КИВИ + КОМ = КИС - 17

• 32 945
  • 734
  •   1
Отговори
# 90

Еееех,Канкун...Плая дел Кармен...Мечтииииии... Crazy

Тамън там отиваме  Embarassed
Puerto Aventuras, Riviera Maya После ще давам пълен отчет.

Иначе за паричките-той мъжо се занимава с тази част, но мисля, че излезе към 2000 паунда или с малко отгоре-полети, хотел, ол инклузив....

# 91
  • Пловдив
Добър вечер мили момичета.
Седнах малко чак сега  ooooh!
Прави сте ,че ми е кеф че мама е при мен но гледам да не и липсва нищо поне докато е тука, готвя и любими манджички и хляб  и пека тя много обича топъл хляб.Баща ми цял живот е бил продавач на хляб ,работеше в една фурна и на нея сега и е много мило да и ухае на топъл хляб.
Дечицата и те тука Здравко на компа  сяда да си поиграе,
 Вики преди малко се прибра от училище и тя гладна,
Мими и тя сутрин излиза и се прибира като вземе Вики от училище.
Сина ми и той идва да се разтъжи с баба си, та така грижа се за много хора, но за мен това ми е  призвание явно цял живот и не ми тежи ,само време дето не остава за компа.
Няма да ви коментирам всички но ви мисля и ми липсвате, че не ви чета и през деня .
Силно ви прегръщам до една  kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss

МАСТЕРОНКИ, ЮЛЕ,СИС,МОНИ, ФЕЙЧЕ,ЖАКИ,ЕЛИ ,
 ИРЕНКА ПАЦИ,  МИКИ, БИСТРЕ,КУИН,ОНЛИ,и т.н...... и т.н......

# 92
Зиче...Поздрави на мама ,ама цяла кошница да знаеш...... Hug

Еле,приятна ви почивка кат му дойде времето де...... Hug

# 93
Влизам да се отчета, ама отчета ми много монотонен - работа, вкъщи, работа, вкъщи....и така до събота, когато ...... само вкъщи Mr. Green
Зиче, много Hug и от нас!!!! Все така да ти е пълна къщата...това са хубави ангажименти. Да сте живи и здрави! Напълни ми душата като разказваш как ви е пълна къщата...
Ели, от сърце ти пожелавам да изкараш страхотно в Мексико и Naughty да си водиш записки, че искаме подрооообен отчет Heart Eyes и много снимки. Hug А, за малката не се кахъри. При всяко дете има такъв период. Много е важно да стиснеш зъби докато отмине и после пак ще бъде твоето сладко, малко момиченце. Hug
Сисссс, незнам скоро ли ви е 20-тата годишнина от брака, ама и на теб пожелавам да осъществиш мечтата си за пътуване до Мексико! fingerscrossed
Момичета, на всички ви много  Hug от мен!!!!
Изчезвам, че щерка ми само вика от спалнята, че съм обещала пижама парти преди лягане Heart Eyes

# 94
# 95
Мили приятелки черпя за мите дечица.
От вчера са вече в новата си къща.
Да са ми живи и здрави.

# 96
Честита им нова къща на децата ти! Да са живи и здрави само хубави емоции да имат там и хубави хора да посрещат!

# 97
Мони, честит нов дом на дечицата ти! Със здраве да си го коландрят, сговор, хармония и веселие да цари ! Peace  bouquet

Ели, приятно  изкарване  Hug и после да ни разкажеш еййййй  Naughty Heart Eyes

Зиче, до къде стигна с манджите, кво приготви днес? Представям си ккави вкусотии въртиш сега  мммммм  Heart Eyes Hug

Мастерче, работиш ли , работиш ли, или за днес свърши вече ?

Айде изчезвам, че съм инкогнито  Embarassed

# 98
Мони, честита нова къща на децата ти! С много обич , здраве и разбирателство да си я стопанисват!
 Hug  bouquet

Момичета, целувам ви всичките и изчезвам. В неделя имам концерт камерна музика и е доста трудно, та повечко бачкам в последно време. Ама с новата виола това е супер кеф! bowuu

Зиче, ако имаш желание и време заповядай.  HugПак там е от 11ч на 20 ноември.

# 99
Сисссс, незнам скоро ли ви е 20-тата годишнина от брака, ама и на теб пожелавам да осъществиш мечтата си за пътуване до Мексико! fingerscrossed

Ами тази година празнувахме 18 годишнина.Ако идната година не настъпи краят на света Mr. Green,живот и здраве през 2013 ни е 20-годишнината...Така че продължавам да мечтая...

Мончо, да са ти живи и здрави децата! Много късмет и много любов в новата къща!  bouquet

Паци, успех на концерта! Да се представите добре!  bouquet

# 100
Привет момичета мили   bouquet  Влизам само набързо да метна кафенцето и да ви пожелая усмихнат ден, а по-късничко ще намина вече да ви видя по-подробно  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 101
Много ви благодаря приятелки мили.
Всички пожелания да се връщат на вас и вашите деца.

# 102
Де сте бре......Никакви ви няма.....

# 103
Добра ви вечер, дами!
Аз за малко се вясвам, че ще влизам в банята. Едно ми е скапано, сигурно щото си имам червени гости  Mr. Green Ама сега като се натопля едно хубаво в банята и като се наместя до радиаторчето .. ще ми мине  Joy Joy
Мони, със здраве да си живеят децата в новия дом - да се радват на деца и на внуци, а вие покрай тях на внуци и правнуци. Да посрещат гости честити, домът им винаги да е пълен с обич и топлина  Hug Hug Hug
Сега ви оставям, после пак ще дойда да видя коя се е появила ..

# 104

Общи условия

Активация на акаунт