Ослушва се априлският татко, дали му рита бебето сладко

• 31 541
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
BAVory  Hug и стискам палчета

# 361
Ето ме и мен  Grinning Тази тема не съм се записвала, защото ми изгоря компютъра  #2gunfire
Гледам килограмите обсъждате... Аз за 3 месеца качих 3 кг и сега от веднъж за 3 седмици 3 кг  Shocked Какво е това чудо - не знам!
Бях при док преди малко. Малкият е добре - расте. Вече е 280 гр  Grinning Да се чудиш къде са тези 6 кг отгоре на майка му  Joy
Нямам търпение за втората морфология, но е чак в края на месеца  Cry
Това е засега от мен - гушш за всички  Hug

# 362
BAVory успех и леко раждане  Hug Да минеш после да се похвалиш!
Момичета помагайте!Почти 100% сигурна съм,че в нашите темички някъде някой беше постнал един много готин календар,ама не акушерските-кръгчетата,ами един на който си пишеш термина и после като табличка ти излизат по дати кога в кой месец и седмица влизаш....Вече 1 час ровя и не откривам  Tired Помощ!

# 363
здравейте от мен от работното ми място Mr. Green
посрещнаха ме добре и засега се чувствам някак доволна, да видим Grinning

# 364
За календара:
http://www.amazingpregnancy.com/pregnancycalendar/index.html

Мислите ли да правите 3та ФМ?Понеже май е време дот сега да си записвам час, ако искам, а се чудя... Thinking

# 365
  • София, Младост
Dessika, мисля, че за този календар питаш: http://www.pregnology.com/due-date.php/  

Аз само да се отчета, че днес ходих при Начев да ми види резултатите от изследванията на хормоните на щитовидната жлеза и бях похвалена с чудесни резултати. Даже следващата контрола ще бъде на 45 дена, а не на 30 както до сега  Laughing

# 366
Dessika, мисля, че за този календар питаш: http://www.pregnology.com/due-date.php/ 

ТОВА е календара, говорихме с Dessika, за него .. вече е на първа страница Simple Smile

# 367
Здравейте, момичета! Искам да попитам за мнения и впечатления от доц. Балев - кл. Темелкови, Варна. Моята лекарка си е Петинка Цветкова, но мисля утре да отида да си запиша час при Балев за да чуя и неговото професионално мнение. Благодаря предварително!

# 368
Здравейте мамииии! Леле тоя календар е супер, сега за пръв път попадам на него. Всички са ми сметнали термина 07.04, обаче цикълът ми не е на 28 дни а точно на 30, и ето календарът казва 09.04. Хм... Не че 2 дни са от значение де пък и смятам, че ако не си планирано секцио мн малко жени раждат точно на датата на термина. Хайде лек ден за сега

# 369
  • София
Привет, най-после видяхме бебето на ФМ при Томова, и таткото беше - момиченце очакваме Simple Smile, така че поръчвам си розови гащи. Всичко с бебето е наред, разказа ни подробно за всички органи, брои пръстчета, огледа и коментира плацента, пъпна връв и кръвоносните й съдове, сърцето подробно по две оси, мозъка, после ни показа и личицето и пола и каза, че прилича на таткото (което ние и двамата не успяхме да забележим  hahaha). Въобще доста доволна останах от прегледа, най-вече от добрите новини. После ни дадоха диск и един лист  -формуляр, където са попълнени данните от прегледа (обяснявам подробно, т.к. някой беше питал), та за мен лично не останаха въпроси, които да задам.
Колкото до третата ФМ, засега не мисля, че има смисъл да се ходи, освен ако много не закопнея да видя бебето или няма някаква нужда впоследствие да се види по-подробно плацента, пъпна връв или нещо друго.

Стискам палци на Лагуна и zizi_84, вярвам, че всичко ще е наред. Аз лично пропуснах БХСто и от време на време се притеснявах, но след ФМ се поуспокоих. Мама Васи и на теб стиснати палчета!

Къдричка, лека работа и бързо влизане в ритъм!
viliandar, браво за хубавите резултати!
Хубав ден на всички и хубави новини!

# 370
Кикааа, честита девойкааа!!! smile3531  Hands Clap
Ще сме си дружки и по розовко Hug

Кика, около час отне прегледът, нали? Цената 100 лева ли беше? Ако искаш и на лично пиши.

# 371
с.ков мерси за календара,в спомените ми показваше и месеци,че с тях вечно съм в заблуда от коя седмица точно почва даден месец,ама вече ще си смятам по термина,като дойде цифрата на термина,сменям месеца.
А да те питам пак за това училище-каза,че тази събота ще има?къде точно се провежда(че онзи МОЛ ми е непознат),колко часа и парички плащат ли се?

# 372
Здравейте, аз вчера бях при Томова. Моят преглед продължи 35-40 мин. И на мен ми каза, че прилича на таткото, бил много сериозен  Grinning 100 лв е прегледа. За трета ФМ каза ако искам, ако не направо с бебе да отида....
Лек ден!

# 373
  • София
Привет и от мен Hug.
Само отгоре-отгоре попрочетох, бързам да пиша на Мама_Васи, че гледам много се е притеснила.
Аз съм с 2 възела, колкото твоя, един отпред по външна стена и един отзад, по вътрешна стена. Изстрадах много по доктори -  някои казваха че и до 7-ма седмица няма да изкарам. Накрая се оказа, че никой не може да каже 100% на какво вредят миомите - всяко едно изречение започва с думичката "може". Миомата не предизвиква контракции, просто не може да се прогнозира какво ще се случи с миоматозната матка в случай на контракция, тъй като възелът представлява фиброзна тъкан, тя няма мускулни влакна.
В момента съм в 20-та седмица, не съм имала досега контракции, отлепване или нещо притеснително, което може 100% да се отдаде на миомата (а плацентата ми е по задна стена, точно до възела). Имах кафяво зацапване в 6-8 седмица, но него 30% от бременните го имат без видима причина. Ходя си на работа, водя си съвсем нормален живот.
Трябва да се успокоиш, нищо не предизвиква така контракциите, както нервите. Ти си в голяма седмица вече, миомите по-скоро биха направили проблем по-рано, преди да се образува плацента например. Ако се притесняваш за дължината на шийката, запази си час на 3Д в някой от центровете, те задължително измерват и шийката. Ако лекарите те притесняват като ти говорят глупости, смени ги, няма смисъл да ти пълнят главата със страхотии.

Роузи, радвам се че си имам съседка, а и термините ни са близко. Като знам колко е скучно да стоиш вкъщи, а всички да са на работа. Вярно трябва да си организираме една среща.

Хайде, връщам се назад да чета, че вие сте писали, писали  Hug

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 12:52 от irene_kara

# 374
Здравейте и от мен , бях на лекар до преди малко за да ми разчете резултатите.Доктора ми каза да не се притеснявам ,че ще ме изпрати за всеки случай на  второ мнение приДаскалов в МЕДИКУС АЛФА.Резултатите които ме претесниха се отнасяха за сидрома на Даун.Сега разбрах че съм и с кравна група '' 0 -  ''и за това ще ми правят изследвания за антитела ,освн това съм с анемия,абе просто ще се побъркам  тези дни,по-добре е да незнам да не се притеснявам   Cry Cry Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт