КИВИ + КОМ = КИС - 17

• 32 947
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Добро утроооо
Мони,мерси за кафето-пийвам си
Как сте,нещо сте се изпозагубили-ни кви ви нема,то не че аз съм от редовните,ама ходя напред назад-вчера се подвизавах в НОИ  и днес трябва ,ама няма кой да ме заведе,че много далеч,а мен ме боли операцията
Днес е петък най-сетне

# 106
Добрютро,компанията!  bouquet
И днес е студено,но пък сънцето свети и ми е хубаво!
Пожелавам ви усмихнат петък!  bouquet

И моля ви да гласувате за Тумба Лумба! Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=623758.0;topicseen

# 107
Сискее щом казваш гласувах.
Ама каква е тази златна кукувица. newsm78 newsm78

# 108
Сискее щом казваш гласувах.
Ама каква е тази златна кукувица. newsm78 newsm78

Тумбето ми е приятелка...и е много сладка и...много луда! Затова тази титла е точно за нея!
Златна кукувица /образите, които ни развеселяват с разсеяност, положителна емоционалност/
Ето така е формулирано! Peace

# 109
И на мен ми е приятелка  Laughing....И аз гласувах за нея....

# 110
Момичета, аз изчезвам след малко . Записала съм си от 16ч час за фризьор Embarassed нали утре отивам на семинар във Велинград.
Някой знае ли каква е погодата там??? Че не знам какви дрехи да си взема.
Надявам се да ми хартиса един час след фризьора за миткане по магазините. Че с моята работа нямам време една чанта да ида да си купя. А ще се наложи и нещо по-официално... че то немога с дънки да се изтупам. Не че в Севлиево много магазини има.. ама дано попадна на нещо прилично.
Иначе съм си харесала ей тая коса, а пък ще стискам палци и фризьорката да може да я докара тъй че да се `аресам Mr. Green
http://media.snimka.bg/9686/025627679.jpg

# 111
Само за секунда минавам-опаковам багажите, че след малко тръгваме за Лондон.
Ще се включа от там.
Цунки на всички  Hug

# 112
Само за секунда минавам-опаковам багажите, че след малко тръгваме за Лондон.
Ще се включа от там.
Цунки на всички  Hug

Ели ,лек полет и плавно преземяване! Да си изкарате вълшебно! И да не разклатите много Мексикото,че да не тръгнат да изригват вулкани! Mr. Green luvbed

Юле, страхотна коса! Ще те направи фризьорката,не се притеснявай! И като се върнеш от Велинград,да се отчетеш подобаващо с разкази в картинки/снимки/! Весело изкарване!  bouquet

# 113
Еееех, Мексико .... И аз искам там - далеч, топличко, чуждо, интересно ... Ели, да си изкарате незабравимо и внимателно да не тръгнат онез мексикански вълни  Mr. Green
Юле, да се снимаш след фризьора, да кажем става или не става майстора .. То на хубава жена всякаква прическа отива, но важното е ти да си с таз избраната... И на вас забавление на тоз семинар във Велинград. Според мен си вземи по-топли дрешки, все пак там си е балкан....
Аз пък след малко отивам на женско парти - с едни девойки отиваме да се черпяваме и да си поприказваме .... Отдавна не съм излизала, хем ми се излиза, хем ми се седи в къщи .. Няма угодия ей  hahaha Joy Joy Joy
Приятна и лека вечер на всички, утре ще ви чета  Hug Hug Hug

# 114
Дзак  Hug пристигнахме в Лондон,а мама ни гощава с пълнен заек  Crazy

Утре чакаме сестричето и малкич племенник, а вечерта сме на хотел със съпруга  Whistling
Ще гледаме да разсеем трусовете, че да не става сериозно  Hug

Юле косата е убийствена.Чакам снимки с нетърпение и съм сигурна, че ще изглеждаш страхотно.

Целувки на всички и да знаете, че ще ми липсвате.Компа е с нас, стискайте палци и нет да има ии ще се вясна скоро.

