КИВИ + КОМ = КИС - 17

• 32 881
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
  food010 kaffeetrmker_2
Добро утрооо,къде сте?
Седнах да видя кво си правите,ама никой няма
Зиче,взех си две от твоите рецепти и ги приготвих-надявам се,че няма да се сърдиш
Хубав ден

# 46
Здравейте дами   bouquet

Мики и аз сега сядам кафенцето, то по никое време ама така стана днес, когато както.

Благодаря ви мили момичета за куража който ми давате  Hug  Синът ми пътува служебно до там. Преди малко получих смс - вече са в Австрия, 10 часа през Румъния, в Унгария и Австрия голяма мъгла, GPS-а се бъгнал и не работи - и това все по нощите са го пропътували като спирали само 3 пъти, направооо ....  Mr. Green Пише обаче че всичко е ок и ще се обади като пристигне. Дано да е така  Praynig Сега малко съм по-спокойна, но и вие правилно сте казали, то моите притеснения ще са докато се върне. Старая се да мисля позитивно и дано да има време и да се поразходи и да види някои интресни неща  Peace

Гушкам ви силноооо  Hug Hug Hug и ви желая лек, па макар и мрачен такъв един, ама дано да е и с усмивки 
Heart Eyes Hug

# 47
Добър ден и от мен!  bouquet

Фейче, прекрасно стихотворение! Прибавих го към любимите ми!  bouquet

Юле, стиснала съм здраво палците! Не спирай да вярваш,че всичко ще е наред! Hug

Ето ви нещо и от мен,за предизвикване на размисли и страсти !  bouquet

...Не обръщай гръб на миналото си.

Обърни гръб на суетата.

Не обръщай гръб на хората, които искат да говорят с теб.

Обърни гръб на обидата.

Не обръщай гръб на любовта.

Обърни гръб на скуката.

Не обръщай гръб на истината.

Обърни гръб на нереалните мечти.

Не обръщай гръб на вдъхновението.

Обърни гръб на глупостта.

А сега обърни всичко на обратно. И ще видиш колко много си правил и по двата начина.

Не се крий от дъжда. Не ставай от леглото по-рано от алармата на телефона.

Не се срамувай от всички спомени, които сам си създал.

Не търси там, където си мислиш, че може, а там където чувстваш, че трябва.

Не искай повече от това, което хората могат да ти дадат. Давай си го сам и го поискай само от онзи, заради когото си готов да се върнеш или да продължиш.

Обърна ли се?

Не спи на страната, на която ти неудобно. Не носи стари пижами. Не се страхувай да опиташ вкуса на снега, да направиш нещо глупаво, да крещиш, да кажеш каквото мислиш. А сега пак се замисли.
 За всички пъти, в които спираш инстинктите в бента на 'правилното поведение'.

Слушай звука на светещите звезди, танцувай сам в къщи, почешай се като те сърби и казвай на тези, които трябва колко много значат за теб.

Не спирай алкохола, купи си хубав парфюм или попий миризмата на любовта.
Когато обичаш, ухаеш на ангел. И всички искат да са около теб.

Спреш ли да тичаш след парите, ти порастват крила. Но не винаги знаеш колко много могат те.

А сега обърни се назад и прочети само това, което наистина си правил.
 А ако не си, предстои ти завой на 180 градуса.

Но се оказва, че са 360 градуса. И уж всичко е еднакво. И продължаваме.

А вече нищо не е същото.

Joan ...

# 48
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Фейче много вярно и много хубаво е това дето си ни песнала ,харесвам на Алгафари писанията и много истински са винаги. Peace
СИС и ти си ни пуснала нещо много интересно и като се замислих си е самата истина. Peace
ЖАКИ ха таканка Убаво ни беше с мачкането нЪлл Mr. Green Joy
МИКИ така те харесвам като пишеш всеки ден  Hug Hug Hug Hug Hug
ТЕДИ, за какво да се сърдя нали за това съм сложила рецептите да се ползват и се радвам когато съм полезна на някого. Peace
АНКАСЧЕ, радвам се че вече си по спокойна сега по яваш яваш го давай ,че ни се отразява вече всичко на нашите глави ....

Аз от сутринта бях в сина от 2год не бях ходила в тях.Дедко им разширява кухнята та днеска дойде и новата дограма .Ходих да видя какво са направили.
Климатика им нещо се развалил та майстор щеше да идва и трябваше да дърпаме холовата та му помогнахме ..и като се хванах мих стените зад холовата после в кухнята се прехвърлих подове мих тераси абе изчистих и основно на снаЪта  Mr. Green Да видим дали няма да се ядоса че всички на терсене а тя все на опаки  Mr. Green Joy Joy
Но се радвам че поне на сина ми помогнахме ,че все не можем там да сме до него за помощ че са далече.
Та такива работи при нас Hug Hug

# 49
Здравейте, сладурки! Извинявайте, че не се вкючвам много, ама съм разсипана от бачкане! С тази нова виола живота ми се промени. Даже изседванията ми са по-хубави, за което ви благодаря за стиснатите палци на всички ви, мили дружки!!!  bouquet

Попрочетох малко назад, ама нямам време да коментирам. Само ще пожелая успех на всеки, който се нуждае и отсега ви казвам приятна вечер, защото аз освен много бачкане съм и човек все пак..та сега отиваме на кръчма! Joy

Наздраве, Дружина!

