Добро утрооо,къде сте?
Седнах да видя кво си правите,ама никой няма
Зиче,взех си две от твоите рецепти и ги приготвих-надявам се,че няма да се сърдиш
Хубав ден

Синът ми пътува служебно до там. Преди малко получих смс - вече са в Австрия, 10 часа през Румъния, в Унгария и Австрия голяма мъгла, GPS-а се бъгнал и не работи - и това все по нощите са го пропътували като спирали само 3 пъти, направооо ....
Сега малко съм по-спокойна, но и вие правилно сте казали, то моите притеснения ще са докато се върне. Старая се да мисля позитивно и дано да има време и да се поразходи и да види някои интресни неща 
и ви желая лек, па макар и мрачен такъв един, ама дано да е и с усмивки

тези хора в този форум са все много умни и търсят под вола телета ..ужассс ми като не искам да се правят аз няма да го пусна да се гледа от хората ... 
откачалки ...ами си влизай в блога и каквото ти хареса прави

аз от отдавна съм я парясала да си пасе тревица ... но в интерес на истината била доволна от стореното
. В блоговете на хората не влизам и ако някога ми се е мернало нещо от там, то е било, защото съм търсила някаква справка в Гугъл и случайно се е отворила някоя снимка
, днес е Св.Мина - хубав празник и дано Св.Мина е с вас и всичко мине от добре по-добре

, то вече се обърках с тия именни дни - кой кога, но да ви е жива и здрава, много успехи и много да ви радва

Препоръчани теми