# 115
Юле, Ели, хубаво да си изкарате. Е, то ясно, че Елито на по-атрактивно място отива и за повече време, но и Юлка ще се разнообрази. Пък си я знаем каква е купонджийка - 100 на 100 сбирката ще бъде яка.
Много целувки, момичета, и чакам снимков материал. Подробен  Whistling

На всички други - хубавни почивни дни и много  Hug
Да сте здрави, да си уплътните съботата и неделята с хубави преживявания. И в понеделник на отчет.  Mr. Green

Кой каза кафе?

Или чай?

Мляко?

# 116
  • Видин
Как сте, дружкиии Hug
Прелитам да ви видя набързо, че тия дни съвсем хартисах Crazy

Ели, пожелавам ви неповторими моменти в Мексико и разбира се чакам много снимки Hug

Юле, успешен семинар и весел купон и на теб!Прическата е супер!Ама искам да те видя теб с нея Peace

Аз снощи бях на рожден ден на една колежка, прави 30 години. После в дискотеката се срещнах с Данчо та  откарахме до сутринта.Сега съм като блъсната чайка.Станах преди малко и пия още кафе.Ще поразтребя набързо и отиваме на село, че навън пече едно слънчице и не е за изпускане.

Целувам ви всички без изключение Heart Eyes

От понеделник съм отпуска една седмица и ще ви наглеждам по- честичко Peace

# 117
  • Пловдив
Най после и аз намерих време да се вясна Embarassed Embarassed
Хауса в къщи е невероятен  ooooh!
Снощи и зетя си дойде за рождения ден на Вики утре ще е PartyТа дружината се увеличава ..
Голямо пазене на тайна беше ,че ще си идва и изненадата и беше голяма като се появи на вратата.Милата рева и го прегръща и целува, медун и той цял ден само тате ,тате ,приказваше явно предусещаше че ще си дойде.
Майка нещо разтройство я е хванало Whistling... вируса май , Rolling Eyesта и с нея се оправям ама е шоу голямо  Mr. Green Joy Подстригвах я, боядисвах я ,бе пълна програма Mr. Green
От печката не мога да се махна по два три пъти готвя ooooh!
ЕЛИНЦЕ,да пристигнете и върнете живи и здрави.Да гледаш и заради нас красоти после и ние на снимки ще се любуваме.
ЮЛЕ, много хубава прическа  Hug дано ти я направят както трябва да не се ядосваш ,че те фризьорките са мамата си тракат ooooh!
МОНЧЕ, честито на децата с влизането в новата къща  Hug
 Специални поздрави да им предадеш от нас. Hug Hug Hug
ЖАКИ,ФЕЙЧЕ,СИС,АНКАС,МАСТЕРЧЕ,ИРЕНЧЕ,ТЕДИ,БИСТРЕ,ПАЦЕ,МИКИ,КУИН,И ВСИЧКИ ПРОПУСНАТИ МНОГО МНОГО ГУШКИ ОТ МЕН Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 118
Ооооо Зичоноооу.....тИ сЪ пУяви бря..... ooooh! Crazy Shocked
нИ моА да пУвярвам.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Радвам се,че сте изненадали Мимката(ако праЙлно съм разбрала де...)....То ГОЛЯМА ЕМОЦИЯ ЩЕ ДА Е БИЛО....

...На майка ти купи ИМОДИУМ да спре разстройството щом е вирусно.....В упътването пише как се пие....

Айде...Приятен ти "хаос" в къщи и весели емоции на всички ви... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Аз пък снощи бях на концеррт на Том Джоунс....Ми кво да ви кажа......Напълни ми се душата!!!! Страхотен човек е ....И страхотен професионалист.....Не случайно е един от най-скъпо платените в света....
Очарована съм от него....Фин човек,но с невероятно чувство за хумор...Разби ни от смях Laughing

# 119
Аз пак се затрих, но пък съм ви приготвила поздрав.

http://www.youtube.com/watch?v=_C6nDV07PBo&feature=feedu Hug

Общи условия

Активация на акаунт