# 50
Е,Паце,така,така и ти си човек,не робот
Весело изкарване пийни едно и за тези на които им е разрешено само вода
Ние утре ще иаме контролна по Музика,сега учим инструментите,проста двуделна форма и т.н.-това ми се струва за мен безумие,защото съм музикален инвалид-нищо,че в родата имаме музиканти

Зиче,питах,мила,защото вчера четох изказване,че някой хора само техни рецепти правят и не влизат в блога на хората да ровят-та за това

# 51
.... Да видим дали няма да се ядоса че всички на терсене а тя все на опаки  Mr. Green Joy Joy

Абе аз мога ли да дойда и еий така .....изведднАж да я набия без да казвам що!..... Crossing Arms
иииииииииии бееееееееееееее ма*а МУ СТАРА...... #Cussing out
Айде...подпалих!..... Twisted Evil

# 52
  • Пловдив
ПАЦЕ, радвам се мила че си по добре и си щастлива с новият инструмент. Hug
Весело изкарване на кръчмичката и наздраве и от мен. cheers
Теди къде го чете това брееее  ooooh! тези хора в този форум са все много умни и търсят под вола телета ..ужассс ми като не искам да се правят аз няма да го пусна да се гледа от хората ... Thinking
Хич не слушай тези  bash откачалки ...ами си влизай в блога и каквото ти хареса прави Hug Hug Hug
МАСТЕРОНКИ , не се коси  Hug  аз от отдавна съм я парясала да си пасе тревица ... но в интерес на истината била доволна от стореното  Mr. Green Mr. Green радвала се чак Wink Wink

# 53
Маргарита Димитрова
Нещо интересно по повод въпроса кой и от къде взема рецептите, които показва.
Специално аз залагам най- вече на старите записки от тефтера, за които не за първи път казвам, че датират от преди 30 и няколко години Simple Smile. В блоговете на хората не влизам и ако някога ми се е мернало нещо от там, то е било, защото съм търсила някаква справка в Гугъл и случайно се е отворила някоя снимка
Ето тук Зиче,и за мен няма смисъл да е публичен нейния блог като не иска да се ползва,или е имала предвид някой да не си ги преписва за негови
А за снаха ти-майната и

# 54
# 55
Добро утро момичета   bouquet

Юле,   Hug Praynig, днес е Св.Мина - хубав празник и дано Св.Мина е с вас и всичко мине от добре по-добре  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Hug

Зиче, добре сте направили, така сме си ние родителите, за децата на всичко сме готови, а щом и снахата е доволна, какво по-хубаво от това. Може пък да й е дошъл  умът в главата, знае ли човек, нали уж като се остарява и се помъдрява  Thinking

Хубав ден момичета и не забравяйте да се усмихвате   Heart Eyes Hug

ПП   Абе Зиче, Вики има ли празник днес  newsm78, то вече се обърках с тия именни дни - кой кога, но да  ви е жива и здрава, много успехи и много да ви радва   newsm51 baloni Flowers Bouquet lovekiss

П.П.  Ей това намерих -

Св. Мина закриля семейството и жените
На днешния ден, на който се почитат и светците Виктор  и Викентий, празнуват всички с имена Виктор, Виктория, Мина, Минка и Минчо

На всички празнуващи ЧЕСТИТО, ЖИВИ ЗДРАВИ И КЪСМЕТЛИИ !  :hug:

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 10:42 от Анонимен

# 56
  • Пловдив
АНКАСЧЕ ....ИМА ,ИМА но не мога да сколасам да ви почерпя ....
Да ни е жива и здрава Вики ,много успехи в плуването и в училище.
Хайде почерпете се за нейно здраве.

# 57
Честито на Вики. Да расте здрава и щастлива, да постига много успехи и да ви дава много поводи за гордост и радостна влага в очите.

# 58
Честит имен ден на Вики-много състезателни успехи в спорта и в училище,но на първо място да е много много здрава,за да може да ги постига.
Весело изкарване
Аз днес не мога да стигна до вас-скапах се от домашна работа и готвене-аман
Петък вечер е момичетаааа

# 59
Честит имен ден на Вики!
Здраве и късмет
и много берикет.
А вечерта и страхотен банкет!
11.11.11 е днешният ден
Дали е съвсем обикновен?
Или може би си заслужава човек да помечтае
и нещо нестандартно да си пожелае?