Пейпал - помощ! - 5-та тема

• 44 607
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте имам такъв проблем с пейпал.Регистрирах се и направих няколко плащания,но така и не получих кода за верифициране.Ходих до ДСК и от там ми дадоха явно грешен код,който след третия опит блокира пейпала и сега не мога да го ползвам.Иначе картата не е блокирана и с нея може да се плаща,но чрез пейпал -не.Има ли начин да я отблокирам.Моля ако някой е имал такъв проблем да пише на ЛС.

# 106
Прочети темата по-напред, писано е как се решава този проблем.
Кодът не се дава, кодът се изисква от Пейпал, а банката трябва само да ти даде разпечатка на трансакциите, където се вижда въпросния код срещу 1.50 евро, което си наредила да ти изтеглят.

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 13:42 от Алекс1

# 107
Цъфс, не е сложно.
Това ХХХХ преди думата CODE е кодът.
Въвежда се, като си влезеш в акаунта, вдясно пише - Verify my accont/Confirm my card или нещо подобно. Пиша го по памет, че нямам карта за верифициране.
1 евро не ти е изтеглено, само блокирано, за да се уверят, че картата съществува наистина. Ще се освободи след известно време.
Благодаря ти! Май успях засега...Ще видим при плащането как ще се справя  Mr. Green

# 108
  • София
здравейте,
опитвам се да направя една поръчка в Спортдирект, като доставката ще бъде до английски адрес, а плащането се пробвам да го направя през пейпал с карта издадена в България /мастеркард/.
Разбрах, че е възможно да си заредя направя сметка в пейпал, по която да прехвърля необходимата сума от кредитната карто и тогава без проблем мога да направя плащането, но не знам как и от къде се прави това. Ако някъде има отговор на моя тъп въпрос моля да ми каже. Другото което ме притеснява е в случай, че не успея да направя плащането как се връщат парите от сметката по картата?

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 16:47 от t_doncheva

# 109
Как да платя през ПП на е-мейл?Знам, че не съм защитена,но се налага.

# 110
Търсиш табът Send money, пишеш мейла и сумата, определяш кой ще плати комисионната /ти или получателят/ и си готова.

# 111
  • София
Алекс, моля за твоето мнение по Ларедутския въпрос с евентуално върнатите пратки - моите нямат проследяване, срокът им на доставка беше вчера (на две от тях), парите от ПП са изтеглени вчера, кога и как е по-добре - да пиша на ЛР или направо да пусна диспут в ПП?

# 112
Здравейте!И аз от съвсем скоро плащам с ПП и ми е доста объркано...та да кажа какво ме притеснява.На 18.11. направих поръчка в Ла Редут и на 19.11. гледах в банкирането,че парите са изтеглени,но в ПП пишеше Pending, днес пак са изтеглили същата сума.Поръчките,които направих след това са Completed.Та въпроса ми е дали са ми изтеглили пари  два пъти за една и съща поръчка newsm78.
Може и аз съвсем да съм се объркала,но утре ще направя справка в банката.

# 113
Здравейте,
най-напред искам да благодаря на Алекс, която отговаря толкова точно и коректно. Писала съм веднъж в темата и сега пак ми се налага да попитам нещо.
Може ли да регистрирам в Пейпал виртуална карта на ДСК?

до сега имах обикновена дебитна Виза на ДСк регистрирана, но ми се наложи да я сменя поради некоректни френски сайтове...

# 114
Здравейте,
най-напред искам да благодаря на Алекс, която отговаря толкова точно и коректно. Писала съм веднъж в темата и сега пак ми се налага да попитам нещо.
Може ли да регистрирам в Пейпал виртуална карта на ДСК?

до сега имах обикновена дебитна Виза на ДСк регистрирана, но ми се наложи да я сменя поради некоректни френски сайтове...

Можеш.

Здравейте!И аз от съвсем скоро плащам с ПП и ми е доста объркано...та да кажа какво ме притеснява.На 18.11. направих поръчка в Ла Редут и на 19.11. гледах в банкирането,че парите са изтеглени,но в ПП пишеше Pending, днес пак са изтеглили същата сума.Поръчките,които направих след това са Completed.Та въпроса ми е дали са ми изтеглили пари  два пъти за една и съща поръчка newsm78.
Може и аз съвсем да съм се объркала,но утре ще направя справка в банката.

Completed - са изтеглени. Pending - не са. След 30 дни те ще станат Expired, ако не ги изтеглят.

# 115
Алекс, моля за твоето мнение по Ларедутския въпрос с евентуално върнатите пратки - моите нямат проследяване, срокът им на доставка беше вчера (на две от тях), парите от ПП са изтеглени вчера, кога и как е по-добре - да пиша на ЛР или направо да пусна диспут в ПП?

И аз искам да попитам същото  newsm78

# 116

И аз искам да попитам същото  newsm78

Пробвайте първо с добро. Пишете на Ларедут. Диспут се пуска само като крайна мярка - ако не можете да се договорите с продавача.

# 117
Здравейте, днес се регистрирах в PayPal, уж четох по темите и обясненията, но не разбрах за това верифициране, препоръчвате ли да се прави дори и да няма да плащане над лимита? И ако да, след като дам верифициране, трябва ли да изчакам някакво известно време преди да пусна първата си поръчка, защото четох инфо, че при някои  бързото пускане на поръчка след създаването на акаунта дава съмнения за картата и съответно някакви проблеми с плащането... незнам дали го обясних много добре и се извинявам, ако е отговаряно вече... Благодаря предварително и приятно пазаруване на всички.   bouquet

# 118
Картата задължително трябва да се верифицира. Не е препоръчително, задължително е.
Можеш от нея да платиш общо 100 евро и нито евро повече или по-малко. Т.е можеш да платиш 50 пъти х 2 евро, 1 път 100 евро или 100 пъти по 1 евро. Похарчиш ли 100 евро от тази карта - блокира се.
Пусни си поръчката, но верифицирай картата.
Всичко друго е написано в 1-вия пост как става.

# 119
Благодаря, Алекс1   bouquet  Верифицирах и чакам кодчето, дано нататък да нямам повече индиански въпроси.   :]

Общи условия

Активация на акаунт