МАРТенче целувчици раздава и иска вече право да застава! - тема 10

• 24 357
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Хахаха, marinels, ти пък мен разкри. Аз с е-мейла на регистрация на attempt я открих веднага във фейсбук. Не ми стана ясно само за какво беше тази тайна Thinking

# 271
От 2 дни се каня да пиша и все забравям  ooooh! искам да питам мамите с момченца дали са се сблъскали с този казус ooooh! В събота на памперса на малкия забелязах  някакъв секрет, бял като от кремче.  newsm78 И много се стреснах   Shocked Викам мъжа ми и той като го видя веднага каза ГНОЙ   #Crazy Обаче като го помирисах не ми миришеше на гной  newsm78 И му казвам не не е. Видяхме че и по пишката има и като дръпнах кожичката назад докъдето може, се оказа че под залепената част на кожичката / оффф как го обясних/ на главичката има още от секрета и като леко притиснах излезе още през една дупчица / отлепена част/ Не му беше зачервено мястото, не беше и болезнено, защото не реагира при манипулацията. Но въпреки това се притесних, след това не се е получавало  newsm78 Но се чудя дали това не означава че има проблем или просто се е била насъбрала спегма  newsm78 ама пък как така изведнъж  newsm78

30 отговора   Shocked  Mr. Green

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 21:16 от mama_vessy

# 272
  • София
mama_vessy, не ни се е случвало. Защо не питаш и педи?

# 273
Цитат
Не че искам да критикувам -ама защо влизате да пишете в тема,която явно не ви е приятна за "отчет" - някой като Томасито,gins не са се вясвали от раждането,но явно усилено четат,защото си спомням Гинка беше се хилила на един пост преди няколко теми,но само това... Та интересно ми е защо не пишете през останалото време ??? Или майките тук не са достатъчно достойни за вниманието ви?

Айде сега ще се нападаме. А аз сигурно както традицията повелява трябва да се оправдавам ooooh!
Маринелке, това е форум. Може да четеш каквото си искаш и където си искаш да пишеш. Не пиша в темата ВИ, нямала съм какво да споделя. Това не означава, че нямам право да ВИ чета и да си сверявам часовника. Та какво да направя да МЕ приемеш в клуба? newsm78
За Аttempt да аз съм...днес не можах да си вляза в профила, а като гост беше тъпо да се разпиша, много ясно че ще си направя нова регистрация. Никъде, не съм отричала че съм аз.  Аз ако исках да се крия нямаше да си сложа е-маила да се вижда.   Mr. Green  Нещо друго да дам отчет...да не е тъп спам...

Елия е добре, дълго и слабо бебе последно беше 7 960 и 77 см ..Захранвам с глутен бавно и славно, карам я да яде едри парчета и да дъвче........публикувам и ще се редактирам да допиша компа пак ми прави проблем......

# 274
Thomasito не ме разбра - имах предвид,че е тъпо да си траеш 8 месеца сигурно и накрая само при някаква клюка,която те засяга да се включиш - далеч съм от мисълта,че за тия месеци не си имала пък нито една едничка тема,по която да пишеш....

# 275
Така извинявам се, че е нов пост не ми дава да редактирам...мама Веси, кремообразен ли е секрета? При сина ми имаше такъв без да е зачервено , изтича секретаи се разлепва...така стана при него, пръсках профилактично с АБ спрей.
Стол за кола Cybex Pallas 2-fix .
Гърне-няма да ползвам, мисля направо на тоалетната седалка.
Елия не пълзи, повече се върти в кръг надупена, седи стабилно, има 2 зъба.Сложих обеци...друго Маринелке какво да ти се отчета че да си доволна?
Образователни играчки имаме като тези които сте показали, мога да допълня говорещия телефон на ФП и пеещото куче. Елия има пинсетен захват, но координацията не и е добра и не реди рингове.
Играчки любими...всичко, което не е играчка. Обича да блъска с 1 черпак по 1 купа и се залива от смях, някой беше показал 1 дистанционо моля да сподели как е и аз съм го заплюла но ми изглежда паянтово.

# 276
Тук е момента да запазя добрия тон...

# 277
  • София
Момичета,
защо така се навивате сега? Сега очакваме включване от Стихията, като умиротворител, надявам се.
Аз показах дистанционното. Не е паянтово. Подариха ни го в петък и като за начало няма голям интерес към него. Ще видим как ще е понататък все пак е 18 месеца +

# 278
  • Варна
Айде сега и аз да кажа, че не съм писала от няколко месеца. Не че няма какво , но нямам време да пиша. Не съм и чела, но дочух, че форума бил само за "избрани". Не всички деца стоят тихо и кротко и оставят майките си на спокойствие да погледнат себе си, да полафят тук и т.н.  Все пак това е Форум. Ако някой не знае, да вземе да се ограмоти какво означава.
Иначе Алек е добре, расте, играе, развива се детето.

# 279
  • Варна
Цитат
Thomasito - хич не се крии,регистрираш профил днес под псевдоним,но хакер като мен веднага те откри от тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=488931.585

Малко е стряскащо да те намират из други теми на форума просто така, за спорта. Направо си е като big brother  Joy Аз като пиша от няколко месеца да не би някой много да ми обръща внимание? Ама аз си пиша, а и чета всичко, защото понякога откривам интересни за мен неща, а други ме провокират да науча повече.
Да кажа и аз за спалното чувалче: Аслан от няколко нощи спи с такова, не му е любимо обаче. Най-вече защото ограничава движенията му, а той много обича преди да заспи да си обходи кошарата няколко пъти, после като запива да се обърне по корем, но се омотава в чувал и не е доволен. Важното е, че всяка сутрин намирам крачетата му топли, за разлика от преди.

# 280
И хубаво ще направиш и за това толкова си те обичаме  Heart Eyes  малкото които пишем тук всеки ден.
Мама Веси,не ни се е случвало  newsm78

Айде сега и аз да кажа, че не съм писала от няколко месеца. Не че няма какво , но нямам време да пиша. Не съм и чела, но дочух, че форума бил само за "избрани". Не всички деца стоят тихо и кротко и оставят майките си на спокойствие да погледнат себе си, да полафят тук и т.н.  Все пак това е Форум. Ако някой не знае, да вземе да се ограмоти какво означава.

Хаха и таз добра...я виж ти,че как са ни избирали...
Варненки,нещо обидени ли сте на отчетната  newsm78 защо така,аз се чудя защо е толкова малка активноста след като родихме,я сега си кажете да видим с какво изгонихме половината пищещи  Wink

# 281
ХАХАХАХА Абе всички ни е треснал,ама яко хормона или нервата:
VSD - аз лично мога да кажа,че съм отговаряла на всичките ти въпроси,така че ти обръщам внимание...

Тони Бонбони - дали не си говорим не за компютри,а за компоти  Joy Понеже съм от редовните в темата не си представям коя е казала,че

# 282
  • Варна
И хубаво ще направиш и за това толкова си те обичаме  Heart Eyes  малкото които пишем тук всеки ден.
Мама Веси,не ни се е случвало  newsm78

Айде сега и аз да кажа, че не съм писала от няколко месеца. Не че няма какво , но нямам време да пиша. Не съм и чела, но дочух, че форума бил само за "избрани". Не всички деца стоят тихо и кротко и оставят майките си на спокойствие да погледнат себе си, да полафят тук и т.н.  Все пак това е Форум. Ако някой не знае, да вземе да се ограмоти какво означава.

Хаха и таз добра...я виж ти,че как са ни избирали...

Незнам, питай Маринела. Аз не претендирам за нищо, но явно нямам право нито да чета, нито пък сега да изкажа мнение, понеже не пиша всеки ден! Лека вечер на всички сладки сънища на бебоците!

# 283
МОЛЯ НАМЕРЕТЕ ПОСТА МИ,В КОЙТО КАЗВАМ,ЧЕ ТЕМАТА Е САМО ЗА "ИЗБРАНИ" ,защото явно докато съм го писала съм била или пияна или дрогирана,че да не помня...

# 284
  • Варна
Thomasito - хич не се крии,регистрираш профил днес под псевдоним,но хакер като мен веднага те откри от тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=488931.585

Не че искам да критикувам -ама защо влизате да пишете в тема,която явно не ви е приятна за "отчет" - някой като Томасито,gins не са се вясвали от раждането,но явно усилено четат,защото си спомням Гинка беше се хилила на един пост преди няколко теми,но само това... Та интересно ми е защо не пишете през останалото време ??? Или майките тук не са достатъчно достойни за вниманието ви?

Все пак не намирам никъде в правилата на форума да има изискване кой, кога и колко често да пише!

Общи условия

Активация на акаунт