МАРТенче целувчици раздава и иска вече право да застава! - тема 10

• 24 327
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Thomasito - хич не се крии,регистрираш профил днес под псевдоним,но хакер като мен веднага те откри от тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=488931.585

Не че искам да критикувам -ама защо влизате да пишете в тема,която явно не ви е приятна за "отчет" - някой като Томасито,gins не са се вясвали от раждането,но явно усилено четат,защото си спомням Гинка беше се хилила на един пост преди няколко теми,но само това... Та интересно ми е защо не пишете през останалото време ??? Или майките тук не са достатъчно достойни за вниманието ви?

Виж какво, Маринелке, или както там ти е името, не се занимавай с мен! Чета и пиша, когато и каквото на мен ми харесва, ясно?!  Joy

# 301
  • В Космоса

Само ще кажа, ако на някой не са му отговорили някога на въпрос, да си го повтори пак. Понякога се забравя, понякога се пропускат постове при четене по диагонал....

Това е така, но когато ти се случи няколко пъти и някак си не намираш смисъл да продължаваш. Понякога са ми отговаряли , но явно моите очаквания са били по-големи, мислила съм, че въпроса или проблема, който засягам ще бъде дискутиран поне 1-2 страници, както се случва при редовните потребители, а не еднократно. Както и да е. Не се сърдя. Просто бях провокирана от поста На Маринелка и реших да си кажа аз защо чета само, пък не пиша.

# 302
Я да ви сипя по едно,преди да ходя да си наемам охрана,че тук някой явно доста се разлюти (gins нали знаеш,че теб имам предвид  Joy)

Наздраве момичета...аз чета за WELLNESS-a и ама хич не мисля да се занимавам повече с това кой на кого отговорил,кой къде го боли и сърби - който иска да пише пише,групички не мисля,че сме оформили...

Мислете място за събота - чакам оферти,времето го дават ОК,така че нямам търпение да ви видя мили мой злодейки newsm51

# 303
Леле, какво става тука бе, момичета?  #Crazy Такава активност отдавна не е имало.  Мислех си да си замълча, но някои тук ме провокираха с изявленията си. Аз също съм от редовно четящите и рядко пишещите, но не се чувствам като не от избраните. Смело мога да кажа, че доста полезни неща тъкмо от тук съм научила. Който с каквото е могъл винаги ми е помогнал, пък ако никой не ми е отговорил на конкретен въпрос - здраве да е, търся отговора другаде и не се сърдя на никого.  Още повече, че основното ни призвание е да се грижим за децата си, а висенето по форумите и социалните мрежи е между другото и не е основното ни занимание, нали така? newsm78

# 304
  • България моята родина
Purvo sujalqvam za latinicata,no sme s nov laptop i nqma bg bukvi ako nqkoi moje da kaje kak da gi promenqm tuk 6te sum blagodarna

Edvam iz4etoh sega 6-7 stranici mnogo pisali mnogo ne6to az ne uspqvam i da sedna,a i glasq kru6teneto usileno,ta nqma vreme.I na men mnogo mi se iska da prisustvam na takava sre6ta kato va6ite i da govorq li govorq za bebeta,no kusmet  Sad

I Sa6o ve4e ima popadeniq v gurnenceto,za koeto se radvam.  bowuu

Predi mnogooo stranici bqhte obsujdali podsi4aneto,ta i pri nas go ima ot opredeleno vreme i re6ih da spra sus vsqkakuv vid zahranvane da vidq dali e ot tova.E mai se okazah prava sega e po-dobre ta da vidim kakvo 6te davam za napred da hapva i trqbva da otkriq koq e hranata koqto go mu4i ili puk e ot zubkite neznam.

# 305
Аз тъкмо да се наканя да изчета всичко... и вие сте се престарали. Честно казано, съжалих че четох назад, голяма част от постовете са нервни. Моите уважения към всички, излишно се драчите. Аз например не пишех изобщо по време на бременността, термина ми беше на края на месеца и мислех , че ще родя през април ( родих час и половина преди 1ви април), после през лятото бяхме по цял ден навън,едва сега се позастоях пре компа,  но не съм останала с впечатление, че на някого му е неприятно когато се изкажа или попитам нещо.
 Определено някои момичета спряха да пишат, но , както обясни Таша, обособили са се нови теми, всеки си е подредил мястото, където му е удобно, тук влизат за сравнение и някой и друг отговор, не намирам нищо лошо в това.Щом не им се пише, не виждам какъв е проблема, все пак темата е достъпна за всички, нали? Аз от името на варненки не мога да отговоря, явно аз съм само дамата, която не ходи на срещите (да си призная, засилих се веднъж, но видях около 20ина мацки с колички, и рязко ми стана хомофобско да се запознавам с толкова хора наведнъж...), може да не им е уютно в тази тема. Таша пише супер редовно. А между другото, къде е весетО?
 За секрета, няма нищо страшно, секретира си за смазване и предпазване, засилва се когато се поотлепва кожичката. Измивай с преварена лайка, ако искаш, но докато няма мирис , всичко е нормално.
 От мацките тук познавам лично само eya от Лондон, съученичка и приятелка ми е съвсем извън  форума, случайно бременеехме заедно. Нейните постове определено ми липсват... но не знам зашо не пише, всеки си решава как да си прекара малкото свободно време.

# 306
  • Пловдив
Абе девойки, не се излагайте. Който иска да пише, който не. Всеки може да чете.
Аз се сещам за няколко момичета, които като бременни не са писали или съвсем рядко, пък след като родиха почнаха - никой не ги е върнал.  Peace
Маринелке, малко прекали, да държиш сметка на момичетата кога се включват и кога не Hug

Аз само да кажа на пловдивчанки, че ще се постарая да дойда в четвъртък. Кажете само къде е този детски център точно, не го знам.

# 307
  • София
Чета, чета и не мога да се начудя какъв фурор настана. Изобщо не знам дали съм от "избраните", които визирате. Много ясно, че тези, които пишат всеки ден, ще си имат по-голяма приказка от другите. Много пъти сме дискутирали това с отговорите. И не е нужно по даден въпрос да се пише 5 страници. Аз ако видя, че вече някой е отговорил и съвпада с моето мнение, изобщо не се включвам. Ако не ми се отговаря, повтарям въроса и това е. И в крайна сметка никой не ми е длъжен. Освен това има такива като mama_vessy, които са на "всяка манджа мерудия" (както тя самата казва) и може да отговори 100 пъти на един и същи въпрос. Има и такива като Лъки (изинявай, мила, но се сещам за случая от днес), които просто ще напишат "вече съм отговорила във фейсбук" - е, аз сега да се сърдя ли?

Лека и спокойна вечер Hug

# 308
Едно време, преди няколко години, като се регистрирах в мамата, бях прочела, че като застудее времето и мамите не излизат толкова по градинките, и във форума започвали люти битки и словестни (слава Богу) войни.  hahaha  Mr. Green

Е щом и ние успяхме да се хванем за косите, заради Стихията и "сестра й", верно какво ли ще стане, ако си беше хванала любовник  hahaha

Мами, я се дръжте все едно навън е минимум 30 градуса и всеки момент ще излизате в парка (или друго по избор)  Peace   bouquet

# 309
  • В Космоса
Ми аз казах, че не се сърдя. Грешката е моя, просто съм имала по-големи очаквания и като не се оправдаха, реших, че ще е по-добре за мен само да ви чета. Така ми е добре. За последен път уточнявам, не се сърдя, знам че никой не ми е длъжен и ви благодаря, защото и без да задавам въпроси съм намирала решение на проблем от тук.

# 310
.......ама докъде го докарахме.....ставаше въпрос за "сестрата" на Бедствието.........  newsm78
която май така и не се разбра коя е  Naughty

Анелиса, а откъде си взе чувалчето? Много ми хареса и наистина е на добра цена  Peace Аз се чудя дали въобще ще имам нужда от такова, ама май няма да е излишно Wink

# 311
Таша Благодаря за инфото  Hug

Маца То и Виктор ги гризе и ги ползва за бухалка, не само по предназначение  Laughing

Лъки   Снимките са страхотни  Hug  А Ади е невероятна  Hug

Анелиса Честита покупка  Hug Да си я ползвате със здраве  Hug

Редрени 2000 Ще я питам утре  Peace Но ми беше интересно да разбера дали на някой от вашите бебоци се е случвало  Peace

Томасито Хайде не се сърди  Hug  секрета, да кремообразен е   newsm78 Това казваш означава отлепване  newsm78 дано да е това.  Praynig  А защо АБ  newsm78 Доки ли ти каза  newsm78

Тони бонбони Хайде сега пък и ти  "избрани"   Rolling Eyes

vikiimm А колко време след като излезе беличкото му се отлепи кожичката  newsm78 защото при Вико няма за сега като че ли такива признаци  newsm78

Само не разбрах защо се заформи тази караница  newsm78 Кой, защо, как и къде се бил крил или пък колко бил писал  newsm78  Ами всеки сам си решава  Peace  Ама каква активност предизвика  hahaha
 Бедствие      
Цитат
Олееееееее колко съм проста, аз кви ли теми не подхващах все не бяха достатъчно интересни, а ся виж какъв фурор от една сестра, малееееееее ако бях любовник си хванала
 Ама пак трябва да е тайна иначе не става  Joy  Мерси и на теб за инфото. Явно няма да се отлепи скоро, щом няма признаци. Но поне се успокоих, че може доста време да се случва без да е нещо лошо Hug

За отговорите Хммм и на мен не са ми отговаряли винаги, ама аз си повтарям въпроса  Mr. Green и не се сърдя. Не мисля че се е заформила някаква дружинка, групичка или там каквото и да е  newsm78 Преди известно време се шегуваха с мен, че на всички съм отговаряла както казва redreny2000   Hug как пък съм ви пропуснала.   Wink  
Леле Момичета, явно умората и недоспиването си казват думата  Hug Аз си мислех че не ми се отразява, докато не забелязах какви глупости пиша понякога  Crazy  Давайте го по леко  Hug

Ivelina9292 Браво и на Сашо  Hug Много бързо се справяте.  Peace

Хайде лека и спокойна нощ и вече темата да се раздвижва заради хубави новини  Hug

П.П.Охххх опитвам се да си публикувам отговора от 15. мин и все се появява някой да е писал  hahaha
Буб ти ме разби  Mr. Green Не четеш ли между редовете  Hug За чувалчето пак да се повторя  hahaha  За мен е от голяма полза  Peace

# 312
  • София
Хайде да ви разведря малко Laughing

View My Video

# 313
Буб ти ме разби  Mr. Green Не четеш ли между редовете  Hug За чувалчето пак да се повторя  hahaha  За мен е от голяма полза  Peace
Ами явно така излиза  Blush

Таша, и аз ги харесвам столчетата Maxi Cosi  Peace Много искам такова да си вземем  Grinning

# 314
Я каква активност  Grinning
Верно за глупости се дърлите,кои кум,кой сват,кой на булката брат  Laughing Има толкова по-важни неща за които да се ядосвате.
Забелязвам,че даже най-редовно пишещите мами имат чувството,че постовете им остават "невидими".
Хайде,тези дето само четат да се разпишат най-накрая,ще се радвам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт