КИВИ + КОМ = КИС - 17

• 32 944
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Да кажа едно здравейте
Малеее,днес никой няма,само Анкасчето
И аз сега се прибрах от ходете по лекари -за сетен път се убедих,че в нашата мила родина никой май не си чете наредбите или си ги разбира на него кой както ми изнася-бях за телк,сега май не съм-още ще видим

Хайде ,къде сте другите

# 77
и да ви кажа.... Crossing Arms Crossing Arms ИСКАМ БЕБЕ Crossing Arms ма много искам...
нощес комшийката, дето си няма никой, и и взеха къщата... сещате ли се??И дето ходих да им ставам свидетел на сватбата щото даже свидетел си нямаха..... ooooh! ooooh! роди бебче.
ходих да го видя на обяд - 3,100 , 51см.мъъъъъничък ,мъъъъничък.....много мъничък. Моите нали все по 4 кила и отгоре...този палиш направо ми се видя като играчка. Пуснаха ме в отделението.  Blush гушках го ,люшках го - направо ми се прииска и на мен.
В четвъртък ще ги изписва Аз естествено съм му оплела дрешки за изписването. Сестра ми днес ми изпрати чувалче-  те правят такива за Испания и днес като и казах че имаме бебе - ми изпрати едно.
та ще го изпишем Габриелчо. Hug
Ама на мен ми едно превъзбудено... направо все едно аз имам бебе. Галин нещо хич не е очарован... щото му е ясно че маааалко ни използват ,ама пусто -тя няма майка и баща които да и помагат. Мъжът и без работа - хваща се тук там за някакви пари , но като цяло в строителството вече работа няма- сезон... Детенцето другото първокласничка..не мога , сърце не ми дава да не помогна. ooooh! Вече събрахме 1чувал нови дрешки за бебчето. Няма да се налага поне дрехи да купуват. Сега издирвам количка, да става за зимата. Но вярвам ще намеря. Моята миналата година я подарих...но вярвам ще излезе нещичко нейде.
Айде , разказах ви бебешките премеждия днес. Да знаете ще го сънувам този Гъбчо! Mr. Green

Ма никакви ви няма - наистина Thinking
Теди, какво стана с телка днес?
Анкасче - а за гостите нещо да разкажеш???А????

# 78
иИИИИ .......Беееее.....Юле!  Hug Hug Hug Hug
Така хубаво го разказа за тоз Гъбчо,че чак на мен ми се прииска да си имам бебе..... Mr. Green Не,че не искам де......Само казвам к'ва ми беше реакцията......Ти си благородна душа......и  така помагаш...... Heart Eyes
Господ ще ти върне всичко с лихвите!!! (не съм някоя сектантка...да'н си помислиш нЯщу).....Просто много ме трогна като си те представих..... Hug Hug Hug
Ааааааа....да!Честита ви годишнина с Глинчо!!!! Д асте здрави ,щасливи и все така да се обичате и подкрепяте!

Теди...Ще му се намери колая.....Гадното е,че тия институции само изнервят и изтощават хората....Колко му е по компютърен път да се знае кой човек има нужда от ТЕЛК.....Ама не! Те трябва да се покажат колко са по-по-най.......И да направят нуждаещите се на "две стотинки"...Оффффф....Знам им попарите на тия хрантутници....Пфууууу....Айде,че подпалих! #Cussing out

П.П. ЗИЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....КЪДЕ СИИИИИИИИ..... newsm12 smile3506 smile3511

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 19:00 от TheNMaster

# 79
Най-накрая да намеря време и за тук  Embarassed Добра ви вечер дружки   bouquet
Изтървала съм празници, годишнини .. Да са живи и здрави всички, само добри неща да им се случват и да все усмихнати  Grinning
Аз пък съм си сложила една чаша тъмна бира, така че от мен Наздраве. Айде и на вас ще сложа, да ми правите компания

# 80
  • Пловдив
Тука съм но няма време ..мама ми е на гости и не сколасвам да седна.... всички са ми на главата готвене, чистене ,принасяне ,отнасяне и така... Thinking пълна къща  Party
Като мога ще пиша  Hug Hug Hug Hug

# 81
Добро утро!
Излязох рано за да пия кафе,ама нъцки...Кафенето затворено... Crossing Arms А по принцип в 7.00 ч отварят.Сега какво стана незнам. Thinking

Юлеееееее, ни сЪ побърквай,мари! Я да се стягаш!!! Бебе искала тя! Я си гледай децата и си налягай дупето...ЯСНО!!! Wink

Мастерче, а на тебе пък ти пожелавам поне тризнаци .... таковата...  bouquet stork-boy stork-boy stork-girl

Зиче, в автобиографията на Чарли Чаплин,той цитира една мисъл на собствената си майка "Гостите са като сладкишите-като престоят дълго време и стават тръпчиви и гадни на вкус!" Joy Joy

Бистре, и аз все ги утървам празниците и почерпките,ама нищо де...Ще си запазим правото за догодина!

Аз пак слизам до кафенето-дано са отворили,че нали знаете навикът е страшно нещо! Crazy
Слънчев и усмихнат ден на всичко!  bouquet

# 82
Да кажа и аз- Добро утро,докато не ме завъртяла на някъде шайбата
И аз искам бебе,ама няма вече
Мастерче,знам че ще се оправят нещата,ама пусто нали трябва да ти изпилят нервите-оставих документите да мислят за къде съм,в края на седмицата ще намина да ги видя кво са измислили
Зиче,приятно шетане покрай гостенката-хубаво е като дойде мама нали
Хубав ден момичета

# 83
 wavey

Напрайх си едно кайве, казах майната му и влязох да ви видя  Laughing

Юле, ма какви бебета бреее, Сиска верно ти е казала да си сядаш на ......  Laughing Heart Eyes  Айде вече ще чакаме внуци, нидей рива  smile3534 Hug  Гостите - кво да ти кажа за тях - както винаги си изкарахме страхотно, тая събота пак ще са ми на гости, че синът им рожденник и да освободят терена за купона и те така, това да се чува и да има - купони  Simple Smile

Зиче, приятно шетане на мама и любимите ти хора, верно че идва нанагорно ама аз знам, че ти е много хубаво  Hug

Сискааа, кво стана отвориха ли барчето, пи ли кааве  Heart Eyes Hug

Теди  Hug и ще стискам палци  fingerscrossed, а ти си пази нервите че не си струва за тия да ги хабиш и с нерви и без те са нагляри и ... уфф айде че и аз  подпалих  Mr. Greenде вика Мастеркони .  Мастерчееее , зяк и  Hug

Бистре, я се организирай и се явявай тука по редовно   Heart Eyes  Hug,  
както между впрочем и всички останали ейййй момичета кокичета - МОНИ, ФЕЙЧЕ, ИРЕНКА ПАЦИ, ЖАКИ, МИКИ, ЕЛИ - АЙДЕ ДЕЕЕ НАМИРАЙТЕ ПО МАЛКО ВРЕМЕ И ДРАСВАЙТЕ ТАКА ПО 2-3 ДУМИ ЛИПСВАТЕ ДА ЗНАЕТЕ   Peace   Hug Hug Hug

# 84
Еййй, ама сте гадни. Защо я натиснахте така Юлето? Те хем е млада още, хем е младоженка, таковата... Нормално е да й се иска бебе. Аз пък бих викнала "Давай, Юле!". smile3534

Мастерчето също да не се скатава - и тя е на дневен ред. 2-в-1, 3-в-1... колкото й се паднат.   Heart Eyes

Анкасче, внуци, викаш. Ама като гледам колко време има до внуците... И на мен ми се иска да гушкам бебе, ама няма..... Последното бебе от обкръжението ни вече порасна и ново не се чака скоро никъде.
На всички появили се и непоявили се - много
  Hug   bouquet  Hug

# 85
Ми няма ами.... то вий пък кво се стреснахте???? Whistling Whistling
Аз може да си искам колкото ща.... ама само с искането ще си остана. Дърта съм веке. Дето вика Анкасчето - внуци скоро ще додат! И тогава ще ги гушкам колкото си искам!!!! Naughty
Въх,да ви кажа много мие студено- цял ден.
Всъбота и неделя съмна Велинград. Хич не ми се ходи. Трябва пак нови дрехи да си купувам... и нови обувки..за 2дни / годишната среща на печатарите/ ми то смевсе едни и същи...немога да повтарям тоалетите от предните години Mr. Green Joyвъпреки че съм ги обличала по 1път ooooh!
Ама пък -наистина не ми се ходи. TiredЗнам че ще е приятно с колегите...ама...
та тъй.
Айде до после.
Зичка - поздрави на мама!

Ей...добре че Фейката да удари едно рамо....  bouquet

# 86
 wavey newsm76 wavey newsm76

Уф изтървах и годишнини и имени дни  Embarassed Живи и здрави всички и много късмет  Hug

Аз пък не искам бебе-поне не скоро.Това моето ме прави не луда гъба ми не знам.Крива, крива  ooooh! Период ли е, характер ли е ама едвам издържам.То ревове, тръшканици, няма угодия.Да ми е жива и здрава само, пък може и да отмине  Whistling

И тука много студено.Ама да мине тая седмица пък ще си взема седмица почивка от зимата.И за вас ще се плацикам да знаете  Hug И багаж имам да стягам, пък не ми остава време, ма това да ми е дерта.

Целувчици на всички  Hug

# 87
Ама да мине тая седмица пък ще си взема седмица почивка от зимата.И за вас ще се плацикам да знаете  Hug И багаж имам да стягам, пък не ми остава време, ма това да ми е дерта.

Да ти имам дерта пък на тебе... Joy Joy
Я кажи сега ,за къде стягаш багажи...Да не отлиташ за топлите страни?! Дубай имам предвид ...таковата... Thinking Mr. Green

# 88
 Embarassed newsm56 Ъъъъм таковата няма да откажа и арабията-да оплакна пак окото  eat ама този път сме в противоположна посока.Аз мисля, че писах че заминаваме за Мексико за седмица.Полета ни е в неделя сутринта.
И моя късмет-най-вероятно ще ми дойде или в неделя или като пристигнем там  Joy

# 89
Лелеееее... CrazyСега вече събуди не особено лицеприятни чувства в моята изтерзана душа... Joy Joy
Мехикооооооооооооо... Това ми е мечта! И съм го планувала за 20-та годишнина от брака ни,ако е рекъл Бог!
Хайде,заминавайте и после да дадеш подробни описания-места,хотели,полети,цени и т.н.
Сега туроператорски фирми организират за по 1700-2000Е.Но аз все се оглеждам за нещо по подходящо ... и кътам парички! Mr. Green
Еееех,Канкун...Плая дел Кармен...Мечтииииии... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт