АПРИЛчета засмени хапват всякакви пюрета и плющят ушета! - Тема 4

• 32 585
  • 743
  •   1
Отговори
# 120

Между другото напоследък все повече усещам, че детето ми е ОВНЕ. Доста си показва рогцата. Има ли други забелязали това?
[/quote]

И аз това забелязвам напоследък,голям инат  Simple SmileХареса ли си нещо,трябва да го получи на всяка цена...да не говорим,че любимото й забавление е да си удари челото в моето и да натиска    Joy

# 121
  • Сопот, Пловдив

Между другото напоследък все повече усещам, че детето ми е ОВНЕ. Доста си показва рогцата. Има ли други забелязали това?

Аз забелязвам, че имам Телец - лакомо яде, каквото обича, търси все най-мързеливия начин да направи каквото иска и много обича да се закача.  Heart Eyes

# 122
  • София
Моето  още е като агънце-много е кротко. Но очаквам скоро да си покаже рогцата , като истинско овне. Laughing

# 123
докато са бебета ще е добре, аз очаквам овнето да си покаже рогцата, като почне да разбира....тогава ще е трудно. Пък и ако на мен се е метнал, ще се озоря доста. Дано да е на баща си по характер  Wink

# 124
много обича да се закача.  Heart Eyes

И мойто теленце обича да се закача. Не е за вярване колко много прилича на брат си, все едно гледам същото бебе втори път.

# 125
Овен,не ами Овнище е понякога моята принцеса. Като си науми нещо- ме побърква докато не го направя или не и го дам  Simple Smile Не знам докъде ще я докараме.
Аз още давам готови пюрета, но когато Йоана изяде наличните, започвам с домашните които направихме от тиквички и моркови собствено производство. Реших да взимам от чисто месните на Хип с био месо и да ги смесвам с моите, вместо да се чудя какво е месото,което и давам. Абе, голямо бъркане ще падне. Засега мисля да я запиша на кухня от 10 м. Ще видим. Но ще отида да проверя как стоят нещата, че ме шашнахте с тези бурканчета  Crazy

# 126
Мариета, това много рядко се случва  Laughing обикновено децата са различни, или поне тези, които аз познавам.

Аз забелязвам, че на Ния и омръзва само с мен по цял ден. Става нервна и плачлива. Като се върне баща и е направо друго дете  Rolling Eyes
Снощи беше много крива и в чудо се видяхме. Аз заръфах една филия от изтощение и като я видях как ме гледа реших да и дам пюренце. Сварих и набързо тиква и я омете за норматив в 21.30 часа  ooooh! развесели се, закиска се, поигра, заспа и.... 1-то цокане през ноща беше чак в 4.30  Rolling Eyes Гладно било детето, не че не е цокала

# 127
  • София
vania, ние сме същите.Иска си човека мляко,а за забавление може и да опита нещо друго, но 2-3 лъжички, колкото да пробва...  Hug Hug Hug

# 128
Аз забелязвам, че имам Телец - лакомо яде, каквото обича, търси все най-мързеливия начин да направи каквото иска и много обича да се закача.  Heart Eyes
Rois-че снаха ти е точно обратната -хапва с мярка(пази талия  hahaha  Joy), голямо шило е все скача ,търкаля се,върти се(ръце не ми останаха  Crazy Crazy) и не само се закача,ами и от радване я ме щипе,я изяждам накой крак или глава,та си пада малко побойничка ,каква дама ще става незнам  Whistling
Та май не сме типични представители на зодията  newsm78 (и има типично овенски инат ,ММ казва,че го била наследила от мен  bowuu )
И ВЪПРОСЧЕТА :
Какви подаръци смятате да взимате за Коледа ? аз още се дву-три умя  Mr. Green
Застояват ли се прави мъниците и опитват ли се да крачат ?
Сядат ли сами ?

И да не забравя много се радвам ,че се поръзмърда темата  Simple Smile
Лека smile3524

# 129
  • Сопот, Пловдив
Rois-че снаха ти е точно обратната -хапва с мярка(пази талия  hahaha  Joy), голямо шило е все скача ,търкаля се,върти се(ръце не ми останаха  Crazy Crazy) и не само се закача,ами и от радване я ме щипе,я изяждам накой крак или глава,та си пада малко побойничка ,каква дама ще става незнам  Whistling

Ама така трябва, да са противоположни, да се привличат, хихи.  Crazy Hug

# 130
  • София
Та май не сме типични представители на зодията  newsm78 (и има типично овенски инат ,ММ казва,че го била наследила от мен  bowuu )
И ВЪПРОСЧЕТА :
Какви подаръци смятате да взимате за Коледа ? аз още се дву-три умя  Mr. Green
Застояват ли се прави мъниците и опитват ли се да крачат ?
Сядат ли сами ?

И да не забравя много се радвам ,че се поръзмърда темата  Simple Smile
Лека smile3524

Аз още не съм мислила за подаръци , сигурно пак ще купувам в последния момент.
Моето мишле стои стабилно  изправена, но за няколко минути , като се е хванала за нещо , седнала също стои вече без опора. Но ако е легнала не може да се изправи и да седне сама.Ако е права , като се измори си посяда. Laughing

# 131
Сяда си сам, изправя се, стои си на крачетата, даже вчера направи първи крачки с уолкъра. Определено за него му е рано още, но баща му решил да го пробва. Единствено много гадно пада като талпа, та трябва да му е меко отдолу.

Днес ще му дам ето тази масичка да се заиграва на нея .
Беше ни подарък още за раждането и на нея пише 9+, но мисля че вече е за него, защото само търси на какво да се изправи

# 132
  • España (Плевен)
Ние не се изправяме. Като типични Телци и ние сме много мързеливи и не сме от най-дейните.  Mr. Green Mr. Green  Седим седнали, но още се клатушаме. Също не можем да седнем сами от легнало положение. Не правим и никакви опити за пълзене. Абе много сме мързеливи.  Tired
За Подаръците: Горе долу тя има някой неща останали от кака и ще е някаква малка играчка. Че и каката си е на поръчала доста нещица и за сега ще е на заден план в това отношение. Или ще е някакво музикално пиано или пумпал.  Peace
А аз да ви се оплача - вече 3 ден нощем ревем по 1-2 часа. Без да спираме и си се напъваме яко. Миналата седмица имахме хремичка и леко ни печеше челото. Сега нямаме никакви признаци - ако са зъби. Вече главата ме боли втори ден. Ние нощем не ядем вече повече от месец. Ми не ми е правила така до сега. Давам и водичка, бибата обаче тя се е заинатила и се напъва сякаш не може да заспи.

# 133
  • Сопот, Пловдив
Ние не се изправяме. Като типични Телци и ние сме много мързеливи и не сме от най-дейните.  Mr. Green Mr. Green  Седим седнали, но още се клатушаме. Също не можем да седнем сами от легнало положение. Не правим и никакви опити за пълзене. Абе много сме мързеливи.  Tired

Ама същата работа! Не седи, не прави и опити да се задържи седнал, за изправяне сам от легнало положение въобще не си и помислям скоро, Още по-малко за стоене прав, за крачене да не говорим. Видял е че може да се придвижва от едно място към друго с редуващи се превъртания и пълзенето също не го опитва. Иначе като е легнал умира да рита с ръце и крака, да се изправя на мост, но... дотам.

# 134
jenq007, мисля по въпроса за подаръците. Декември месец имаме около нас 3 рожденика  Simple Smile, племенници за Коледа. Ще купувам образователни играчки, някои ще направя сама. Сяда и се изправя сама, а от вчера се държи за кратко за решетките с 1 ръка.
vania_svet, много полезен подарък сте получили  Peace със сигурност ще предизвика интерес!

Общи условия

Активация на акаунт