- е, добре, че това вече го разбрахме ...). По диагонал ви прочетох, ама няма да взимам отношение, че със сигурност ще надмина и най-дългия пост на Мама Веси (да се оправяш, ей!
, пък и други болнички, ако има, мами и дечица).
,това си му готвя аз тези зеленчуци в различни комбинации,само където слагам по малко чушка и лук и целина,която само ври в бульона и после я махам.
за Александра на Акаша и всички болни дечица,бързо да се оправят.
ти ли ще питаш за срещата или аз да почвам,момичетааа дайте да измислим час за срещата.ЦУМ събота от 10.00ч. сутринта или в 14.00ч.
Ей затова те харесвам.
много ме радва чувството ти за хумор и самоирония 

На мен ми се идва, но не знам дали ще мога да се клонирам, понеже събота и неделя все не ми достигат за семейните дела

Сега след Ади определено доста ни се е поизпарил ентусиазмът с това будуване нощем 9 месеца
Така че, Сиренце, ти се похвали, пък за количката лесна работа 

Направо се настървява, дупки им е пробила с наличните 5 зъба, но й никнат от кучешките в момента.
- преброихме се за събота, който друг ще дойде, да си каже - еее, приемаме и изненади, разбира се 
Само с положителни емоции да захранва семейството!
Ама ти ли я направи тази красива скорпионска торта ?
.За по-големи деца,като десерт-може да се пасира един компот и по същият начин,като кипне му се добавя нишестето.
май, май сте големи фенове на ФП
Много съм чувствителна и ако взема навътре да приемам всяка критика ще пада рев голям....затова тая моя чувствителност съм я изпъдила когато съм в форума
.За по-големи деца,като десерт-може да се пасира един компот и по същият начин,като кипне му се добавя нишестето.
и Racholina също.
май, май сте големи фенове на ФП
То с играчката все пак трябва да може да се играе, не е за изложба... Препоръчани теми