Лека нощ
почувствах се много специална
Сиренце, аз декорирам сладките за удоволствие и ги подарявам само срщу усмивки
С удоволстви бих ти пратила една дозина от коледните които смятам скоро да започвам, но докато стигнат до България ще станат на сол.....
не го мисля на сериозно, но и дори да ми се „скараш” някой път хич не очаквай да се фръцна и да ти кажа, че ще си гледам детето както знам
. Бих си поговорила с теб с удоволствие. Между другото добре е да пускаш по някоя „мистерия” от време на време, виж само как се вдигна рейтинга от пишещи. 
. Чудех се първо дали да не сложа „трите възрасти на жената” по точно майката и детето на Климт когото също много харесвам и имам точно тази репрудукция у дома, но Венера на Ботичели, която обожавам наделя. Да знаеш като се видим на кафе живот и здраве, освен за бебета с удоволствие бих си поговорила с теб и за изящни изкуства
. Сигурно ти си моята сродна душа. 
......може би ако живеех в България и аз щях да бъда обхванта от тази треска. Но просто исках да си бременея спокойно нали съм и старичка на 35 с първа бременност, не исках да влизам в разни филми, че на нас жените малко ни трябва
. Предполагам знаете, че тук на бременността не се гледа като на болестно състояние, никой не те закача за нищо...... Така бях максимално искрена, надявам се някой да не се обиди, или както в последно време обичам да казвам „не ми се карайте мами”
аз харесвам да те чета, запомнила съм те по ника, които както знаеш много ми допада. Надявам се, че Александра е добре, на мен ми е интересно да разбера как я карате, продължаваш ли да се цедиш и как върви захранването при вас. Иначе когато има какво да кажа по даден въпрос обичам да се включвам, стига да имам време. Много често и моите мнения остават незабелязани, понеже се обсъжда нещо друго актуално за момента, я среща в Борсовата я намаление на Памперсите по Моловете......Надявам се поне да достигат до тези, които само четат, с голямо удоволствие ще пиша за тях
.
) Аз явно не съм наред нещо с тия столчета за кола...искам да отбележа,че до сега НИКОГА не съм видяла столче сложено по посока обратна на движението...Ние почти не използваме столче,щото никъде не ходим,ама на...не съм видяла...
Аз се чудя дали въобще ще имам нужда от такова, ама май няма да е излишно 
Радваме се на неща , които на някой изобщо не му се четат/браво на детето, че се изакало, браво за зъбчето, браво , че спинкало 2 часа непробудно... 
)) Хубав ден!!!
периодично се сеща за мен 
. Просто лично аз съм в потрес от това как не мога въобще да се оправя с домакинството, вечно трябва да се моля на някоя баба да я гледа, за да мога да си изчистя, а през останалото време е разхвърляноооо
От друга страна, съм на друга тема в момента - нали мъжо строи къща /построи я вече, де/, и аз живо чета темите за интериорните дизайни - не ме натоварват, карат ме да си мечтая и така. На всичкото отгоре нашия батко някой го прокле и все нещо му се случва н агоркия - преди 20 дена падна в градинката и така си удари бузата, че беше му се надула, все едно е изял две ябълки, вече поспадна, но е още синя, а топчето вътре си седи. Кога ще се разнесе, не знам. Онзи ден пък падна вечерта вкъщи, и уж нищо му нямаше, а цяла нощ рева, че го боли ръката, та в понеделник съм си загубила 6 /ШЕСТ/ часа по доктори , за снимки и кво ли не. Не знам каква е тази организация, ама представям си някой със счупен крайник да чака 6 часа по опашки, това е престъпление просто. Хем ние сме абонирани за една частна поликлиника, която работи 24 часа, ама като реших, че там няма рентген и ... дано сме живи и здрави, иначе няма оправия.
Аз тепърва започвам да вкарвам млечни неща, тъй като имахме проблем като бебе и ме е страх, а трябва. Та сега сме по метода на изключването, дано няма проблем. Още не седим стабилно седнали, което вече много ме притеснява и се каня да я водя на невролог от 20 дни, ама така ме е страх, че все намирам причина да не го правя. От тогава и не идва вече нашата рехабилитаторка, тъй като при идване 2 пъти в седмицата детето само се натоварва - реве и се дави и задушава по няколко пъти, и аз реших, че или ако й има нещо, ще трябва да ходи всеки ден на рехабилитация, ПО ЗДРАВНА КАСА, или ако й няма, просто прекратявам с тези неща. То наистина няма смисъл, когато детето се противопоставя на всичко и нищо не прави, като го карат на сила.

А това да се видим на по "суши" ми е голям фаворит...
) не мога да помогна 
За драма-куин да ти кажа тогава ти се вързах определено,ама защото нямаше какво друго да правя - сама в нов град без приятели, а сега ми е толкова "величествено" това драма куин,че чак ще си го сложа на профила... 
ПРЕКРАСНИ СТЕ!

А за малката - понеже знам,че е по-особено положението с нея е най-добре да я заведеш,страх не страх по-добре е за детето,не се шашкай излишно,просто бъди предпазлива

Нека няма сърдити, обидени, неразбрани. 

Ама не винаги е необходимо нещо да е написано, за да се разбере подтекста!