АПРИЛчета засмени хапват всякакви пюрета и плющят ушета! - Тема 4

• 32 556
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
И моята маймунка дава боц,здравей и чао,дай дай и ела(с ръката),бабата  я научила да си върти показалеца на др длан(от някоя песничка) и когато си поиска казва колко голяма ще стане. Laughing

# 616
Ехоо,привет и от нас,не знам дали ни помните,аз не съм писала от много време BlushНо след като се върнахме в САЩ нямах никакво време,та от тогава не съм писала.Сега пак сме си в България,още от преди 1-2 месеца и ще стоим тук до края на март може би.Таткото има много работа и постоянно е в командировки,на мен ми писна да си стоя самичка с Ноли и решихме да постоим малко тук,докато и при него нещата с работата се наредят.Той идва по празниците при нас,но само за малко,че не му харесвало тук Shocked Twisted Evil
Иначе Ноли расте,дивее все повече и повече...Имаме 2 зъбчета,захраних я на 6 месеца с оризова каша,пълзи и се опитва да ходи LaughingДумички все още не казва,но и аз мисля,че е рано.Другото ново при нас е,че ще става кака GrinningТермина ми е през юли Simple SmileЩе ми е много трудно,но....това е положението Simple Smile
За обувките само да кажа-аз сега й поръчах едни на Колев и Колев,имат намаление и аз й взех тезиhttp://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?f=65&products_id=900Иначе вкъщи ходи по чорапки от тези,дето отдолу са с едно гумено покритие Laughing,за да не се пързаля или с буйки,но от тези с твърдата подметка,само че тя много-много не ги търпи.

# 617
FireBall честито за бебенцето...... Hug Дано имаш лека и безпроблемна бременост. Аз мисля да му взема този или подобен модел http://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?f=69&products_id=1016. Иначе и ние вкъщи ходим с този тип чорапки.

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 15:31 от desislavcaa_85

# 618
Здравейте и от мен!

Не съм писала от одавна, но гледам да ви чета Simple Smile
Да си дам отчет от ДК на почти 10 месеца - Иво е вече 77 см (+4) и 9,040кг  (+40). Голям зор видяхме, докато стигнем до лекарката в този сняг.
По въпроса за обувките, аз знам, че трябва да са меки и гъвкави и щом започне да ходи по-стабилно да се заменят с обувки с твърда подметка и добре хванат глезен. Ние вкъщи си ходим обикновено по чорапи или с едни обувки от Deichmann. На Колев и Колев не можем да ги обуем, защото Иво си свива пръстите, а тези са с лепенки и само му поставям крака вътре. http://www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=287525
Това са обувките Simple Smile

И аз да си споделя Simple Smile Много е красиво навън - като малко дете се радвам на снега Simple Smile

# 619
Завърнахме се от ортопеда . Човека каза да не се притесняваме , че понякога стъпва на криво с едното краче , че е абсолютно нормално за възрастта , просто още не знаят как точно да си държат крачетата. В интерес на истината като й обуя обувки , които обхващат хубаво глезена си стъпва съвсем правилно. А иначе за обувките ни каза точно същото , което yancheva е написала . Аз на Колев и Колев никога не бих й взела обувки. Работих в тази фирма преди да забременея. Имаше доста рекламации .
FireBall честито и леко бременеене .

# 620
Добре дошли на новите попълнения!

Лека бременност и раждане на бременните!

Ние сме с обувки на Капчица, но не му ги обувам често. Крачето му не влиза с повече от един чорап и му изстиват краката. Не знам как ще процедирам. Той все още не се изправя, нито пълзи, та ще видим.....

# 621
Честито Файрбол!Лека бременност!
Адрия- благодаря за инфото за Колев и Колев.
При нас нищо ново, освен, че все повече си хапва храната от кухнята. От вчера като я питаме как кашля дядо и тя започва да кашля-много е забавна Simple Smile Обича да гаси лампите и да пеем Хей ръчички.

# 622
Момичета забравих да ви благодаря за идейките. Започвам и аз да я уча на тези неща.

# 623
  • София
Fireball, добре дошла отново! Ноли е много сладка:))) Наистина ли чакате две бебчета, момче и момиче ли са? Таткото ви българин ли беше? На повечето чужденци им харесва тук, е, не на всички!

# 624
Добре дошли на новите мами!  Hug

ЕлБиЕн, аз давах по 2.5 панадол, така пише на кутията ми. Въобще не се усетих, че това е дозата за 4м, изписано от док. за ефект след ваксините. Една приятелка ме светна за таблицата на кутията, реално е трябвало да дам 4 мл, но и след тези имаше ефект. Давах само два дни когато имаше Т 37.5-37.7. Сега само нослето ни тече, вече една седмица без промяна. На нас ни изписаха капки за очи - макситрол и някакъв имуностимулатор. Вие какви капки за нос ползвате? Аз спрях за няколко дни да давам нова храна, но ако е от зъбките и си е хремава докато не избият май ще е доста дълго време... Даже няколко дни беше само на мляко, доста й е трудно да преглъща.  Sad Ти даваш ли нови храни сега?

Ето едно линкче, за развитието на бебоците, на мен лично ми беше полезно. Simple Smile

Спокойна нощ на всички!  smile3524

# 625
  • sofia
FireBall , честито! Лека и безпроблемна! Много смело решение. На мен ми трябваха доста години да се навия за второ.

pepito21, благодаря за линка, много интересно. В частта за моториката Емо покрива само част от нещата, но за другото сме на 6.
Иначе, като има хрема или Т не давам нови храни.
За хремата ползвам Коларгол - това са едни кафяви капки, които се приготвят, с колоидно сребро. Но хрема минава за около 2 седмици, с или без капки. Много мразя хремата, дори повече от Т.

Сега с баткото учихме "Татковина", но на него му е по-лесно да запомни думите като ги пее. И аз и големия сме се разпяли и Емо ни слуша, слуша и като викна и той да пее. Голям смях падна. Laughing

# 626
Нашата кака пък редовно пуска на малката от телефона си песни на Бритни Спиърс и на Риана . Малката вече си ги помни и където и да ги чуе започва веднага да си танцува . Даже в колата на два пъти както си спи и като пуснаха песента на Бритни и веднага се събуди. Аз веднага сменям станцията и тя пак си заспива.

# 627
  • София
Pepito, щом е имало ефект и от по-малката доза, по добре че ни си давала по много. И на нас ни изписаха макситрол, първоначално, но това беше дежурния лекар, а като се чухме с нашата лекарка, тя каза, че тези капки били подходящи при зелени сополи, а ние сме с прозрачно бели. Тя ни изписва едни, които се правят в аптеката и ужасно цапат. Доколкото знам са със сребърна вода, но цвета им е като йод. Всеки път купувам и после ги хвърлям, защото той не позволява да му пипна носа и след много мъки, успея да ги сложа театри пъти и се откажа.
Нашите зъбчета още не са пробили, но са на финалната права, за сега изглеждат доста криви и раздалечени. Никой във род ата няма раздалечени зъби, дано само така ми изглежда:)))

# 628
  • sofia
Нашите зъбчета още не са пробили, но са на финалната права, за сега изглеждат доста криви и раздалечени.

Нормално е да са разделечени. Нека да пробият всичките 20 млечни и тогава ще придобият добра подредба.
Когата се сменят млечните с постоянните също изглеждат криви и разделечени, но също се нареждат след време. Освен това тогава изникват и постоянните кътници и съвсем се нареждат, но има-няма 6-7 години до тогава. Joy 

# 629
  • София
Мирта, благодаря ти много за разясненията. Наистина ми бяха нужни, за да не се чудя защо така.

Някой да има тази книга - http://www.book.store.bg/p28182/razvivaj-pravilno-uma-na-deteto-kak-.html? Струва ми се интересна и вероятно ще си я купя.

Общи условия

Активация на акаунт