А за двамата вагабонти
Аз по скоро се чудя на тези мами с двама малки вагабонти в къщи
Може да даваш вит.Ц
За крака ми, много мило че попита ще ходя при един доктор тук в Банкя тъй като все още ме боли,да видим какво ще каже
Момиче е а е дива за 2 момчета
/ извини ме ако греша
/ Защо не започнеш да и даваш гризини сама да си ги яде, или бебешки бисквити за да свикне с друг вид храна в устата си. Виктор много бързо свикна така 

Че ти нали кърмиш
На следващата среща ще гледам да се включа, дано се успокои алергията 

Карфиол, броколи, ориз, тиква
Аз правя комбинация от картоф, морков, тиквички и кафиол/броколи и си ги хапва
слагам и листа целина
Още мазнина не ползвам, но ще трябва да си взема скоро. А месо ядете ли? може с месо да ги даваш
Аз вече започнах да я правя по едро смляна
В неделя се мръщи но вече яде без проблем.
Лека и спокойна нощ.

и Racholina също.

горе главата мисля,че има защо!
.
.
. А Вики е супер
.
. Иначе си приличат, но не чак толкова, Бобо е с пъстри очи и светла коса, а Яна с кестенява и кафяви очи. На снимките почти винаги е сериозна, а той е ухилен, затова едвам намерих такива, дето да са с подобни гримаси
.
Подозирам, че това е навик от шишето с вода и вече не го давам
Неприятно, че се е стигнало чак до разраняване.
. Аз досега само три пъти съм давала Панадол като първия път също много му се догади, но си мисля че аз не му го дадах правилно. Тук го дават със спринцовка с която се пълни желаното количество и се изтисква от ъгълчето на устата на бебето. Докато таткото прави смешки на малкия и той ухилен до уши, аз на бързо със спринцовката работя и докато се усети бебо какво е станало вече го е глътнал
......тогава разбрах за мен, че е много важно как се дава.

Едните са правени с фондан за поткриване на торта, а другите с ледена глазура /Royal icing/ И двете могат да се приготвят домашно или да се купят готови. За по подробна информация виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339926.0 Ето и един интересен блог стъпка по стъпка как се прави роял айсинга http://sunshineskitchen.com/almond-and-cocoa-cookies-with-royal-icing/ Успех в декорацията. Между другото аз преди няколко месеца ходих на зъболекар правих един кариес и слагах два зъбни инплната с упойка, разбира се, тук не те питат дали искаш, включена е директно в цената
. Зъболекарката ми каза, че няма страшно понеже упойката действала на местна основа, не навлизала в кръвообращението, но аз за по сигурно звъннах на консултантка по кърмене, която потвърди същото.
, когато имам време нещо като хоби ми е, сладкар-любител
. Моите далеч не са красиви, практика си трябва, а и нужните инструменти, които все още не съм набавила. Иначе красоти из нета много,аз обожавам ето тези http://www.facebook.com/media/set/?set=a.181328255250827.59402.1 … 251291&type=3
а ходих при много отговорен и внимателн стоматолог....

Хареса ми сентенцията 

Вчера и днес я усетих(трудно ми е по принцип) и марш на гърнето.Не можах да повярвам на очите си.Не само,че не мрънка(моето шило
дето 5 мин не седи на едно място) ами и двете работи свърши вътре
За два дена три пъти го направи.Ще я видя утре какви ще ги свърши.
благодаря за предложението за среща.Дано ме огрее идване до Бг
,ама май чудо трябва да стане.