на работа. Сега дояждам овесените ядки и после ще се оправям за излизане. Чаооооооооооооооооооооо  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 08:06 от bibi_d

# 439
Добро утро
Бистре,мерси за кафето
Той нали е наследник,няма как да е по-различен,много изкуствено ми се струват като опяват-все едно им е даден тон
Ние днес сме на лекар с малката,че нито тя ,нито аз се оправям-та да видим,не съм с големи очаквания
Бистре,лека работа и аз скоро време ще вляза в редиците на работещите,дано не си навредя като се върна по-рано
Момичета,остава още малко до вълшебната Коледа

# 440
Теди, ти пък защо бързаш да се връщаш по-рано на работа  newsm78 Колкото трябва си почивай, не е шега работа здравето на човека. Щот дават определен брой дни (месеци) болничен, значи има защо. Така, че си почивай и не бързай да работиш, ако е толкова спешна работата ще се намери кой да я свърши  Peace

# 441
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ РАНОБУДНИЧКИ Hug Hug
БИСТРЕ ,много си права тези чак ги съжалих ,как в един глас ревяха божеее ooooh! Това еположението в тоталитарните държави ...ма да се оправят щом им харесва.

ТЕДИ, лекувай те се не бързай за работа болничните не се дават туку тъй  Thinking Дано да няма усложнения .
Аз пера ,изчистих ,няма да готвя,че имам за днес ядене от снощи и релакс цялден ще е. Hug bowuu
Айде щеви наглеждам по често днеска. Wink

# 442
  • Видин
Добро утро, момичета! Hug
И аз гледах за този Ким Чен Ир в Северна Корея и направо не ми го побира ума!
Как може да има толкова заблудени хора, кой знае как са им промили мозъците CrazyПлачат като луди за тоя диктатор Crazy
Сега синът му вече са започнали да го обожествяват, бил роден на небето ShockedУжас!

Мастерче, честито ти микровълнова!Със здраве да си я ползвате с Половинчо Hug

Болничките бързо оздравявайте! Hug

# 443
  • Пловдив
ЖАКИНЦЕ, аватарчето ти се е получило  суперрр Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 444
Привет и от мен   bouquet

Набързичко минавам, че нещо пак не ми стига времето  Mr. Green

Мастерче, със здраве да си ползвате микровълновата и край нея да се разнася ухание на много вкусни неща и много много обич  Heart Eyes Hug Hug

Зиче, видях ти баницата - много ми хареса Peace, ще се прави - тенкю  Hug Hug

Юле, лека работа, айде малко остана  Hug Hug Hug

Теди, как сте?????

Уффф айде отлитам,   че наистина съм притисната от задачки   
newsm49    Hug Hug

# 445
Ехо, ето ни и нас  Hug

Нещо пак не сколасах с времето  hahaha
Добре сме, Анитката и тя.Иначе стягам багажи и отиваме с Анита при майка днес, а тати ни като свърши работа в петък ще дойде.

Мастерче честита ти микровълнова  Hug Със здраве да си я ползвате с половинчо

Абе и аз гледах за тия в Корея, но си мисля, че хората нямат друг избор.А са те видяли, че се радваш на смъртта на вожда, а са те  #2gunfire.Дано лека полека започнат да изплуват, че наистина много им промиват мозъците.

Айде бягам, че бая работа имам, а така да не обичам да стягам багажи  Tired

# 446
  • Пловдив
АНКАСЧЕ, бързо,лесно, вкусно еее а аз съм всепо тази част...  Wink Crazy

ЕЛИ, оххх примама най хубаво  Hug Hugдави е много хубаво там и да си изкарате страхотно. Hug Hug Hug

# 447
Анкасче,как сме-Поли е на АБ,ама няма как като се чуват хрипове и гърлото е червено
Моята докторка ме ядоса малко-не искаше да ми дава направление за хирурга,ама даде.Той хич не беше съгласен с моето тръгване на работа,аз исках да съм на 9.01,че нали болничните са под брой дни за 3 години и исках да имам малко и за тази новата дето не е дошла,и той смята брои каза поне още 30 дена в къщи,а после дано не се случи нещо лошо-много да се пазя и така
Сега ще се лекуваме и ще пием АБ,дано бързо се оправи
Мастерче,честито ти микровеле-в него ще си разтваряш вече желатина-помниш ли как експериментирахме в моята

# 448
Добрият Човек

"Добротата е най-красивата музика за душата
и би било прекрасно да свири във всеки от нас."

Днес този израз прочетох аз сутринта
и си казах „Ами, да!”
Коледа , чука на вратата,
всеки казва, че е сезона на Чудесата,
че тези дни
изпълняват се мечти-
добри...
Нека на Добрия човек до нас днес да благодарим!
Да го забележим и с усмивка и обич да го дарим!
Не, не, не вярвайте ако ви кажат, че вече го няма!
И че добротата е вече само реклама!
Може би е „застрашен вид”,
Но все още може да бъде открит.
Аз се срещам с него всеки ден.
Той на вид е ... съвсем обикновен.
Но има огромно сърце,
и желае на теб да ти е добре.
Ако се има нужда от залъка си ще отдели
и дори с непознат ще го раздели.
Ако Душата те боли, ще се опита да я излекува,
За успеха ти искренно  ще празнува,
Надява се доброто да тържествува,
Сплетни не чува...
Сълзите ми понякога изтрива,
Незабелязано , но прави ме щастлива...
Разказът за него  не е никак изчерпателен,
Той е ...той  за ме е  - очарователен!
И съвсем обикновен, ненатрапчив, не агресивен...
Към славата – доста пасивен.
Не го подминавайте! Тук е! Отсреща!
Пак със Доброто прави ни – среща!
Нека на Добрия човек да благодарим!
Поне с усмивка и Обич да го дарим!

Весели празници, момичета! Hug

# 449
Eхаааааааааааа, Ирен, много благодаря че си споделила тези прекрасни думи с нас  Hug Hug Hug Има добро, има добри хора и наистина трябва да им благодарим. Аз даже съм си направила вече книга на благодарността, в която благодаря за всяко дребно и голямо нещо, което се случва в живота ми.

Общи условия

Активация на акаунт