МАРТенче целувчици раздава и иска вече право да застава! - тема 10

• 24 343
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Абе аз явно съм малоумна щом не виждам нищо друго в този пост от 3 въпроса???????????

# 286

Варненки,нещо обидени ли сте на отчетната  newsm78 защо така,аз се чудя защо е толкова малка активноста след като родихме,я сега си кажете да видим с какво изгонихме половината пищещи  Wink

Ааа няма такова нещо, поне от моя страна
Аз не пиша всеки ден, но през няколко дена ако има за какво да се включа  Wink
Момичетата от Варна се познаваме всички и както знаете се събираме всеки четвъртък /без една дама май/ и си имаме общ чат и най вече там си комуникираме

Един въпрос на Стихията и още малко скандал ще се заформи  Laughing

# 287
тези спорове са малко безсмислени, амааааа...все тая.
Чета редовно, защото дъщеря ми е на възрастта на вашите деца, но колкото и да съм писала никога никой не ми е отговарял на въпросите..освен като сегашния случай когато се получи заяждане, тогава всички скачат..но няма значение де.
 newsm53

# 288
Олееееееее колко съм проста, аз кви ли теми не подхващах все не бяха достатъчно интересни, а ся виж какъв фурор от една сестра, малееееееее ако бях любовник си хванала Laughing

# 289
  • В Космоса
И аз съм от четящите, но вече не пиша. Преди пишех, но не много редовно и съответно и вниманието към мен беше минимално. Сега вече е заформена дружинката и е трудно някой да се внедри.

# 290
Не явно ние сме прости,които не отразяваме никой,а си пишем само между нас "избраните",ама ако сме толкова прости и само на интриги сме активни защо в момента шест скрити ни четат освен 12-тината явни  newsm78.
И на мен не ми се отговаря на всичко което питам и какво да се разсърдя ли,форума е комуникация,споделяне,а не задължително въпрос-отговор.

# 291
Акаша - ИМЕННО
все си мислих, че повече мнения - по-добре, защото никой не бива да си налага своето, защото УЖ споделяме самите ние как гледаме вече попорасналите си бебчета.

# 292
И аз съм от четящите редовно и  пишещите много рядко ,защото съм на същото мнение като на Акаша и другите момичета  Peace, групичката е заформена  Grinning.Целувки за вашите бебчета за сладки сънища Heart Eyes

# 293
mama_vessy, на нас ни се случи,като се отлепваше кожичката да излезе доста беличко, но в никакъв случей не приличаше на гной,доста по-гъсто беше незнам с какво да го сравня ! Като се отлепи кожичката, беше леко зачервена,но за няколко дни без да пипам нищо се оправи и повече белички работи не съм виждала!

Момичета, вече толкова ли няма за какво да си говорите, че се карате кой колко често пише и на кой колко му отговарят???

Аз също не пиша мн.често, но почти винаги някой ми е отговарял ако съм имала някакъв въпрос!

Приятна вечер на всички  Hug

# 294
Аз явно съм от майките на които децата спят по повече от 10 часа нощно време и ми остава време да седна, защото не ми се спи.    Sunglasses

Гледам новините и се радвам, че Брад Пит най-сетне ще слезне от екран    smile3532

# 295
  • София
И аз да кажа по темата-чета всеки ден,на срещи в Заимов и Борисовата винаги ходя и ми е много приятно сред себеподобни,но не ми идва отвътре да пиша,такава съм си,много пъти имам мнение по темите които се обсъждат,друг път не,доста полезни неща съм прочела и научила в този форум-благодаря на всички пишещи-:hug: newsm51,но не мисля че някой може да ме съди за това че не пиша,не е от неуважение,дори напротив много от мамите редовно пишещи са ми много приятни и симпатичини и с тези които съм се срещала и в действителност се оказват такива.Ами това е,лека вечер и нощ на всички  Grinning

# 296
mama_vessy, на нас ни се случи,като се отлепваше кожичката да излезе доста беличко, но в никакъв случей не приличаше на гной,доста по-гъсто беше незнам с какво да го сравня ! Като се отлепи кожичката, беше леко зачервена,но за няколко дни без да пипам нищо се оправи и повече белички работи не съм виждала!

Момичета, вече толкова ли няма за какво да си говорите, че се карате кой колко често пише и на кой колко му отговарят???

Аз също не пиша мн.често, но почти винаги някой ми е отговарял ако съм имала някакъв въпрос!

Приятна вечер на всички  Hug
 202uu и лека нощ на всички пишещи,четящи,сърдити и не чак толкова мами и Мартенчета  smile3524 newsm46

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 22:41 от migeo

# 297
  • Бургас
Lilyrose, честит рожден ден - бъди здрава и усмихната   bouquet  bouquet  bouquet

Бишкотка, сподели какво твориш, че ми стана любопитно. Нека музата винаги е с теб  Wink Относно сученето - аз пък забелязвам, че откакто бебо се храни с твърда храна, сякаш суче по-малко  Confused, като изключвам нощното сукане ( през 3 часа горе долу).

Лъки, страшно сладка малка Ади  Heart Eyes

mama_i_bebe
, много са въпросите и не се смогва с отговорите, не е нарочно. Аз понякога чета и като се наканя да отговарям на въпросите на момичетата, бебо се събужда и докато го оправя, забравям кой какво питал и... направо си трия постинга или си оставам с две - три изречения.

Относно кой колко пише - ами честно казано, наред с полезните съвети и готините теми за разговор около бебетата и живота въобще се срещат и доста празни постинги, които подминавам. Просто нямам време за губене  Peace Въпрос на избор.

# 298
Мама Веси
Емил постоянно чак до 3 си година ми изкарваше такива белички, не сме имали проблем.
Сега му се отваря почти напълно, но все още понякога ако не съм го правила седмица и му дръпна и се появява.

# 299
Aз сега пък като не знам дали съм от "избраните" или от пренебрегнатите, че понякога пиша по 5 пъти на ден, а после с дни не се обаждам и на въпроси не са ми отговаряли Rolling Eyes
Само ще кажа, ако на някой не са му отговорили някога на въпрос, да си го повтори пак. Понякога се забравя, понякога се пропускат постове при четене по диагонал....

Да си кажа и това, което се каня от 2 дни - страхотни снимки и клипчета на бебоци видях, докато се опитвах да ви изчета, че нямах възможност миналата седмица. Напълниха ми се очите и душата с тези сладури  Grinning Няма да ги изреждам поимено, за да не пропусна някого.

lilyrose, честит рожден ден   bouquet
Много приятни изненади да ти носят твоите мъже в къщи!!!

Доста суши-фенове има из темата, така че трябва да си спретнем една среща в суши ресторант някой път  Flutter Някой каза, че не е опитвал саке - не е голям пропуск, защото е като изветряло бяло вино.

За ръжените ядки при въвеждане на глутена - някъде четох, че се усвояват доста трудно и натоварват стомаха. Сега не ми се търси източника, понеже се отказах от този вариант, но ако някой още се чуди и го вълнува, да си каже и ще потърся къде го четох.

Хайде, нагушкайте си бебоците и не се ядосвайте за глупости!
Спокойна вечер  Hug

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 22:56 от Mur

Общи условия

Активация на акаунт