Ослушва се априлският татко, дали му рита бебето сладко

• 30 739
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Къдрчка,geryito, никак не сме искали да кажем,че е грешно да ходиш на работа или че излагаш бебчето си умишлено на риск. Моята работа се състоеше в постоянни преговори по договори и командировки до АЕЦ Козлодуй (аз съм инж.ядрена техника), а шефът ми каза,че ако няма да мога да си върша работата като хората (т.е. поне 2-3 дни в седмицата да съм в АЕЦ и да работя от 8 до Sunglasses, то по-добре да си помисля как да не ущетявам фирмата!!!. Изобщо не му мина през ум, че бременна не мога да ходя в АЕЦ,защото е опасно,нито че постоянно шофиране насам-натам не е най-приятното и безопасно нещо за мен. Радвам се,че сте намерили разбиране и че работата ви позволява да я извършвате бременни. Споделих тези неща с лекарката ми и тя ми даде болничен без никакъв проблем и без да съм имала каквито и да било рискови предпоставки.
Дано не я излязло,че споря и извинявайте,че стана много дълго!
Хубав и успешен ден на всички коремчета! Hug Hug Hug

# 136
Здравейте момичета!!!

geryito честит празник да ти е жив и здрав мъжа,и моя мъж има имен ден днес.Поздрави на всички,които празнуват днес!!!!

Да ви кажа,вчера ходихме на ФМ и видяхме,че ще си имаме сини гащи!!! Grinning и бързам да си поръчам синьо щъркелче.Докторът установи,че не съм 18,ами съм в 16 г.с.,защото бебето не отговаря на възраста,още от самото начало,така че терминът ми се измества на 27.04

За раждането,ще бъде във Вита,аз там родих и първия път.Докторът,който ми следи и двете бременности може да изражда там,и понеже първото раждане трябваше да е секцио ми каза,че там е най добре, а и аз наистина останах доволна,и сега понеже пак трябва да е секцио та пак там

Приятен ден на всички Hug

# 137
Мама Васи честит празник,да ти е жива и здрава дъщеричката и много да те радва!!!

# 138
Здравейте момичета,

вчера бях на ФМ при доц. Томова, пълен преглед ФМ и Фетална ехокардиография+диск=100лв. /това за инфо./
При мен бебка е добре /дай Боже и при всички други/, напълно отговаря на седмицата в която съм, всичко е на място и работи добре.
Малко смешна сцена с мъжа ми имахме, той не беше с мен и вечерта като му разказвам, той пак: "и как точно видяха, че е момиче, сигурно ли е?"  Shocked той няма предпочитания /или поне така казва/, но това което със сигурност усещам е, че не може да свикне с мисълта за момиче, нали си имаме едно момченце....Даже си призна, "и как ще трябва да се държа?????"
Относно болничните: първия път до финала, без ден отсъствие. Но сега не се чувствам добре и докторката го вижда, дава ми болнични, без престой в болница и без значение от седмицата

Относно изложението - и аз бях преди  години, не беше кой знае какво, единствено може да видиш на куп, какво има на пазара и какво евентуално ако ти потрябва може да намериш.

Софийските мами - казвайте за ходене на йога?
geryito - утре Анел?

Нещо можете ли да ми кажете за количките Куини? Предлагат ми, ползвана, много запазена, с всичко-зимен кош, порт бебе, кошница, и чадър, сенник и не знам какво още за 500 лв.?
Ама за какво ми е този зимен кош, синът ми е роден на 07/03 и имах количка с пълно легнало положение и се получи супер, като стана топло просто го разопаковах. Количката не се продава на части!

За всички Вас Hug

# 139
Ще ходя в Анел. Сега ще говоря с другите априлки и ще ти кажа къде да се чакаме за да се запознаем

# 140
  • Пловдив
Деси, честита мома!  Hug
Мама Васи да ти е жива и здрава именничката, много да те радва и слуша!  Hug
geryito, да ти е живо и здраво мъжлето, много да те обича и слуша!  Hug
Сигурно пропускам още много неща, но тези дни съм под пълна пара. Напрегнато ми е заради работата. Късно вечерта пътувам, а нито багаж съм стегнала, нито нищо. Тази седмица ми се взе тока.
Хубав ден на всички!!!

# 141
desssika, нашият татко също е против снимки в нет-а Sad ... не качвам, какво да се прави!
 за стволовите клетки сме говорили в предишните теми ... тук почти никой не е навит .. мисля, че и инфо-то им е малко .. шири се мнението за нещо експериментално ... но аз съм решила - още избирам между две фирми - Афродита и Криоген (мисля, че така бяха - ако те интересуват подробности ще ти пратя и ще проверя имената).
Дриймър, пази се -- и лек пък!
За болничните - повечето хора (жени), които познавам са със стресова работа, вкл. и аз - затова си мисля, че е доста често да остават в къщи по време на бременност ... и не вярвам, че в чужбина, ако някоя бременна има проблеми (напр. като моите), ще я задължат да ходи на работа или да напусне .. не вярвам, че няма болнични за патологична бременност - за жени, които не могат лесно да износят .. то значи и инвитро нямат и никакви програми за семейно планиране?! Сигурно тук е по-лесно за не съвсем нужните болнични, обаче ... както и да е и аз не искам да споря .. просто включих на пета, защото усещам колежките ми (по телефона), че си мислят едва ли не - че си седя по желание в къщи, а не си дават сметка, че животът на детето ми е заложен на карта ... иначе много ми се иска да кажа като Деница Георгиева, че съм станала по-спокойна .. за съжаление стресът наистина ми е бил в повече и все още съм ужасна нервачка Sad .. надявам се да отмине...

# 142
Нещо можете ли да ми кажете за количките Куини? Предлагат ми, ползвана, много запазена, с всичко-зимен кош, порт бебе, кошница, и чадър, сенник и не знам какво още за 500 лв.?
Ама за какво ми е този зимен кош, синът ми е роден на 07/03 и имах количка с пълно легнало положение и се получи супер, като стана топло просто го разопаковах. Количката не се продава на части!
аз мисля по същия начин за зимния кош ... сега пък са априлски, не би трябвало да има студове Grinning според мен офертата си заслужава, но за зимно бебенце Hug
на мен ми се вижда рано да си купувам количка ... май тоя път за нищо не бързам ... като се сетя каква суетня беше с Али и после установих, че първите дни и седмици сме могли да минем без купищата покупки, само с няколко дрешки, хавлия и козметика, памперси и цицата на мама Mr. Green

# 143
Честит празник на всички именници днес,и не само,защото св.Мина закриля семейството,жените и техните деца,дано бди над всички нас и ни помогне да родим здрави и хубави бебета.
Имам и аз двама именника!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 144
Добро утро и от мен  Hug
Честито на всички именници или тези, които имат именници в семейството! Да сте живи и здрави!!!   ura
S.kov, и при мен май е като при теб - шефа ми е останал с впечатлението, че си седя вкъщи от каприз и само се опитва с разни фрази да ме накара да се върна Shocked Това е същият, който ми викаше "Като родиш -  с едната ръка ще кърмиш бебето, а с другата ще си на телефона и ще работиш"  #Cussing out #2gunfire Но пък още не са ми намерили заместник и в момента цялата ми работа я поема една колежка, която е много свястна и която винаги много ми е помагала. Та затова се чудя какво да правя като ми изтече болничния в края на месеца... ooooh!
Иначе явно и аз съм била подложена на доста стрес, защото и аз нещо изобщо не мога да се успокоя и съм все нервна и напрегната, въпреки че съм вкъщи.  Sad Притеснявам се да не навредя на бебо така Praynig Ти как се справяш с нервите?
Аз искам пак да ви попитам - за предстоящ дълъг път трябва ли да пия нещо? Примерно магнерот и нош-па преди и след пътуването? Четох, че 5-6 месец са най-подходящи за пътуване, но все пак 400 км. са доста... newsm78 Какво ще кажете?

# 145
  • Бургас
Добро утро и от мен! Честито на празнуващите!
По въпроса със зимния кош и мен ме посъветваха, че няма смисъл и съм се насочила към комбинирана лятна количка, която има напълно легнало положение. Мисля, че  другото е безсмислено.
Hadji, честита дъщеричка, да е жива и здрава! Аз мисля, че няма по-хубава комбинация от батко и малка сестричка Simple Smile Иначе и моя мъж има проблем с нежния пол, не точно че има предпочитания за момче, но определено е объркан как ще общува с момиченце. Да видим какво ще излезе нашето, изгарям от любопитство вече Simple Smile
Иначе да ви се оплача, нещо става с мен с това сърцебиене, не можах да спя тази нощ и сякаш не мога да си взема въздух с пълни гърди. Вие имали ли сте такива усещания?

ПП: Andromeda_84, много се дразня на такива като твоя шеф - направо   #Cussing out Според мен точно заради тази му философия, няма да е добре за теб да се връщаш на работа, но това си е мое мнение. Аз пък съм в болничен и шефката ми очаква въпреки това да ходя на работа, останах потресена направо.

# 146
Андромеда, ходя на йога - но нещо не помага винаги .. минимизирах разговорите с работата до 0 .. също не са ми намерили, също свястна колежка ме замества, но е мн.ужасно - защото от началото на годината течат проверки, ревизии .. тъкмо свършиха, сега започват отново с пълна сила .. но не звънят де... аз ако се наложи сега да се тревожа за това - незанм, пулсът ми е постоянно 115 и нагоре .. надявам се да падне, като ми регулираха хормона ..
пази се, никой няма да ти даде тиквен медал .. те сега не са ти намерели заместничка, ами след два месеца - тогава ли ще ти търсят тепърва - като излезнеш в тие 45 дни прословути ?! Рано или късно трябва да го направят - по-добре рано (и то заради детето ти).

Персона
, тъкмо пусках поста като те видях - имам и имах .. първият път като имах сърцебиене беше заради утрогестана .. сега е заради щитовидната .. ти пиеш ли нещо?

# 147
Hadji, аз съм на ФМ при Томова другата седмица. Колко време те преглежда на ултразвука?

# 148

Hadji, честита дъщеричка, да е жива и здрава! Аз мисля, че няма по-хубава комбинация от батко и малка сестричка Simple Smile

И аз така си бях намислила...

# 149
  • Бургас
s.kov, трябваше да пия магнерода за сърцебиенето и селена и да отида на ехокардиография, но аз нищо не направих, защото лекарката ми каза, че според нея нищо ми нямало. Ще започна от днес да пия хапчета и ако не помогне ще ходя на кардиолог.
Иначе моя пулс си е около 100 по принцип и преди да забременея. На теб помага ли ти селена?

Общи условия

Активация на акаунт