Ослушва се априлският татко, дали му рита бебето сладко

• 30 837
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Духи-Пухи, добре дошла отново .. Simple Smile в тоя студ утре ще ти се ходи ли до МОЛ Галерия на училището - аз ще ходя, занесохме топки .. темата, както казах е първите пет дни след родилния дом, така, че нищо ново за теб .. но ще се радвам да се видим..
 хм., geryito, този линк .. много размисли, много нещо .. аз съм някакви крайности все ... по едно време май страдах от този синдром .. сега съвсем на обратно ... а ти как си?
АА и Зория, добре дошла и от мен Simple Smile .. края на април - като неизяснен термин ли да те пишем или си имаш датичка вече?
и момичета, качвам ви една част от музичката, която започнах да пускам на бебето .. ще кача и останалите 16 изпълнения като намеря подходящи снимки, че във В-бокс се качват само филмчета, а това ми е един много стар диск с музика.. не е подходящия формат
http://vbox7.com/play:3f4385688c   и http://vbox7.com/play:1854853d67   - общо са 17 но тук са до 5та

... Миа 666, мерси за поста .. наистина бързо изписваме темите - аз пиша по много, щото ми е много скучно самичка, но гледам да се редактирам Simple Smile и това за цитатите е много уместно !!!

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 16:04 от s.kov

# 166
s.kov - утре съм самичка вкъщи - моите мъже заминаха сега за Бургас (мъжо в от там) да колят прасе  Whistling и разни други селскостопански дейности Simple Smile Само ако ми напомниш от колко часа беше събитието, че в главата ми е пълна каша  Embarassed И ако не отнеса със спането (че напоследък доста ми липсва), като нищо ще цъфна  Peace Трябва и за ботуши да разгледам ... (нали МОЛ в МОЛ Пловдив е?)

В офиса вече сме официално 2 бременни - колежката се престраши и тя да каже на шефа (нейния термин е за началото на юни) .. И като прибавим и още две дами в майчинство в момента.. Картинката е страхотна  Mr. Green (шефа дето вика - ще почнат да ме бъзикат, че аз ви правя нещо  Joy).
Така ми омръзна да стоя на стол тия дни.. добре че още се побирам под бюрото като полегна назд на стола  Laughing Учудващо съм качила само 4 кг до тука, ама лятото така или наче си бях влязла в ритъм на качване, че си имам бонус и на дупе  hahaha
Установих, че готиното да съм бременна (и растяща) е да ми стават 2-3 чифта дрехи (глявно с клинове и туники ходя).. И ми е супер лесно - отварям гардероба - и обличам "едните" или "другите дрехи" .. Иначе пада едно чудене  ooooh!

# 167
хих Духи-пухи, за дрехите съм същата (но кг + 10, нашите викат, че сега вече приличам на човек)
ЗА ЛЕКЦИЯТА В МОЛ ГАЛЕРИЯ - УТРЕ В 11 ЧАСА, 3ТИ ЕТАЖ, КНИЖАРНИЦА ФИЛИКОН
аз ще бъда с бял елек и бяла шапка (това са ми едните Simple Smile )

# 168
s. kov верно готина статия. Ми аз май страдам от тоя синдром все да съм перфектна- домакиня, жена, любовница, бла, бла.  Надявям се да бъда и перфектна майка скоро Grinning. Страхотно разбиратеслтво цари вкъщи ние с моя приятел не се караме почти никога.

# 169
Дано да имаш сили за дълго .. аз, както споменах, клекнах рано-рано ... но сега смятам да се "разболея" отново от този синдром ..
уф .. тия песнички още на са ми ги качили във ви-бокса Sad

# 170
Ау, Галерията ми е на майната си Simple Smile (аз живея до х-л Ленинград).. обаче може и да се затръшкам да дойда  Thinking (че съм без кола, като ми я взеха сега..  Rolling Eyes).

Нещо започва да ми омръзва тоз студ без нищо.. Искам да идва Коледа.. Празнува ми се  Blush Искам коледни сладки.. да мирише в кухнята и да се хлепкаме с хлапето.. Украси.. елхи..
А има още цяяяяяяяяял месец..

Пък като говорите за половете.. все повече май не искам да знам какво ще е - преспочитам изненада Simple Smile Не, че предния не беше (уж момиче, а се роди момче) Laughing Ама поне да има тръпка Whistling Замислям се даже другата седмица да кажа на док. да си мълчи  Mr. Green

# 171
  • София
Здравейте милички! Simple Smile Много застудя вън, но и аз искам да е Коледа и да мирише на сладки у дома! Simple Smile Но защо пък сега през уикенда да не спретна едни кифлички и да ми стане по-топло на душата - ще се похваля ако се захвана! Simple Smile Утре с милото сме планували малко ходене за дрехи, но е наложително вече няма как да се отложи. Той има нужда от дънки, а и ако си намеря нещо за мен ще е супер Simple Smile
@User пробвай да си купиш шампоан РЕВАЛИД - специално за косопад. Моята пада от известно време и се мия с него. Пролетта падаше зловещо и си го купих и ефекта определено имаше. Има го в аптеките около 12-13 лв. струва. Имат и капсули за коса - ако ги ползваш с шампоана ще е супер! Simple Smile *dreamer* лек път ти пожелавам и да се пазиш! Аз по празниците смятам да скокна до Варна и се надявам да съм добре все пак. Иска ми се да отида да се видя със семейните и приятелите, но да не се заканвам. Мислех да скокна с влака до Варна и то само заради тоалета, но е такава мизерия,че не мога да се реша все още! Оставям ви за сега!Усмихнат ден от мен! Simple Smile

# 172
  • Варна

АА и Зория, добре дошла и от мен Simple Smile .. края на април - като неизяснен термин ли да те пишем или си имаш датичка вече?

Благодаря ви момичета за топлото посрещане.
s.kov термина ми е определен за 29.04. , все още не знаем пола на бебето, в началото на декември трябва да отида на ФМ и се надявам тогава да имаме яснота по въпроса  Laughing

# 173
Аз съм съгласна по отношение на работата с Къдричка. Въпреки това няма да се правя на герой на труда до последния ден, ще си взема годишния отпуск преди 45-дневния болничен. Просто защото не смятам нужно февруари мечес в най-големите студове и снегове да се нося с корема на работа Peace

geryito, честит имен ден на мъжа ти, да ти е жив и здрав. За йогата - ще ходя с Кика в Метасенс, защото ми е близинко до вкъщи.

Hadji, така са татковците. Нашият пък иска момче и момиче, но като разбра, че сега е момиче вика: объркал съм поредността, трябваше първото да е момчето, че да е батко Laughing Сметки без кръчмар Joy Да са ни живи и здрави прекрасните бебки! Само това е най-важното Praynig

# 174
Persona grata - да съм спокойна, не само моя мъж има чуденка как да се държи с момиченце.
Споделих с две-три по-възрастни жени, едната е педиатърката на синът ни - тя само се усмихна и каза: "Стой и гледай за какво ще става дума, повечето мъже са така и като се появи момиченцето, ще се чудиш това същия татко ли е, дето се е грижил и за синът ни". Crazy Crazy Crazy

И аз да се включа, писна ми от този сух студ - ако е зима - да вали сняг, да натрупа, и да идват празниците, сега е малко "мъртво" време.
Отделно аз съм заклет скиор и като си помисля, че тази година ще пропусна Crossing Arms.........е то какво ли не пропуснах тази година от спортовете,.....ще се наваксва

# 175
Здравейте вчера ходих на ФМ и ми казаха че ще е момиче върви с една седмица напред тежи 316гр ,ходих и при една която много познава пола и тя потвърди че ще е момиче,ако може ми сменете сините гащи с розови;)
Днес дъщеря ми Виктория има имен ден черпя ви с по 1 коктеилче Simple Smile

# 176
  • Варна

Момичета и тук при нас на морето е голям студе,Вятърър е непоносим направо ! Казват че цялата зима ще е студена и суха,без сняг...Дано да не е така,А да си завали..Какво са празници без сняг ! Аз отдавна не съм на работа,взела съм си болничен и се топля ! От време на време доста ми доскучава това седене вкъщи ! Simple Smile Но така ще е засега.все си търся някакви занимания !

# 177
blood мн вкусни коктейлчета. И трите ги изпих Grinning

# 178
Имам въпрос към майките с втора бременност - какъв е полът на бебето и забелязали ли сте каква храна ви се хапва. Първото ми дете е момче и не ми се ядеше сладко и хляб. Сега се чудя, понеже трима доктора ми казаха, че чакам момче, а налитам на сладко и тестено.

# 179
Относно храната и пола - при мене е едно и също.
Първия път "връщах поръчката" и карах само на фрешове, а по-късно на храни, които не дразнят, така да се каже- неутрални и без силни подправки, миризми и сосове.
Сега е абсолютно същото, първото е  stork-boy, а сега е  stork-girl

Общи условия

Активация на акаунт