КИВИ + КОМ = КИС - 17

• 32 882
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
OХ......Сколасах да вляза и да ви видя....мА не сте писали много..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Зиче,Честит Имен Ден на Вики!!!!
Да е здрава, да жъне все така успехи и да ви радва! Много ви обичам!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 61
Зиче, да ти е жива и здрава  Викито и все така да те радва! Големи успехи и желая - и в плуването и в училището и с гаджетата! (когато му дойде времето)  Hug

Мом ичета, днес много инересен ден с тези единици! Моята снаха има рожден ден и навършва знаменитите 33 на 11.11.2011  bowuu, на приятелката ми децата пък на 11.11.2011 правят 11 години от сватбата, абе голяма дата  е !!!
Сега се връщам от концерт, от сцената направо при вас да ви кажа "здравейте" и мисля за вас обич!
Приятна вечер!   bouquet

# 62

Добро утро, мили дами!

# 63
Добро утро! За кафето - благодаря! А от мен - това!

# 64
  • Пловдив
ГУТЕН ОБЕДЕН Mr. Green  Hug
ПАЦЕ, БЛАГОДАРЯ ЗА КАФЕНЦЕТО  Hug мина ти концерта и сега вярвам че си по спокойна до следващият Wink Wink
ИРЕНКА много хубаво това с пръстите и прегръдката ,и аз те прегръщам Hug Hug Hug

Благодаря ви момичета за поздравите към Вики дано ,дано всичко се сбъдне Hug Hug Hug
Вчера имах лека бъбречна криза та лежах цял след обяд ,днес съм по добре ,сложих си пояс и лекарства пих та се оправих .
Вечерта си празнувахме именният ден с децата .

Тука е студено но пече слънце вътре си е супер иначе Hug

# 65
Да се обадя.....Здравейте на всички!  Hug
Аз днес съм концертна.....Та съм на работа ("цЕл дЪн" - както казват китайците Joy )

Хубав ден на всички.... Hug

# 66
Ехооо ето ме и мен  Laughing bowuu  bouquet

Паце, Иренка  Hug Hug Hug, благодаря ви   bouquet

Зичееее  Hug Hug Hug, да се пазиш, че тия бъбреции . гадна работа, аз две седмици пих липов чай вместо вода защото и при мен беше нещо разбутано там от 2 дни не пия щото вече имам чувството с тоя чай чеее   Mr. Green. Сега да чукна на дърво съм по добре.

Мастерче, приятна ти работа тогава, а утри подобавщо да релаксираш  Peace Hug

Юле, какво става мина ли всичко, как са нещата  при вас  Thinking, обади се, силно се надявам и вярвам  че всичко ще е  наред  Hug Hug Hug

Аз довечера ще имам гости  Simple Smile Едно приятелско семейство. Днес цял ден  се занимавам с битовизми, а след обяда трябва и да сготвя. Довечера живот и здарве трябва да пристигне и момчето ми, та ще го чакаме на ракийка и винце. Ей това са истински приятели, докато казах как ми е свито (те снощи са тръгнали късно вечерта за насам, цяла нощ пак ще  пътуват) и така ако искат да дойдат хем да се видим, хем и времето да мине по-бързо че... нали знаете кво се случва през това време на майките, и те веднага, та така де, днес залисана в работата по приготовленията и то времето ще мине.

Та такива неща покрай мен, ако има свободен комп пак ще ви нагледам по някое време, за сега мили мои дружки ви казвам чаф с голяма прегръдка за всички  Heart Eyes Hug

# 67
Юлеее, какви са тия работи по вашия край?
Много ли е страшно?

http://dnes.dir.bg/news/vzrivove-skladove-sevlievo-9901587?nt=4

# 68
Добро утро!

# 69
От мен  пък добър ден  Heart Eyes Hug

Иренка    Hug, мерси за кафенцето  Hug, ще си пийна второ, че имам нужда нещо  Laughing

newsm78  Де сте брееее.................

Където и да сте дано да сте добре  Simple Smile лек ден на всичкииии  Heart Eyes Hug

# 70
# 71
добра ве4ер дружки Hug
Операцията мина Confused Естествено с усложнения. Оказа се 4е има проблем с окото и не може да се извърши операцията по нормалният на4ин. Подложен е ринг за повдигане на окото. Добре 4е професор Андреев е имал такъв... та са продължители да оперират. В противен слу4ай е трябвало са спрат операцията. Да се пора4а нова обратна леща и да се направи повторно. Но да благодарна на Бога и екипа - вси4ко мина добре. Сега 4акаме възстановяването и проглеждането. Докторката каза 4е ще вижда. Засега оба4е виждаме само светлина.
Относно взривовете... ние изобщо не разбрахме сутринта какво става. Истината е 4е вилната ни зона е на 2 км от погребите. Грохота беше страшен, защото е по права линия. Но ние наистина не знаехме преди да съобщят по ТВ. маика ми, която е на 17км е 4ула взрива и ми се обади да пита война ли има. Това не е шега. 4овек който е преживял войната никога не може да забрави грохота на снарядите.  Говоря за бомбардировките в Русия, когато след падането на снаряда, вси4ки лягали в кратера, защото вероятността да  падне на същото място била най-малка Confused
Ина4е като се прибирахме тази ве4ер в къщи ни спряха да ни проверяват къде отиваме за6ото района все о6е е отцепен.Но - ве4е не гърми Peace
И да завьрша с не6о хубаво...
На днешният ден преди 1 година подновихме бра4ният си съюз с милото Hug Hug
Наздраве от нас! Hug

# 72
Юле, дано резултатът е възможно най-добрият.  Praynig И все пак най-страшната част - операцията - е минала.  Hug
Много страшно е било при бомбардировките. Баща ми ги е преживял тук, в София. Бил е 4 години, обаче спомените не избледняват. Няма нищо по-страшно....

А кога мина цяла година от венчавката ви?! Нека още много годишнини посрещате заедно с Галин - да остареете заедно, да се радвате на внуци и правници и да им предадете вашата любов, талант и лъчезарност.
Наздраве.

Мастерче, прекрасна си.  Heart Eyes

# 73
  • Видин
Ха добра вечер! Hug
Много изпускам напоследък, но това е, не мога да сколасам Crazy

Вики да е жива и здрава и да и се слави името по целия свят!

Мастеронкиии, гадже си та дрънкаш!Гушкам те! Hug

Юле, желая му бързо възстановяване на татко ти!Най-страшното е минало! Peace

Честита годишнина!

Анкасчето е с гостите,  а сигурно и сина и вече е пристигнал, така че къщата и е пълна Peace

Ние в петък вечер имахме на гости едни приятели та откарахме до малките часове.Вчера и днес бяхме на село при кученцето.Голяма игра играха с Дени!

Хайде лека нощ, момичета и целувки от мен! Heart Eyes

# 74
Здравейте момичета   bouquet
Аз прехвърквам набързо да ви нагледам, а то ви няма никакви бре  Thinking

Жаки, и при мен така нещо все не ми стига времето и нанагорно, ама карай това да е. Детенце се прибра, много изморено, но доволно - хем от разходзката хем от свършената работа  Simple Smile

Мастерче   Hug, засмяната ни убавелка си ти  bowuu Heart Eyes Hug

Юле  Hug, честита ви годишнина!  Бъдете живи и здрави, много щастливи, обичайте се все така и остарявайте заедно  Hug

Момичета, наистина нямам време, ще намина по-късничко пак, дано и да сте се появили де  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт