Ослушва се априлският татко, дали му рита бебето сладко

• 30 830
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Персона, селенът ми е да помага на щитовидната ... помага - сега вече съм само на Л-тироксин, ама се предозирах .. т.е. в повече ми е - затова имам сърцебиене, сега ми го намалиха .. док-и ми каза да си изследвам ФТ3 хормона, от него се дигал пулса (пак е щитовиден), но ще го правя утре или в понеделник, ако не ми мине ... ходи на лекар, миличка .. не е хубаво така, незнам дали е като при мен и като си почнеш добавките дали ще е достатъчно ... вече си имаш плацента и  ако са ти мръднали хормоните, за бебето не е много страшно, ако вземеш мерки (първия триместър е лошо, щото разчита на нашите хормони)... поне звънни и пиши Simple Smile

# 151
  • Бургас
Благодаря, s.kov, ще се ходи явно пак по болници. Омръзна ми да чакам пред кабинети от миналата година не съм се спряла, но... Sad
Хубав ден ви пожелавам на всичкиии Hug

# 152
Здравейте, мами:) Много сте изписали по новата ни тема, която е страхотна. Аз да ви се оплача трябва да лежа, че имам много силни болки и така Cry На 23 Ноември съм на ФМ и нямам търпение да видим най-после какво е бебето, че док не беше много сигурен предния път:) Успех на всички:) Погал по коремчетата Simple Smile

# 153
Здравейте, момичета!
Днес настана ужасен студ ......... свила съм се тук и не ми се мърда никъде.

Andromeda_84, най-добре си вземи Магнерот и/или Но-шпа за пътуването. Пий от тях преди самото пътуване ден-два, по време на пътуването и на връщане пак. Ако можеш се свържи с лекаря си, за да ти даде дозировката, но смятам, че ако вземаш обичайната за теб ще е ок. Аз пътувах, само че на 220км. десет дни след като прокървих само на но-шпа. Като изобщо не сме спирали, защото детето заспа и гледахме да минем по-бързо разстоянието на спокойствие. Вие обаче спирайте по-често за почивка, защото наистина 400км. са си много.
Какво да кажем за *dreamer* , която ще пропътува хиляди .... Иначе втория триместър е най-благоприятен за пътуване.

*dreamer* , сигнализирай по някакъв начин като пристигнеш във Франция, че ще те мислим.  Hug

Момичета, имам една МОЛБА.
Нека ценим повече труда на момичетата, които правят темата всеки път (адмирации benitabeni i s.kov) и пестим място! Нека когато нашето мнение е последно да не публикуваме ново, а да направим редакция на настоящото! Когато цитираме да вмъкваме само този ред/абзац, за който се отнася коментарът ни, а не цялото мнение. Така хем се пести място, хем другите се ориентират какво точно искаме да коментираме.
Благодаря ви много! Надявам се да няма обидени от тази ми реплика!
 Peace

# 154
Честити именяци и именячки  Hug  bouquet Весело празнуване!!!!
Добър ден и от мен момичета! Честити сини и розови гащи!
Persona grata още при първата си бременност усетих сърцебиене и задъхване около 5тия месец, отидох на лекар и на ехограф видяха, че имам пролапс на митрална клапа на сърцето(увиснало мускулче), което си е козметичен дефект, с който съм се родила, а някои хора така и не разбират, че са го имали. Нищо особено, но по време на бременност се усеща по-осезаемо.
На мен от магнерича ми се разхлопва сърцето за около 10тина минутки, но просто го изтърпявам.
*dreamer* лек път, стискаме палци!

# 155
  • Варна
Здравейте момичета,
Най-накрая се реших да се присъединя към вашата групичка.
Нашето бебче се очаква към края на април.

Спорен ден на всички  Simple Smile

# 156
# 157
Здравейте Simple Smile
Аз се завърнах, ама нямах хич време вчера да драсна някой ред, затова сега да се отчета, пък и гледам обсъждате пътувания...
Моето беше 150 км с влак + 1:30 ч. със самолет, после още 3 часа с кола (400 км). И навръщане пак така..
Пих Магнерот 3*2, вместо 3*1 (сега пак си го продължавам както ми е изписан*1).. и като цяло нямах никакви проблеми Simple Smile
Пожелавам на всички пътници и те така безпроблемно да го понесат  Hug
Съвет: Винаги си имайте под ръка плод, нещо солено и вода, че така ми пригладняваше от време на време  Crazy

laguna и аз имам пролапс - откриха ми го в гимназията, като бягах на една щафета и се тупнах накрая примряла  Rolling Eyes Та от време на време и аз си имам проблеми със сърцебиене и бодежи, но да чукна на дърво засега нищо сериозно.

# 158
  • Пловдив
duhi_puhi, добре дошла обратно!  Hug
Zorya, добре дошла сред нас!  Hug
Благодаря ви момичета  Heart Eyes. Задължително ще пиша, при 1ва възможност. Док ми изписа лекарства (някакво прахче и магнерот), но ми каза само при нужда. Не знам дали ще мога да пиша пак днес, за това още сега пожелавам всичко най-хубаво на вас и бебоците, стискам ви палци за прегледите и много радостни вълнения около бебетата.
 Hug Hug Hug

# 159
Аман от косопада ми ... подстригах се и все тая. Кажете нещо ефикасно и безвредно. Май-май няма да има ефект от нищо. Дано да е период и косата да се възстанови.  Praynig А може ли да се къносваме?

# 160
дриймър пожелавам ти да не ти се налага да ги пиеш тези неща Simple Smile Лек път и много приятно изкарване Simple Smile Aurevoir  Hug
с.ков мерси за информацията,ще се поровя из старите теми,преди включването ми да видя размислите и страстите по въпроса.Аз вярвам в съвременните медицински технологии Simple Smile Сутринта гледах на cells4life условията,сега ще проуча на bulgen.Доста сложно,сума ти опции и финансови схеми  newsm78 ще разучавам идните месеци  Hug
Зориа добре дошла  bouquet
И да ви разкажа снощи мама как поздрави моя приятел,че ще имаме момиченце.Той откакто го познавам уж все момиченце искаше,но нещо напоследък усетих друго.А то каква била работата-имат си някакъв бъзик с неговите приятели,понеже 2ма са с момичета,1 с момче,та нещо явно е обяснявал,че сега ще видят като имаме момче  Laughing та сега се сдуха,че ще понесе някой бъзик от мъжкия татко...И понеже моя татко има две дъщери,мама успокоява милото с някаква английска сентенция : You need a man to make a girl and a boy to make a boy  Joy не знам откъде го измисли,но много ни развесели...ама така е,трябва да ги поощряваме женските татковци  Laughing

# 161
Ние все още не знаем пола. На мен ми се иска да е момиченце, че уж по-лесно се гледат, първа бременност ми е и искам по-лесно да мина. На съпругът ми му е все едно какво ще е или поне така казва, но той е убеден, че е момче.

Баща ми има две дъщери и сега няма търпение да е мъжки дядо, въпреки че и той уж все се фукаше, че се иска майсторлък да създадещ две красиви и умни дъщери  Joy

# 162
Dessika, мн яко му го е казала майка ти. И аз исках много момиче и си бях сигурна, а приятелят ми казваше каквото такова само да е живо и здраво. Обаче като се оказа момиче, хм ми нещо май не е на седмото небе или пък си въобразявам. Сигурно и татковците искат момченца, както майките момиченца, въпреки че като се родят момичетата са абсолютна слабост именно на бащите си

# 163
  • София
Честито на всички, които са именници или имат такива вкъщи!
Добре дошли на ново присъединилите се и на завърналите се от път!

*dreamer*, лек път и прекрасно изкарване във Франс!

Satori, geryito, Hadji, и всички, които попитаха за йогата в София, ходя в Метасенс (в Манастирски ливади) от средата на 3ти месец и доста ми харесва. Всъщност една приятелка, която наскоро роди ми препоръча да отида там. Натоварването не е голямо или по-точно колкото сама решиш, винаги се повтаря, че всичко се прави колкото и както ни е приятно. Има и дихателни техники, и релаксация, и упражнения, и асани. Колкото до начинаещите има и такива и мисля, че им се обръща достатъчно внимание, има спомагателни колани за поддържане на крака при повдигането му и т.н. за улеснение. Ако дадено упражнение е трудно за някого, му се предлага модифицирано, струва ми се приятно е и за другите. Ще се радвам да се видим там с всички, които имат желание. Ако някой има нужда от повече инфо, съм насреща.

# 164
iasdre - бях се зписала по тел. само за ехокардиография, но но място реших да направя всичко, въпреси че вече бях ходила на ФМ.
Доц. Томова каза, няма проблем и без това днес гледам само сърца и се движа напред с времето, и има възможност - та на спокойствие 40 мин.  - ФМ и ФМ ехокардиография.
Благодаря за мнението ви за количката, ще откажа - и аз доста мислих - само излишни вещи.

Zorya - добре дошла!
duhi_puhi -  Hug

Общи условия

Активация на акаунт