Интериорен стил по аматьорски 2

• 58 860
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Pina, и аз много я харесах! Чудесна е!

# 616
Някъде бях чела за символиката на червения цвят в коледната украса, и че трябва всяка година да се купува по-голям размер топка. Ще поразровя дали не съм запазила статията. Лично аз обожавам стъклените играчки - има една фабрика край Добрич, правят такива - имат уникални неща.
От няколко дни надписвам картички. Получените слагам на една връвка на камината - и те стават част от украсата, а и носят много настроение
По традиция в нашето семейство на следващата вечер след Никулден слагаме коледната украса- та утре вечер ще има чукане и коване ( ще слагаме и коледните лампички)

# 617
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Пина, аз видях етно играчката и даже си мислех, че съм я коментирала  ooooh!. Прекрасна е! Много ми харесва!  Peace

Аз обожавам стъклените играчки и имам доста (май точно от Добрич), но за съжаление тази година ще останат в кашона, защото ако малките лепки ги пипнат, ще настане чудо!  Shocked

# 618
Нашата елха ще е на една маса, иначе рискувам нищо здраво да не остане. А подаръците планувам дядо Коледа да влезе през камината и да ги остави през нощта срещу Коледа - пак по същата причина

# 619
Минавам да покажа огледалцето, което прекрасно ще се върже с лампите с птички. Mr. Green

# 620
Айде следващия път да ги покажеш как седят на интериора у вас!  Grinning 

# 621
  • в моя свят на мир и любов
Минавам да мрънна: вчера се реши няма да имам прозорец над мивката  Crossing Arms.......
Сега свиквам с мисълта  Cry

Въобще не съжалявай. Аз имам мивка пред прозореца, с хубава гледка навън, но вече ми се струва излишно. Пък и всеки път като погледна към прозореца виждам измитите/неизмитите чении. Когато реша да правя размествания, ще предпочета стена, с високи шкафове и гръб и по възможност без видимост от другата част на стаята.

ПП: По този повод поглеждам през прозореца и виждам, че започва да вали сняг. Коледата май ще бъде както трябва - с много сняг.  Laughing

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 10:08 от luda

# 622
Уууу, красота, Цонна!
Присъединявам се към пожеланието на ПинаFlutter Hug

И понеже споменахме заведения, да покажа един интериор, който доста ми хареса:
1, 2, 3, 4, 5

# 623
Минавам да покажа огледалцето, което прекрасно ще се върже с лампите с птички. Mr. Green

http://images.anthropologie.com/is/image/Anthropologie/093020_02 … ?$product410x615$

Цонне, ми леглото?

# 624
А гнездото може да е истинско и напролет в него да се заселят лястовички. Ще сте в унисон с природата и ще сте все щастливи и влюбени - нали да те наака птичка е на късмет, щастие и любов?  Thinking   Laughing

# 625
Преди десетина страници се питахме какво не харесваме или какво най- много ни дразни ли беше, не се сещам. Само се сещам, че искам да поместя нещо в тази категория - секцията на тази снимка е едно от най- ужасните неща, което може да попадне пред очите ми
http://blog.indesign-bg.com/wp-content/uploads/2011/10/design_dnevna_1.JPG

Целия апартамент ми е в категория ужасяващи  Confused

http://blog.indesign-bg.com/index.php/2011/10/design_52-21/

окачените тавани и луните са ми едни от 'най- любимите' елементи.

# 626
Pina, съгласна съм. Ужасно е...и цветовете особено лилавото..е ужасно. И всичко стои някак пластмасово, изкуствено студено и безлично, вярно че е само проект...но ми изглежда като от серия на СтарТрек.
Няма грам уют.

# 627
  • в моя свят на мир и любов
Аз много харесвам окачените тавани с вградено осветление. По принцип получавам главоболие ако основната светлина идва от един основен източник, а множеството лунички с регулируема светлина ме успокоява. Освен това много ме дразнят единичните полилеи висящи насред стаята, особено когато е в спалнята и полилеят е над леглото.
А  за върха на кича и грозотията намирам онези лампиони под формата на крушка с нажежаема жичка, особено когато са съчетани по няколко в различни размери и цветове.

# 628
 ooooh! Малеееей, какво хубаво жилище и как е съсипано.

Оставям вида на секцията или щоро-пердетата или окачените тавани. Всеки както намери за добре.

Ама този огромен апартамент според мен е ужасно "нареден" и неоползотворен..... Прекрасните прозорци в спалнята не са използвани по никакъв начин. Кухнята, хола и трапезарията са слети в три сходни тона без никакъв контраст. Според мен е направо тъжно. Яркото лилаво е плеснато в спалня, в която се очаква да си почива човек..... Абе с една дума никак, ама никак не ми харесва!

# 629
А  за върха на кича и грозотията намирам онези лампиони под формата на крушка с нажежаема жичка, особено когато са съчетани по няколко в различни размери и цветове.

Тоест това ли? Разбирам да го намираш за грозотия, но защо пък кич?

Аз също не обичам само една лампа в центърна на тавана, но не намирам луничките с димер за хубаво решение (това си е мое мнение). Предпочитам да имам подходяща лампа за всеки ъгъл - от тавана, аплик, настолна или на земята - зависи.

Пина, откъде го изрови този ужас? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт